Mina bästa vänner

Mika & Niki

hur träffades vi,
Jag hade precis velat släppa mina andra bästisar och gå vidare till några andra. Mika och niki, var på skolgården i gick i 3an, jag gick fram till dem. Dem hade precis slutat vara bästavän med deras andra bästis då. Så jag frågade om vi skulle vara bästa vänner, och sen så bara blev det så. Och nu går vi i sexan och det är så himmla kul att vara med dem. Vi har samma tråkiga töntiga humor som verkligen ingen förstår. Vi busa, och vi pratar. Vi är som syskon som verkligen berättar allting för varandra och,  är sånna som inte säger till någon annan.
ÄLSKAR ER :*


Linn

Limpan, Limpan, Vi träffades första gången när, våra syskon började 1an, jag tror seriöst det bara var kärlek vid första ögonkastet. Vi har på någotsätt alltid känt varandra, hon är den klumpigaste personen jag känner den knäppaste och, snällaste. På något vis har vi det så tråkigt, tillsammans, så vi har det kul. Som man kan berätta mycket för :D Vi skrattar alltid, vi blir arga på varandra, hon är som en lillasyster. Som jag alltid kommer ha kvar. Hon, kan man inte leva utan och så är det.
LOVE U!

BECCAVi träffades i femman, du gick i sexan då. Vi bröjade maila på facebook, och axel och emil typ. Sen så var det nån gång dem hade tagit dig, och jag kom förbi. Då, hjälpte jag dig. Och efter dem tre dagarna var vi alltid tillsammans. Hela tiden. vi ringde till varandra hela tiden, jag och du berättar  hemlisar och så skrattar du så otroligt, så det är inte sant. Du är min busiga bästis, och är heöt galen och snäll.
LOVE U!


Så ''hej'' där har du mina bästisar :D
Kommentarer
Postat av: Mollymus - bloggar från Uppsala

Hoppas du får en kanonbra torsdag!! :D

Många kramar från mig ^^,

2010-03-11 @ 11:14:24
URL: http://mollymus.blogg.se/
Postat av: JuliaOfSweden

Hejj :)

Nu så har jag en tävling på bloggen .

Där man kan vinna en valfri t-shirt från http://www.phoenixtshirt.com

Det är bara och gå in på http://juliaofsweden.blogg.se/2010/march/tavling.html#comment och följa reglerna ! Kram !

2010-03-11 @ 17:12:21
URL: http://juliaofsweden.blogg.se/
Postat av: H a i d i s -

Hallådär! Hoppas du haft en bra dag hihi, sprider lite good karma nu på kvällen! :*

PS! , ska du se bella&tyra ikväll?

2010-03-11 @ 19:34:22
URL: http://haidis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0