29 november

idag har jag varit i skolan. Jag sitter hos Linn.
Vi har gjort elf your self.
Hahha, det var roligt. Jag ska spela fotboll i morgon.
Mamma ska ringa till teatern också. Mihi...
Det ska bli så kul.


Snyggaste bilden på mig ;)


3 ljus kvar att tända!

Nu börjar jul känslan. Igår till i dag sov becca över här. Vi hade jätte roligt. Vi kollade på film och hade mysigt. Idag så kollade jag på nikis dans uppvisning och den var jätte bra. Jag ska äta bullar nu, det finns inte så mycket att skriva. Helgen har varit  tråkig. Jag och mika vill börja på teater nu.. Jag vill söka in. Jag har märkt att det är teater jag vill hålla på med.<33


Favoriter idag:

^o^


Har inte tagit själv


Har inte tagit


Har tagit, eller min syster. Mina konverse i califorina<33




I'm on a boat!

Idag har jag varit i skolan. ( såklart) Sedan så var jag med ellie, linn, mika & solklart NIKI. Vi satt och pratade och sådant. Jag hade prov i dag. Det kändes bra, men man vet ju liksom aldrig. Efter det så åkte familjen in till stan och åt med släkten. (Pappas sida) Sen åkte vi och såg på teater. Det var narre. Vi hade as roligt. Mina kusiner är bäst liksom.
Så nu sitter jag hemma, efter ett hemskt spanska prov. En lång teater och massor med andra saker i hjärnan. Jag har varit frånvarande idag. Jag vet. Imorgon ska typ Niki och mika sova här. Jag skulle gått på en fest men jag vill häldre vara med bästavänner. Kompisar går liksom för allt i hela världen. Jag har inte så mycket mer att skriva. Nästan ingenting. Men jag ska vara inne på facebook nu....<3



Spanska är en plåga!

Hejsan, idag har jag varit i skolan. Jag har pluggat mycket till spanska provet i morgon. Jaaa, det får faktsikt som alla andra prov gå om det går. Jag orkar inte mer. Jag har pluggat hur mycket som helst. Men nu har jag sätt att andra som jag har tränat på är fel. Jag blev as arg. Så nu ska jag skriva allting en gång till. Och då ska jag kunna allt. Asså verkligen allt, men jag kan räkna till 99 det är enkelt. Klockan kan jag också. Men dem nya orden och ramsorna måste jag plugga in. Jag går och lägger mig halv tio och går upp sex. Då pluggar jag det sista. Och så får jag väl ta det som det går. Jag kan ju väldigt  mycket och allting kommer ju liksom inte med då är det bara jobbig att bara ha pluggat mycket på en grej. Men spanska är liksom en plåga asså vi har läxor. måndag och fredag. Vi måste plugga helg?. Det får man ju liksom inte. Det  är olaglig. Och hon tar övertid på lektionerna. Så att man kommer försent til dem andra lektionerna. Om vi inte har en halv timmas rast eller något sådant härligt. Jag vill bara har lov nu. Jag verkligen känner före. Hahha:


California

Hejsan, här kommer bilder från hösten:



I flygplanet


Späckhuggare


Min nya design.

Tja, jag har äntligen blivit riktigt nöjd med designen. Jag vet inte men den är liksom jag på något sätt. Jag har sov morgon. Jag går typ runt tjugo i .Jag ska till i form. Jag som trodde att vi inte skulle ha det eftersom som att jumpaläraren som har utbildiningar har slutat i våran skola och börjat i bodal  istället. Stackars bodal. Hon är verkligen sträng ska ni veta. Idag slutar jag halv fyra! Sen går jag hem och pluggar. Hela dagen. Sitter och läser min kompis blogg. http://juliahjarthner.blogg.se den är as fin och bra. Saknar henne. Men nu måste jag gå och så ses vi senare..
<3


Nu ska jag faktiskt.......



Alexandra no thanks?


Palla?

Hejsan, jag vet inte men jag har typ sömnbrist. Jag sov typ på svenskan i dag. Hin läste så jag passade typ på?`
-.- Jag blir så trött hela tiden och jag sover typ bort hela helgen. Det är något som händer med mig. Jag har varit med fia och hedda idag, vi var hemma hos mig. Hedda masserade oss och så satt vi och pratade och snackade lite;) Det var mysigt, lyssnade på musik och sådant. Jag ska plugga snart, och sedan bada. Jag är så trött på skolan asså. Kan den inte bara bli lov så att jag inte behöver gå till skolan. Men på lovet blir det ändå jobbigt. Då åker vi skidor = Tidigit i skidbackarna. det blir inte kul. Men idag pratade jag och mika om hur mycket vi längtar efter jul lov. presenter.. Mihi, gud vad jag ska önska mig en dator då. En acer så klart. Det är en sådan dator jag bloggar på nu. Men dem äger liksom bajs. Jag önskar mig också örhängs ställ i hello kitty, vad man nu kan köpa det?, jag har ingen aning. Jag ska lägga upp lite bilder nu på min önskelista inför jul. Jag har allting planerat. Det är riktigt bra. Vad önskar ni er? 
Inte för att någon kommer svar.. men man kan ju alltid låtsas att någon gör du.

Nummer ett på önskelistan, är något jag måste ha för att överleva resten av mitt liv:



Nummer två i min önskelista är något jag måste ha så att det inte blir stökigt i mitt rum ^^ x2 :



och nummer tre är några saker man bara måste ha... Right?




Ska jag korta ner önskelistan ;D



 


091124

Tjena, idag har jag varit i skolan med världens huvudvärk. Asså jag har inte orkat blogga och maten var bajs äcklig. Usssh, hittade brosk bitar i hela saken. Det har inte hänt så mycket här. Jag har pluggat och ska fortsätta nu. Jag kommer inte vara mer aktiv i kväll. Jag skriver mer  i morgon ist.

http://farm4.static.flickr.com/3373/3588739582_cf84c6f264.jpg

sara skriver inte



HEJSAN, idag harj ag haft en slö dag och sara och linn var här klockan två. Jag satt i pyjamas och spelade sims. Hhaha, vi gjorde en tjuv ;) Fett najs. Jag har gjort óm designen igen, jag blir liksom inte riktigt nöjd.Inte nu heller men bättre än förra. Vi sjunger singstar nu. Här är bilder från dagen innan new moon. Den var så jävla bra.
Nu ska jag lyssna på dem ton döva kompisar jag har... Hhaha, dem är verkligen det. Thhhheee winner takes it aaaaaaaaaalllll! Herregud. Det måste bli lite bättre inlägg. NU säger  dem twilight repliker.


Life?




Kisses
Ska plugga lite mer nu <3


Jag har inte orkat.

Okej, jag ska börja med att säga att jag verkligen inte har orkat idag. Jag har haft en slö dag. Jag mika & niki har bara kollat på film. Eller två ;) En skräck film ( Hade redan sätt) Alla har någ det. Barnhemmet. Och sedan 17 again. Det var narrig den. Vi har ätit chips och sådan hela dagen. Så najs. Så jag är helt äcklig. Inget smink eller något. Min fråga är nu?
Hur kan man ha deiree nilsson som idol. Det går inte ihop. Alla som är som henne, vill ju vara en sådan person. Som kallar sig själv för BARBIE? gjorde man inte det när man typ var... 3. Hahha patetiskt. Men det är bara vad jag tycker. Alla i min skola är väldigt olika. några är fjortisar några andra är sånna och anda är så.. det är s jobbigt. Ajja, :)



Nu bloggar jag;)

Hejsan, jag vet inte hru nikis inlägg blev hha, men vi ska se twilight snart. Dem har ändrat till elva års gräns nu ,)
MIhi, jag har precis sminkat mig, ska bara på med ett par byxor.










Niki bloggar




Heeej<33
just nu håller vi på att platta håret o så för att gå till bion XD
vi ska se new moon o ska träffa Linn, sara, hedda i centrum typ om en halvtimmeXD
jaja jag vet inte vad jag ska säga??!!
haha det får duga!!


New moon...


TICK TOCK!

Min dag har varit konstigt. Jag är as trött har precis tvättat mitt hår och jag ska verkligen göra mig fräsht i både mitt rum och jag ska bli det med. Jag har inte gjort så mycket i dag. Jag var med Linn & Sara efter skolan. Det var kaos. Sara och Linn hällde vatten i varandras skor, kastade vatten ¨på varandra, SLOG varandra haha. Herregud. Jaa, och i morgon SKA JAG SE TWILIGHT, NEW MOON, åh det ska bli så himmla roligt. Jag längtar verkligen. Frågan är om vi kommer in men det gör vi säkert ;)


Plattar håret

Hejhej, nu sitter jag här och plattar mitt hår. Jag har sov morgon och ska inte vara med på jumpan pga. Min arm, jag skriver senare. Ska gå om en halv timma<3

Ont över allt???

Hejsan, jag har idag tagit svinis sprutan. Det gjorde så himmla oooonnt. Aj vad det gjorde ont verkligen. Asså jag har verkligen ont.  Alla bah: NEJ  det gör inte ont det känns inte. Jag sara och mika bah: Ajjjj vad ont det gjorde.Alla bah nej?Men det gjorde ont alla försökte bara vara coola och inte säga att det gjorde ont fast det gjorde det. Idag var jag med jojo och sara efter skolan. Det var najs. Vi hade kul och gjorde en film , haha, den var as rolig. Alla inne på Superstore bah:? Vad håller dem på med. Det var fett kul. VI höll på med apan och björnarna. Typ nudlarna och allt. Hhaha. Vi fick tbx vårat engelska prov. Jag hade typ sämst. 89/111. Men alla låg typ runt 90-100 den bäst hade eller dem bästa hade 110.5 Det är ju grymt. Asså så mycket hade jag inte pluggat liksom. Menmen. Jag har spanska prov om 1 vecka. Nästa fredag men jag orkar inte plugga just nu liksom. Det är så omständigt i bland. Och jag kan ju inte plugga hela tiden. Jag måste ju ta det lungt oxå, eller?. Asså gud vilket konstigt inlägg. verkligne flummigt. jag måste bara säga. ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT OONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONTNT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT ONT HAHA :)


I R O N I C


091116

Omg, dagarna blir säkert bara värre och värre. Jag verkligen känner det!
Idag så simmade vi 1000 meter, jag var faktiskt första tjejen i ''mål'' Fett stolt. Sen så hade vi inte en lång dag, jag åkte in till mammas jobb för att sedan åka till tandläkaren. Jag ska börja använda tandtråd enligt henne ;) haha ^^ Tandtråd är inte en av mina favoriter kan jag ju säga på en gång liksom. Jag har verkligen börjat fundera på tandställning. En som inte syns. Jag vill ha det så att tänderna sitter perfecto liksom. Vad tycker du?, Inte för att någon kommer komentara men men. That's life when your not känd???
I morgon kanske jag ska vara med fia. Men bara ett tag liksom. Typ någon timme min kalender är liksom full.


 

Filmen vi såg i går!


Det var en jätte bra film. Som handlade om två systrar. Den var lite konstig också. Men... Igår så var det jätte trevligt. Jag hade jätte kul. Maten var super god och vi hyrde the uninvited. Alexander och victoria somnade så jag och min syster bara satt där och kollade. Hahha.... Vi var på ekerö.
Nu ska jag äta frukost och sen till ikea.
XOXO


Let's move the house

Hejsan, jag skulle bara säga hej  efter som jag varit så oaktiv som man kan bli i dag. Jag har varit med mina kompisar och köpt en ny jacka ni får se i morgon kanske. Jag ska på middag om en halv timme och jag är inte ens klar. Tummen upp till mig. Jag har  verkligen haft en lång dag coh ville igentligen bara vara hemma. Men nu måste jag gå på den här middagen, det är pappas bästakompis ohcmin gudfar. Det är ju lite konstigt om jag inte kommer. Jag hör kanske av mig när jag kommer hem jag får se hur trött jag är.
XOXO

ROCK ON SUCKERS!


Narre bilder, nu ska jag sluta hålla på med datorn och kanske sova. Jga är verkligen trött!
Skolan drar ut på oss för mycket :(<33


Jag fixar!

Gud vad jag har fixat bloggen :), jag ska fixa en färg komentars rutan nu mihih :), är bloggen ny och fin nu???<3


tulpaner om ni inte visste ;)



Fredagen den 13

tjena, mellan bena alla människor!(Det är typ två st men what ever.)

Min dag har varit sådär pga. att det är den 13:e.
Jag var iskolan och fick en pingisboll på munnen. Hhaha, tack Eric, Erik eric jag vet inte hur han stavas hihi. Jag har haft lite otur, i bland i dag. Efter skolan så var jag med Linn, anni och Frida. Det var narre asså. Jag har blivit verkligen grymm på spanska! as najjs. Idag hade vi förhör, och jag fick frågan: Dónde esta madrid ( var ligger madrig);), jag bah: Madrid esta en el centro del país ( Madrid ligger .... något hhaa :) Mhoho. Jag är så bra på att översätt verkligen!.
  Nu kommer lite bilder såklart :) Det är lite mat och sådant.

world's best boss mug cake by debbiedoescakesKanske inte mat. Men det är en tårta :)

spaghetti cake by debbiedoescakes och då är det här också en tårta?

purple pt cruiser cake by debbiedoescakesBiiiiiiiiiL

chucky  cake progress shot by debbiedoescakesheart and cupcakes display by debbiedoescakes AMohhahaha

rusty mater cake by debbiedoescakesCars cake by debbiedoescakes1st birthday elephant cake by debbiedoescakespug cake  by debbiedoescakessushi  cakes tray with "grass" by debbiedoescakesDiapers cake by debbiedoescakes

FAVORITER :::

hello kitty cupcakes by debbiedoescakes 
hello kitty cupcake toppers by debbiedoescakescoach signature stripe tote cake by debbiedoescakeshotdog:hamburger cupcakes by debbiedoescakes

ANDRA BILDER :



Pööösss<3


MIhiiii



Give Love A try!

Min favorit låt evver. Jag älskar den verkligen! Den är verkligen dålig jag lägger upp en bättre när jag kan...<3

I am not the perfect one


Idag har jag varit i skolan. Med en dålig hals, den är seriöst tjock!
Skolan suger just nu speciellt på hösten¨det är alltid massor med prov och sånt. Vi skulle ha haft jumpa idag, sista timmen. Men våran jumpa lärare var sjuk så ja, vi fick gå hem. Jag är verkligen hur klantig som helt. När jag kom hem skulle jag göra mig en macka och kräm. (Mackan skulle vara en köttbullsmacka) och så tappar jag köttbullarnai krämen. Skit äcklig. Sen när jag satt här vid dator så tappade jag massor med köttbullar på golvet! Jag får alltid otur innan fredagen den 13.
Fy, pluss att det var hår i krämen fy bubblan. Jag tappar mat lusten.
Jag tycker att alla är så sjuka nu på hösten. Mitt imunförsvar är inte det bästa direkt.

xoxo

Cool va?

14.04

object width="425" height="344">

11 November

Jag är hemma från skolan  i dag.

Idag så mådde jag för dåligt för att gå till skolan. Min hals är täppt och mitt huvud har gjorde ont så fort jag ställde mig upp. Jag fick ta en huvud värks tablett men då gick det över. Jag skulle gå till skolan jag lovade mika och niki det igår, när jag gick hem från skolan pga, illa månde ont i huvudet + mage.


Men jag hatar att vara hemma, på dagarna. För då har alla roligt i skolan och man själv är hemma med mag ont och förskylning. Jag går runt i mjukis byxor och en I<3 Ny tröja. Jag ska äta något nu, jag har inte ätit lunch. Jag tar någ en macka er något sådant. Jag har hittat lite bloggar jag börjat läsa och jag ska, lägga in dem på länkar så fort jag frågat om jag får det för dem. :) Alltid bra att fråga först.Oavsätt om jag har en blogg ingen läsar, haha.


Wow..

Mihi

Idag har jag gjort lösnaglar, jag är faktiskt as stolt :), har varit med hedda i dag. Jag ska äta nu puss!

Bilder:





HÄR ÄR RUBRIKEN!


Tog med webcam








tahaha


Det är min 100:e blogg !

Typ jag vet inte. Men om ni bara visste hur många jag haft?!.
I alla fall välkommen till den bloggen jag kommer blogga på, när jag fått en dator till jul
då kommer jag blogga här men den är bloggen är ju totalt okänd så jag tror inte jag
behöver något mer att berätta förutom att jag heter emma, jag älskar foki, och
jag är världens bästa :)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0