UTE I VÄRLDEN


Är ute! Det är fyverkerier nu som smäller i luften. ''GLAD VALBORG'' ;)

Dagens/kvällens kläder


Nu drar jag på middag och sedan ut! Det kommer bli askul ikväll så sitt inte uppe och vänta på inlägg ;) Jag tidinställer ett inlägg. Hade jätte kul idag istan och kom hem med ett par converse. Bilder får ni senare :)
puss

Slussen med Linn



Ska köpa shorts och convers idag :) bilder när jag kommer hem.

Pratar med Emma..


Pratar med Emma nu. Vi snackar om bland annat över vad vi ska gör ikväll :D I dag ska jag till stan för att köpa jeans shorts och ett par skor. Jag tror jag åker in med mamma eftersom någon måste betala. Hehe. Jag har inte världens bästa ekonomi och jag ska ju få 3100 kr till dem två objektiven i juni. puss

Kvällen i tur och ordning

Först så träffade jag hedda, eller hon kom hem till mig. Sen gick vi ner mot centrum och där träffade vi emma och emilia, och sedan Emil. Vi följde Emil till superstore och på vägen dit träffade vi andrea och andrea som följde med oss senare lite liksom hehe. När vi var vi superstore så träffade vi, Gustaf, Eric,Axel,Tom,Fredrik,Björn, mm det kanske var 12 till allvarligt! Det var grymt många. Sedan så gick vi och snackade och sen gick vi hem till mig fast vi gick aldrig in utan satt utanför, eftersom det var grymt bra väder ikväll!
Lyckad kväll för övrigt :D



Ha så kul ikväll!

Hej då! Nu drar jag till bryggan, där vi ska hänga ikväll. Tar med mig lilla kameran och hoppas att ni får en awesome night! Skönt med helg nu! Jag och mina vänner ska snacka om en sak och mysa osv. Det kommer vara svinkallt vid vattnet. Ska kolla hur många grader det är ute ;)

Pussar

Vitt Linne!


Slitna jeans shorts är det snyggaste som finns. Speciellt ljusa! Dem här shortsen vet jag inte vart dem är ifrån, men det är så bra med vitt linne till för då blir det inte finklätt utan men mer vardag liksom! :) Toppen!

2 försenade presenter :)


Från Emma, ett riktigt snyggt Linn från London! Grymt snygg! Tack :)


En snyggt linne från Hedda! Från Thailand någonstans ;) Tack


Fika i stan!


Min latte :)

Mikas kaka ;)

Riktigt mysig fika på bellmans ;) hade jätte kul och fick lite sena presenter som jag kommer lägga upp snart

Rosa






bLÄÄ FÖR VÅR UPPFINNING!


Hah snygg bild va?
Mika tog bilden idag när vi var i skolan och hade finn upp. Våran braiga uppfinning kom inte vidare, menmen. Haha!
I morse så hade jag faktiskt med mig kameran för att jag skulle fota några blommor vid skolan. hhaha! Eller träd, vi kallar det foki träden ;)

PLANER


PLUGG ONSDAG!


Kul med skola :)
Idag har det varit en almänt tråkig dag. Skolan går så långsamt nu och jag vill bara ha helg. Nästa vecka är den 6 veckor kvar till sommarlov. Snacka om en kort tid. Men tills dess har jag massor med prov och läxor. Om jag ska sluta klaga hela tiden på hur synd det är om mig hehe så skulle jag nog säga att jag sket i tennisen för det är tråkigt och var hemma och pluggade som är ännu tråkigare (!) Bra deal ;)

HUR LÅNG ÄR JAG?!

Jag fick en fråga om hur lång jag var. Jag är ca 1.71 jag tror inte jag kommer växa mer och det känns skönt. För jag vill inte bli längre. MIn mamma är 1.75 och min syster 1.73. Så vi är alla i en perfekt längd tycker jag ;)


B I L D E R !

Hello people :)
Nu har jag kollat på serier på datorn och drukit te. Ska fortsätta nu, och sedan packa alla skol grejer och ta fram saker tills i morgon, riktigt jobbigt. Ska packa tennis sakerna också. Segt med tennis. Nåväl!
puss


Ska bada nu!


Hörs snart igen! :)

Första dagen i skolan..

är aldig rolig. Det känns inte kul att komma tillbaka efter ett lov och få massa läxor och prov. kändes ju sådär!

Bra bild ;)

Vem lämnade vem?



Canon eos 1000D - standard objektiv

Hemma på ön!



jag gick direkt ut och fotade när jag kom hem. Shit vad fint väder det är ute nu! Verkligen varmt och skönt. Men jag kommer nog bli vaken i natt pga alla fåglar. Ush! I morgon måste jag också börja ta tabletter mot pollen, känns sådär att pollen har kommit ;)

2009

I gammla arkiet, kan man hitta så mycket bilder på en omogen Emma! SHit.
EN annan sak, jag vill typ byta namn men jag vill inte förlora alla arkiv, hehe. Jag får typ ringa till blogg.se ;)

Sov gott

Hörs när jag är hemma i stockholm :)

Ska ut och sola nu


Fräsht rum va?
Har precis packat och städat i ordning allting, i morgon bär det av mot stockholm :)

Ledsen för att det har varit dålig uppdatering..

Men som sagt, jag har ett liv utanför bloggen, också. Jag kan inte blogga hela tiden, och jag kunde om min mobil inte var på lagning. Jag är hemma på Måndag och det kommer allting bli som vanligt, men man vill ju vara med kunsinerna eftersom jag träffar dem alldeles för sällan :)
Ska måla naglarna nu!


Lång dag

Det har varit en riktigt lång dag och det känns skönt att gå och lägga sig, är trött nu. Har rett ut massa bråk idag så jag måste få ta det lungt. Har ett kvar att lösa. Ska ta det när jag kommer till ön igen. Ikväll har jag haft det riktigt roligt, skrattat ovanligt mycket och ätit god mat. Sen satte jag mig ensam ;) och kollade på sommaren med göran. Grym film, har sätt den förut men den var roligare andra gången. Har solat idag, så jag är röd nu.  ahha! Hoppas jag är brun i morgon bitti :D

Hemma på Måndag.

Det börjar bli riktigt segt nu efter att spendera en vecka här. Men solen lyser hela dagen så vi passar på att sola till max. Jag har varit en riktigt osocial människa den här veckan. Har snackat i telefon 56 gånger varje dag, men samma personer om och om igen. Eftersom ingen är på ön förutom Mika så är det kul att höra vad dem gör, eftersom dem inte bloggar. 
Idag blir vi lite sena till backen, vi var nog alla väldigt trötta efter gårdagen och ikväll ska vi ha påsk bufé för 15 pers så det kommer vara fullt upp. Hela släkten är med och det kommer bli sjukt kul. Ska dra på mig skidkläderna nu :)

Trött...

Det bränner i hela mitt ansikte. Har sovit i solen idag, så jag är röd i ansiktet. Därför får ni bilder på min katt ;) Han har varit borta och kom hem för en timma sedan. Jag började typ gråta när jag såg honom. Han är så söt! Ush. Har sett skräckfilm nu också. Vi såg devil. Den var bättre än den andra ialla fall :)

The vampire diaries season 2 episode 19


Kollar nu! Kommer inte bli bra med bloggning idag :)

xoxo


NyTvättat hår!


Första gången denna vecka jag lyckas tvätta det utan att det blir elektriskt, det har blivit det hela veckan. Men nu lyckades jag ;) Mina kusiner kommer snart, så vi ska äta middag med dem och ha det kul. Vi ska se en skräckfilm ikväll. Men vi har inte bestämt vilken, här kommer på trailers, ena heter Devil och andra triangle.
Jaha! Devil gick inte att bädda in men här är linken:http://www.youtube.com/watch?v=wYy7igKD21A




Det är skärtorsdag!



Jag har gjort massa roliga covers idag, på baby och friday. Hah! Skämt såklart. Skulle aldrig göra en riktig cover, jag försökte härma alla som gör allvarliga covers. Jag skrattar så mycket efter varje inspelning. Ni kommer få se dem, men dem kommer läggas upp på videofyme, för jag vill inte ha dem på youtube ;)
Så ni får stå ut med att det är reklam i början, men det är det värt ;)

Dra för gardinen jag ser på tv!

Det värsta jag vet är solljus när man ska se på tv, och man ser inte det minsta på skärmen. Det var så idag när jag skulle se på avsnitt på datorn. Så jag satte upp en riktigt snygg filt för att dölja solen. Funkar riktigt bra faktiskt. Ska nog sitta här inne tills jag dör och se på massa videoklipp på youtube. Ångest! Jag har suttit här inne hela dagen tänk er det! Jag kan knappt andas här inne, men jag är för tjock för att resa mig och öppna fönstret.

Men snart måste jag nog det. Jag känner mig som största Disney freak nörden när jag suttit och kollat på wizards of waverly place (WOWP) och sonny with a chance. Haha! Ska nog fortsätta se på WOWP för jag är inne i säsong fyra som kommer ut i morgon på Disney. Haha. Make me stop, jag får panik för jag bara snackar om disney. Jag börjar falla för att ögonen blir fyrkantiga om man kollar på för mycket tv ;)♥

GULT TILL PÅSK



Jag undrade varför jag pluggade på lovet. Jag menar jag har en vecka att plugga när jag kommer hem. Jag börjar på söndag ;) Har kollat på wizards of waverly place på youtube hela dagen haha! Börjat kolla på säsong 4 som kommer ut i morgon på tv. Men jag började i  förväg hahahhhaha! Geek freak

HEMMA


Är hemma idag. Ska läsa lite spanska och kolla på tv. Jag är så himla trött, för min katt väckte mig 5 gånger i natt. Hopplös. Ska läsa lite bloggar nu ;)

HALLON PAJ GILLAR JAG INTE


ush vad äckligt det ser ut!

Men kolla vad god den där såg ut!
God morgon bloggen. Vet inte om jag ska åka skidor eller vara hemma och plugga och ta det lungt! Jag tror det blir en sova ut, och plugga dag. Jag ska gå igenom spanska osv. Riktigt kul man kan ha det på lovet ;)

Bilder från Vemdalen idag!



Vi spenderade dagen i vemdalen. Där det var sol och varmt. Riktigt bra dag!
God natt ♥

Middags outfit!


Galet mysig kväll! Vi satt och åt i 2 och en halv timma på storhogna hotell. Det var super god mat. Börjar blitrött nu. Det är lov och jag går och lägger mig klockan elva på kvällen. Inte okej! det kommer bilder från dagen innan jag somnar också. Vi pratade om youtube klipp med hon bom bom bom och sen killen som välter ner akvariumet när han posar framför kameran i bar överkropp. bästa videoklippen någonsin!

Det har varit super bra väder här idag så jag har blivit röd som en tomat i ansiktet. den bränner ganska mycket, får ta efter sol eller ''after sun'' som man säger igentligen ;)

you found me- the fray


Jag tyckte det var riktigt jobbigt att åka till landet. Missa allt som händer där hemma. Det känns så trist att mina kompisar har så kul utan mig. Sen känns det grymt kul att dem har roligt. Nu tycker jag det är skönt att komma bort från allt. Lämna allt eftersom jag inte mått så bra hemma senaste 2 veckorna, och det betyder så mycket att en person varit där för mig, hon är bäst. Bokstavligt talat helt underbar. Hon är också borta från ön nu och det känns bra att 3 av 6 inte är på ön.

Jag har otur i mitt liv, jag bråkar, jag tycker ingen är perfekt, jag har åsikter, jag hamnar illa, jag är busig,jag kan vara dum. Jag är ingen person som blir arg, bara irriterad. Jag har riktigt dåligt tålamod. Jag kämpar mest för mina vänner, mitt hjärta brinner för vänner, jag skulle inte göra något utan dem. Det är dem som är bakom mig och stöttar mig, genom massor med skit! Men något som jag blir besviken över. Det är att mina vänner inte ens kan ringa mig. Jag ringer alltid dom. Nu sitter jag fast på landet och dem har inte smsat mig en gång eller ringt om jag inte bett dem eller smsat dem först. Det gör mig ledsen.
Sen har jag varit stressad i skolan och vill bara ha sommarlov. Jag vill bara sluta stressa för bra omdömmen innan betygen börjar. Det här året har varit ett jobbigt år, och jag vill bara att det ska ta slut!


Trött

Hej igen! Jag sitter nu i min säng och ska hoppa in i dushen. Jag och min familj ska med våra kusiner på middag. Det var någon form av kött frossa = ta hur mycket du vill bufé ;) Typiskt min familj helt klart. vi ska åka om 3 timmar,men jag är osäker på vad jag ska ha på mig och om jag ska tvätta håret. Har tvättat håret varje dag sen vi kom hit. Men jag tror jag ska tvätta det ialla fall.

Det sliter ju väldigt mycket på håret, om man tvättar det med varmt vatten, för då går hår öppningarna upp eller något sådant. Jag har tyvärr ingen hår utbildning :) HahHAH! bloggar innan jag går!


te från ett fik nere i byn.

Hej katt


Hhah!
Jag dör av skratt, har precis kastat ner ett banan skal på vår blkong och hoppas någon halkar. ahha! Så dålig humor :)

Going to bed!


Frihet ;)
Ska lägga mig nu! Ska läsa min bok hahah!

Bilder från backen!



As varm dag, så vi har legat och solat i backen, det blev inte mycket till åkning för snön är som sorbe nu. Inte å kul. Ramlade också i backen, när jag snackade med Linn. Hahah! Jag låg kvar och fortsatte prata när jag ramlat så att dem skulle tro att jag la mig ner med flit. Typisk Emma grej ;)

Väntar på ugnen ;)



Har precis taget en kopp te och väntar på att ungen ska bli klar. Jag ska göra bröd i ugnen. Riktitigt gott innan man åker till backen och kör sönder sig. Jag tar med mig kameran så kanske ni får 2 bilder eller något från backen. Eller mer man vet ju aldrig. Det är iallafall varmt ute så man kan sola, galet mycket.
Super :D

Har ätit mat!

!

+++


Vart redigerar du dina bilder?!


Jag redigerar mina bilder i ett program som vi windows nördar har. windows live photo gallery. Där kan man både redigera och ändra tror jag. Redigera gör jag iallafall där ;) 

I WANT SUMMER!


Leave the world behind

Äntligen framme efter ca 5 timmar. känns sådär att vara fast här uppe, men det känns också bra att komma bort från allt och känna att man kan lägga allt bakom sig förutom skolan, eftersom jag måste plugga på lovet. Det känns inte så bra :( Men ibland måste man bara.
Detta lov kommer jag vara tacksam över att gud skapat internet och, men hata honom för skolan. haha.;) Jag kommer troligtvis kunna blogga 3 inlägg per dag. Det är hyfsat :)

5 timmar i bil! Här kommer jag...Landet -.-


Hörs när jag kommer fram!

Kolla min mobil!


Min mobil på lagning så vi köpte den här idag för 400:- ;) perfekt!

nytt!



en dag i stan, har köpt en skolavslutnings klänning ;)

booring life

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Skoltröja och pyjamas shorts
Vad använder du just nu för skor: Converse
Favoritfärg på kläder: Svart & vit
Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Emma jonsson
Du delade en drink med: bra fråga...
Du gick på bio med: mika,niki & linn
Du gick på stan med: Mika,niki & Linn
Skällde på dig: anonym

Senaste
Låt du hörde:
Never say never
Film du såg: scream 4
Mat du åt: en chicken junior på mc donken ;) mysig tjej
Kram: Emma
Känslan: glad
Resa: london
Glädje: när jag såg att **** och **** inte hade något bättre för sig.
Boken du läste: harry potter och fången från azkaban ;)
Personen du träffade: syster
Personen du pratade i telefon med: min syster
Personen du fick sms av: pontus
Gången du åt en 7-eleven korv: äter inte korv
Gången du var utomhus: Igår kväll
Gången du sov:
Imorse
Gången hela din familj åt middag tillsammans: 5 dagar sedan kanske
Saken du köpte: en cola ;)

Om dig
Namn: Emma
Smeknamn: Em
Syskon: en syster
Hårfärg: brun blond
Ögonfärg: Gröna
Skostorlek: 38,5 ;)

Test taget från : http://andrealindelow.blogg.se

Bild


Träffade Dessie och Nemo igår!

Igår kväll när vi skulle hämta våra biljetter så satt nemo i kassan. Det första jag sa till Mika och Niki var.. Åh herre han ser precis ut som Nemo. Linn visste inte vem det var, men vi blev helt förvånade. När vi sedan var inne på h&m, så såg vi Dessie. Men då var jag inte säker på att det var dessie. Men sen så tog vi en bild med henne och hon frågade oss vart man kunde köpa klänningar. Vi sa nog en riktigt dåligt svar. Vi kom in på bion, det var riktigt roligt och jag hoppade till mer än 5 gånger. Men det var med hopp scener och inte för att inte riktigt var läskigt.  Riktigt rolig var den också, så det är ingenting man ska strunta i att se. Hade ingen aning om att det var premiär igår så dem kastade ut massa, scream maskar osv ;)

DRAR TILL STAN NU!


Drar till stan nu. Min buss går 46 ;) Ska gå om kanske 10 min. Men ska på med skor osv, så det kan ju ta ett tag. För er som kanske inte märkt det så är det grymt bra väder, så jag kör på solglasögon ;) Fast jag kommer inte ha dem på mig för jag ser rolig ut i det ahha! Ha en bra kväll.

Vampire diaries nu!

Jag har aldrig varit så här glad nu ska jag se på detta. gick upp klockan 6 för ingenting ;)

VATTEN KRIG!



Hha!  Jag & Mika hade vattenkrig. hehe. Vi sprang barfota och kastade vatten på varandra. Har nyss avslutat ett samtal med Benjamin och ska hoppa in i dushen. Ska lägg mig efter det, ska upp 6 i morgon så jag hinner se the vampire diaries innan skolan börjar ;) Klockrent! SOv gott :)

Jag och Mika har bakat till spanskan!




Jag och Mika har bakat till spanskan. Det tog oss 3 timmar för chockladen brände vi 2 gånger. så vi fick cykla ner och köpa mer chocklad. Riktigt kul. :)

THE FRAY & JUSTIN BIEBER!

Jag har verkligen inte gjort någonting idag. Snacka om stelt liv. pluggat och lyssnat på musik, ätit och kollat på tv. Snacka om B version. Ska kolla på efterlyst snart hehe och sen ska jag lägga mig och läsa. Ska göra ett matte tal till också. Jag kommer snart somna. Är riktigt trött. Men man får inte missa sitt favorit program ;)

PPP-LUGG



Tjenare mannar.
Jag har en äkta fekkenächion! Jag sitter här och ska börja plugga matte. Jag måste sluta skriva om mitt plugg-liv. I morgon ska jag boka biljetter till scream. Det ska bli riktigt roligt. Ska kolla in min facebook och sen ska jag börja plugga matte :)

Klar med Matten

Hej, kära vänner. Nu är jag äntligen klar med matten, det tog ca 5 timmar och jag räknat rätt. Jag sitter här och ska checka in min favoritblogg, medans jag precis skulle berätta för er att jag på fredag ska gå och se Scream 4!
Awsome säger jag. Så jag ska spara mig så jag får äta godis och dricka läsk när jag är där. För om jag äter innan fredag får jag inte äta på bion :( och ända faktiskt anledningen till att jag följer med på scream det är för att emma roberts är med, och för att jag älskar att vara rädd. hhahaha
knasigt!


Emma i 4-5:an


Haha. den här bilden tyckte jag var riktigt snygg! den är verkligen fruktansvärd


den här tyckte jag också var as asnygg, den är jätte ful hahaah
Ni önskade gamla bilder. Jag typ skäms när jag ser dem här vidriga bilderna. Tur att jag inte är sån nu då. herregud. Jag skäms, jag rodnar! men det här är snart 4 år sedan, tänk så.

Hemma från skolan!

Pluggapluggaplugga, så kommer min dag se ut. ska plugga hela dagen. fattar ingenting i matten och har ont i halsen ;) Jag kommer inte blogga så mycket idag eftersom jag måste sätta detta matteprov.
Men ni kommer höra från mig iallafall.

Hahha fyfan vad snyggt golv.

what a mess!



EUw. Mår illa på mitt rum just nu asså!

Nu ska stela pinnen snart på dans


Haa. Panik. jag är så stel just nu. Ska gå till Linn om 30 minuter, så jag tänkte blogga lite.  Jag slutade klockan tjugo i två idag, så sen dess har jag pluggat. Riktigt tråkigt om jag får säga det själv men vard gör man inte för IG?. bätte kommer jag inte få i matte. Suger verkligen i det ;)

Mean girl 2... igen

Är trött, så jag lägger mig och kollar på mean girls 2 igen ;)
puss

Spanska innan matten

Har spanska redovisning i morgon, med Niki. Sitter och fixar det sista med powerpointen och sen ska jag börja plugga matte. Vi har matte prov på torsdag, och på fredag får vi lov. Det känns så skönt en vecka utan skola. Jag har oroat mig för spanskan hur länge som helst och när jag går hem från skolan imorgon är det över. Det känns obeskrivligt. Jag längtar verkligen ;)

Ska äta det godaste som finns innan jag somnar

Det är stört gott. Haha! Har ont i magen och ryggen. Har väldigt dålig hållning. Så jag ska läsa min bok och sova :)
Puss

Hej mina 2500 läsare :)

Haha!
Idag har man  varit med Mika och Niki. Dem har ätit godis. Men jag har ju godislöfte så jag fick inte äta något. Det känns hemskt. Men jag ska klara detta 1500 kr. Jag har hittat ett billigare objektiv kanske. Eller dem hade ett
likadant objektiv, fast 100 kr dyrare. Så det ska jag köpa ;) awesome :)

MÅSTE SNABBA MIG PÅ NU!

sSka skynda mig nu. Ska möta upp mika och niki!
Ha en grym Dag :)

Min kväll igår

Vi åt först på vapiano, vi satt och snackade och hade verkligen jätte mysigt. Sen gick vi runt i stan på kvällen och skrattade och skämde ut oss. Sen efter det så gick vi hem till mig och kollade på film och pratade. Riktigt mysig kväll. Vi hade verkligen jätte kul. :)
Hoppas ni också hade kul!

Nu kör vi


min dator slutade fungera igår.

Mobil bloggnin framför datorn. Min dator har liksom kronglat sig. Så jag får mobil blogga tills det löst sig. Ledsen för att jag inte la upp bilderna igår. Men min datorn började låta och sen krongla...

Drar till vapiano!

Ska till vapiano med mina kompisar.  Ska bli riktigt kul. ha en bra kväll :) Bilder när jag kommer hem runt tolv halv ett ;)

Jag gick upp klockan 6 för en sak

Linn hade sagt att nya vampire diaries kom ut. Men det hade inte det. :( Nu blev jag jätte besviken. Går ner och kollar på disney ;)

Skype med Mika och Pratar med Linn i telefonen


Ska gå och tvätta håret snart :)
Sen ska jag sova. Fredag i morgon, för er som undrade.  ;) Haha
puss

I♥LA

Hi guys!
Jag är hemma sen 4 timmar tillbaka. Haha. Har kollar på ett patetiskt program som heter bachelor eller något. Väldigt töntigt ;)

Hhaha. Jag failade!

Hoppas ni ser vilken flagga det är ialla fall ;)

Jag kan inte göra canada löv ;)

NU KÖR JAG MIN PLAN MOT 2 OBJEKTIV!

Jag invigde mitt godislöfte idag. Mitt längsta godislöfte varade i en vecka. Nu ska jag hålla det tills den 17 juni. Här är min plan för 5000 :- på ca två månader. Det kommer bli så grymt :)

Mitt nya örhänge :)

Shit vad jag gjorde ett bra köp igår. När jag beställde hem detta örhänge från denna hemsida. Detta örhänge kostade 39 kr. Jag fick rabatt eftersom jag tagit bilderna. Så 29 kronor kostade det. Den är 13 cm lång. Alltså inte så lång. Hon gör grymma earcuffs, och massa armaband. Riktigt fina saker!

Jag är bäst. Hahha hehe.. njjaaa

God morgon, solstrålar och ni som faktiskt inte har gått upp ur sängen än. Jag sitter här och kliar mig lite i ögonen. Haha. Pollen, min favorit grej på våren. Har ingen tennis idag. Whoho! Så jag ska rensa ut mitt skåp i skolan. För min engelska bok och min svenska bok är borta.  Inte så kul. Har So redovisning nu på morgonen. Hoppas det går bra :)

SOMEBODY TO LOVE!

Kom hem för ett tag sedan. Försöker få tag Linn och Sara. För vi kan inte vara här.  Så jag måste få tag i dem innan dem faktiskt dyker upp. Hihi! Jag är sugen, på bagett och rödpesto. Det låter konstigt, men det är super gått ;)

Hello earth!

Jag hann igen. Fast nu gick jag upp för att jag var tvungen att tvätta håret. Haaha. Ska torka mitt korta fula hår nu, och sedan börja klä på mig.  Sen ska jag bege mig av till skolan. Kanske inte det roligaste. Hoppas ni får en bra dag :)

Sov gott :)


Snygg exempel bilder ;) haha!
Sov gott :) http://twitter.com/emmahhallberg

Arlas baksidor kan vara riktigt konstiga!

Arla kan ha grymt konstiga baksidor ibland. Är det bara jag som tänkt på det. Jag tänker alltid på det.  En ko och ett tuggummi haha. det är bara jätte skumt. Jag läser alltid på baksidan på mjölkpaketet. ;)

Baka liten kaka


Amen God morgon!

Jag börjar detta inlägg med ''Amen god morgon!'' För jag hinner aldrig blogga på morgonen. Det känns grymt att jag hann. Men jag vaknade tio i 7 och åt frukost och valde kläder på en gång. Så nu ska jag sitta framför datorn, tills halv. Sen ska jag klä på mig. Ska åka tidigare till skolan, för jag hade en spanska läxa och jag har boken i skolan så jag ska checka in den.  Är faktiskt inte trött. Jag trodde jag skulle vakna typ nu, och försova mig osv. Typiskt mig. ;) Men jag hann!

SWEET DREAMS

God natt :)
Love U guys!

Jag gillar att bjuda på mig själv!



Nu ska jag se film ;)
puss

DESIGNEN ÄR KLAR!

NU har jag nackspärr. Det tog mig 1 timma att göra designen och 1 timma att sätta in den ungefär. Har en riktigt komplicerad stilmall ;)

Handla snygga smycken billigt?!

http://truefulltrust.blogg.se/smyckenavlinn/
Linn Håwi har skapat sin egen kollektion med smycken. Riktigt snygga smycken. Dem säljs under 100 kr! Kolla in bloggen och köp dem idag!
ps: jag har fotat bilderna på mika och niki ;)

Hinner inte blogga idag, jag kommer skriva på twitter istället


twitter.com/emmahhallberg

Haha ;) Har ärligt fått tinkerbella att följa mig. Tycker själv det är riktigt coolt. Har faktiskt pratat med henne på twitter. Jag känner mig cool. hhaah. Försöker få, justin bieber,selena gomez, ellen show, jessica jarell, rihanna, blondinbella att följa mig. Haha! Jag ska lyckas :)
Filmer vi såg ikväll. Paranormal activity, var inte läskig. den sög faktiskt. den andra filmen var riktigt underhållande. Älskar sånna tjej filmer ;)

SVAR PÅ ANONYM FRÅGA:


Hej (Amand) Jag ville verkligen gå. Jag skulle gått om jag hade någon att gå med . Ingen av mina kompisar gillade honom då. Jag skulle gått med Amanda,  men hon är ju 94. 1. Alla hotell var slutsålda.. 2. 3000 :- för en biljett är det värt, men jag måste ju ha pengarna också. jag sa till min mamma flera gånger. Det är hon som ska betala biljetten om jag ska gå. Men jag visste inte vem jag skulle gå med. Det var nog min hake. Jag ångrar mig så i efter hand...
Nästa gång han är nära, drar jag på en gång :)

Hej


1. Det sög att bowla idag
Ska svara på frågestunden snart. NI kommer kanske få den imorgon. Ska kolla på skräckisar ikväll. Hhaha!

Fräsch middag.. euw


HAHHA!  mina hårkontroll ligger med i bilen. Klockrent. Vi har inte ätit den fräschaste middagen, men vad gör man inte. Haha. Galet. Känner att dem där extra 12 kg från pizzan lägger sig riktigt bra på rumpan. Hahha!

Det har regnat idag!



Hej bloggen. Hela failad dag. Haha! Vi skulle åkt och bowlat, men dem hade inte öppet så vi ska bowla  imorgon. Sover hos Mika ikväll. Riktigt mysigt. Ska svara på frågestunden imorgon. Videoblogg ;)

mobil bloggning

Hej bloggen! Går nu i regnet med convers. Är på väg mot centrum för att hämta bio biljetter tills ikväll. Efter jag hämtat biobiljetter ska jag fota LInns earcuffs hon gjort. På modellerna mika och niki. Så det ska bli kul. Bilderna kommer ni också få se. Men det regnar nu så vi får hoppas att bilderna blir bra ändå;) Ikväll ska vi se hur många lingon finns det i världen. Verkar som en rolig film ovh två eller en av mina klasskamrater är med i den så det blir awesome! Xoxo

Har sovit 12 timmar hah!


Jag vaknade för ca 10 minuter sedan. Min städerska är här. Haha! Suck. Skönt med långhelg nu. Idag ska jag typ bowla, se på bio, sova hos mika. osv. Det kommer bli en fullspäckad dag så att säga. Ska boka biljetter till bion nu.
PUSS

RSS 2.0