Sommaren


Lördagens fest outfit!

Detta bar jag i lördags då vi hade emmas födelsedags fest!

looking over the edge!


Hemma från backen!

jag har inga bilder så det här suger ..

Två nya böcker

The last song på engelska och bedragen på svenska!
Bokmal som jag är!

Nu ska jag berätta

1. Jag åkte till klövsjö idag, jag sa att jag åkte igår för vi hade en födelsedags överaskningsfest för emma, och hon trodde jag var bort rest.
2. Jag har glömt överförningsladden, hur dum är inte jag. Men mamma kommer på onsdag så då tar hon med den.
hej bloggen, idag så spydde jag i bilen snacka om mys. Jag mådde så himla illa och sen datata.. Har åkt skidor tills nu och ska kolla på ghost wisperer nu.
Love!

Tidsinställt!

Hej snygginga! det här är ett tidsinställt inlägg för nu sitter jag i bilen,på väg till klövsjö!

Drar till klövsjö NU!


Goood morgon!

SItter och diggar musik här, i sängen med mika på chatten.  hon ska köra lite bajs till toan. Haha! Förlåt för jag bloggade dåligt igår det blir grymt idag!

Shit vad jag är trött

snark sov gott!

Stan hela dan!


klänning, jeans, tröja, linne!
Hej bloggen, pratar med Mika nu. Jag har varit inne i stan idag och därför har det varit dåligt med bloggning, jag var där från 14.00 till 19.17 typ. Ska kolla på the vampire diaries nu, snacka om att jag är en serie nörd. hihi!

FjÄdEr

Galet snygga!

under 1000 lappen!

200:-
129:-
129 :-
399 :-
Några saker jag vill köpa i morgon, men bara ett par av jeans shortsen!
kansek men njaa 300 :- men då blir det mer än 1000 kr

K L A D D K A K A


GHOST WISPERER NU

Dagens outfit. Har bakat kladdkaka som vanligt och ska äta den till ghost whisperer. Det är grym. Hade engelska prov idag det kändes bra. See ya soon :)

Den går knappt att stänga!

Hej kära bloggläsare. Jag ett en ilandproblem. Jag kan knappt stänga min garderob. Det är ett stort problem, för med den öppen blir hela mitt rum, äckligt. Jag ska rensa min garderob snart. Det är viktigt. Galet viktigt. Vill ha korgar till den så jag kan dra ut och inte rota runt i hela garderoben. Galet. Det är efterlyst om 40 min .)

First step 2 forever : my story

Snacka om länge sedan jag läste denna bok!
den är så himla bra, läs den!

Linn är jobbig!

Idag hade vi No prov. Jag som hade pluggat njaa, inte  så bra va. Jag och Linn har pluggat engelska sen vi kom hem, och sen ikväll ska göra glosorna. Linn är grym på engelska så jag utnyttjar henne. Hon kollar löss på mig nu. Mysig tjej. Hon hatar löss. Dagens panik outfit, ska köpa kläder på fredag då ska jag köpa jeans 2 par och sen massa kläder. Vi hörs senare!

Snygga trasiga jeans!

Riktigt snygga jeans, hade dem i somras med en toffs, det är klockrent!
Synd att dem inte går att knäppa! Hha.. Jag taggar inför no prov i morgon, det känns verkligen bra nu. Jag har fått hjälp av pappa så nu fattar min hjärna. Ska gå igenom lite i morgon i skolan också, få lite hjälp av hampus. Den smartaste i klassen. Ska nog kika runt på bloggar och sen ska jag sova!

Ska ni se..


Dagens klädval

Jag har två nyheter! Whhoho.. 1. Jag ska börja tjäna pengar på min blogg, och det andra är att jag ska börja dansa igen! Det var grymt länge sedan, men eftersom jag tröttnade på fotbollen ska jag återuppta dansen igen. Snacka om kul :)

Chattar med neil!

Haha, sitter och chattar med neil och greven, det är så att jag inte kan sova .)

Puss ska sova nu!

Som ni ser är den här grenen mycket speciell gren!

Ska köpa på fredag

299:-
49:-
Ska kolla lite runt i affärer på fredag. Jag gillar det där armbandet, jag vet ingentligen inte varför!

Fixar om i kategorierna och jag vill ha dem här bilderna kvar


MIN FAVORIT BLOGGARE!

Lisa olsson
isabelle strömberg
Ni vet ju att några bloggar är bättre än andra. Och dem här två bloggarna är så himla bra. Lisaplace.devote.se eller isabelles.nu! Riktigt bra bloggar :)

Jag gillar inte NO

Det finns två ämnen i skolan jag hatar. No och matte. Det är nog mina hat ämnen jag aldrig kommer tycka om. Jag älskar so och språk är inte heller dumt.
vad är ditt favorit ämne?

Hoppar in i duschen nu!

kolla vad mycket böcker jag har att läsa! 4339 sidor sammanlagt :)
Ska duscha nu.
puss

Frukost vid pluggandet

Har redan börjat plugga nu. Ska skriva ut min sammanfattning snart och så ska jag börja med glosor och grammatik i engelskan. Inte så kul. Special K till frukost är det ända som jag kan äta på morgonen om det inte finns gott bröd hemma. Men det brukar det inte göra så då blir det special K red berrys.

God Natt

Ska bara fixa några små saker sen går jag och lägger mig. Ska vara hemma från skolan i morgon pga anledning :)

DAGENS RESEOUTFIT

En riktig biloutfit! Ska nog dusha nu. Vet inte om jag ska till skolan i morgon får se!

Video inlägg från igår!

Så jäkla äcklig

STESS!

Hej bloggen vi ska åka hem nu! Är inte klar och papporna stressar till tusen! Galet. Nu måste jag gå det är viktigt. Puss

MEAN GIRLS

Hej alla Emmas läsare!
Niki här. Nu ska vi kolla på mean girl. Vi alla har såklart sätt den, men filmen är så himla bra!
Puss Love U
/http://nikirebecca.blogg.se/ <--- man passar på!

Dagens bilder

Jätte rolig dag i skogen. Rättare sagt i snön för mikas del. Hon ramlade var ända minut. (kvinnan har inte bra balans.) Ikväll ska vi göra choklad mousse till alla i huset. Riktigt gott. I morgon åker vi också hem. Tråkigt!

Videoinlägg på G!

snart!

Ehm..Perfekta ögonfransar njaa

Jag har den här mascaran fast i lila. Jag tycker den är bra. Men det är ju klumpig. Galet klumpig. Man får långa fransar men då får man stå ut med fjortis klumpar i ögonen. Jag har en väldigt bra sak man kan köpa på h&m typ 39 kr, som har en borste och en kam på sig. Och med den drar man bort klumparna.

TITANIC VAR RIKTIGT BRA!

Nu ska vi sova, efter en kväll framför titanic. Shit vilken bra film. Jag har missat en så rörande film. Ush! Kate är ju så himla vacker och leonardo är så galet snygg!
Puss Love U!

Plugg igen ,som vanligt ,snark

Ja, då sitter man och taggar till No provet på onsdag och Engelska provet på Torsdag! Det känns absolut inte okej med två ämnen som man måste plugga mycket till efter varandra. Det är oskönt av lärarna!

T I T A N I C!

Nu ikväll för första gången!

K L Ö V S J Ö


En dag i skidbacken!

Efter en lång dag i skidbacken, har vi äntligen kommit in och har badat i ca en timma. Vi hade lite smått vattenkrig. Ramlat i dag i skidbacken som en galning. Vi åkte snowboard i dag. herregud. Sista åket lärde jag min bromsa! Det var riktigt kul, och nu ska vi plugga No och ikväll ska vi se titanic, som jag ärligt aldrig har sätt :)

HUR SKA VI SOVA?

Riktigt lök. haha!

FRAMME!

Okej, så nu har vi kommit fram, och har ätit en riktig hallberg middag. Men biff pommes och beasås. Snacka svenne! Nu ligger vi med varsinn dator och bloggar. Super!

VAD GÖR VI, NU DRAR VI!


Hej bloggen, vi gick från skolan klockan tolv. Då gick vi och köpte godis och nu sitter vi här redo att åka! Vi hörs senare ikväll :)

KLOCKAN ÄR NIO!

På tv3 nu!

P A C K A T !


Perfekt, plus kameran och datorn! =)

En outfit

Tjenare igen! Här kommer en outfit jag prövade igår kväll. Fick tröjan av Linn snygg tycker jag!

NY TVÄTTAT HÅR!


FOTOBLOGG NEJTACK?!

Hm.. ska jag lägga ner fotosaken i bloggen och skapa nya kategorier eller ska jag ha mer foto jag har verkligen panik över det?! Vad vill ni läsa om?!

När är det vår?

Hatar snöön!

DET ÄR ONSDAG!

Hej, en helt vanlig tråkig , hemsk onsdag. Förutom att jag måste packa och då kan jag tänkte på hur kul jag kommer ha det. Men annars har dagen varit som vanligt, och det är inte kul. Har badat nu och står här och torkar håret. Ska se efterlyst klockan nio!

SVART TILL ANONYM!

ANONYM: Är det verkligen en riktig onepiece för jag ser inget märke?

Svar: Hej kära läsare. Jag märker att du lägger ner tid på att se om saker är äkta eller inte. Det gör inte jag och därför bryr jag mig inte heller. Jag har inte tid att bry mig om ett litet märke. Du får gärna lägga ner 1000 :- kronor på en riktig onepiece om det är vad du nu kallar det. Men jag vet inte om min är det och jag har ingen lust att ärligt bry mig.


DET HÄR ÄR SÅ TÖNTIGT MEN JAG GÖR DET ÄNDÅ!

DEL 1:


Det har alltid så att jag har haft en idol. Asså verkligen alltid. Det började med Carola om jag börjar så, sen blev det allt från jonas brothers till avril lavinge, och nu justin bieber. Det är så himla sjukt. Att jag alltid har haft en idol. Men det har alltid varit någon bättre, alltid någon i mellan. Jonas brothers gillade jag i typ ett år och sen kom andra kändisar lite i mellan osv. Men jag har alltid trott att om jag har en favorit idol kommer jag alltid ha något att lyssna på, jag kommer alltid veta vad jag ska ha ipoden eller som ringsignal för det var en stor sak när jag var mindre. Men sen har jag gillat folk i perioder och när jag absolut inte haft en idol har jag känt mig tom. Helt bort, har ingen aning om vad jag ska göra när jag har tråkigt! Sen ett tag gillade jag tokio hotell. Men det höll jag hemligt, och det varade 4 dagar. Ni hör ju. Det är galet. Nu har jag gillat justin bieber i sen början av våren 2010. Snart ett år alltså. Och det har gått så fort så jag har inte tänkt. Ett tag nu i höstas var det, snälla Emma kom över honom. -Snälla Emma han vet inte att du lever. Jag ville få in sånt för att sluta gilla honom.
Det var för att det gick så himla dåligt i skolan. Jag skrev på bordet hemma, i mina böcker.
Det ända jag pratade var om hans saker och vad han gjorde. Jag tror ärligt eller vet att Mika och Niki ärligt hela min klass tyckte jag var galen.

Men jag kunde inte bry mig, jag var verkligen helt insatt. I sommras var jag galen, hela garderoben var ju full med bilder. Ärligt kunde jag inte stänga den. Jag skrev på skorna, jag skrev på fotbollen, jag skrev i mina skolböcker. Min ipod och min mobil. Jag var galen. Jag visste var han var, allt han gillade och massa mer. Alla ärligt retade mig men jag och Mina två justin bieber fans vendela och alexandra gillade också honom. Jag vet inte om dem gör det ju också men men. Vi skapade i alla fall en blogg om honom. För vi fick för oss att vi skulle få gratis biljetter till hans konsert om han kom hit, om vi var största jb bloggen i sverige. Och så började vi skriva. Men at söka information på hemsidor kanske inte var det roligaste. Så efter 4 månader var den nerlagd, och vi la ner tid på våra egna bloggar. Alla kvällar på bryggan och hur mycket vi pratade om justin bieber. Vi kunde gråta när vi satt ensamma och gråta över honom.  Mina facebook statusar var om honom och allt var bara helt sjukt.

Efter en hel sommar med tankar om honom fortsatte allt och jag hade ju verkligen panik över en sak. JAG HADE INTE KÖPT HANS BOK! Jag hade ångest i 1 månad över det. Sen åkte vi till London och jag hittade boken. Jag var överlycklig. Jag sprang själv, ensam för att köpa boken. Jag la ner 300 kronor på den boken. Jag rös när jag stod i kassan och jag skulle köpa den.
Jag hade hittat den, jag hade den hemma och jag verkligen var glad över det. Jag började läsa och varje sida var som solen. Jag rös helt klart. Alla tycker verkligen att han är töntig och omogen för sin ålder. Att hans låtar inte är så coola osv.
Ja okej hans låtar kanske är 11års varning men att se en kille som faktiskt lägger ner så mycket tid på dem som älskar honom för att han sjunger är ju helt otroligt. Jag ryser så fort jag: hör en låt av honom, hör man prata på en video, när jag ser en bild på honom, och när affisherna på never say never sitter överallt. Det får mig att förstå att jag fortfarande är galen.
Jag skulle bli stumm säkert svimma om jag såg honom. Skulle jag prata med honom skulle alla ord vara oooohh i lovvveee ehm.. you. Så typ. Jag skulle dö.
Jag blir av vissa kallad för bieber för jag var i alla fall en av dem galnaste i min skola. Och jag läste att han dejtade selena gomez så blev jag så himla glad. För ärligt är det ingen idé för mig, som bor på en ö utanför stockholm att ens försöka sattsa på en världs stjärna som vill ha en tjej i sin ålder. Inte ens har jag tänkt att jag ska träffa honom för jag vill inte gråta över att jag inte får göra det om han kommer till sverige och jag inte får det. Du hör ju liksom!
JAG ÄR GALEN och det är sjukt galet.
Men ingen kan göra en mer lycklig när man sätter på radion och man hör hans röst. Det är galet!



STÄDA SOM VANLIGT!

Jag har absolut den sämsta vanan i världen. Att ha stökigt på rummet kan vara en av dem värsta sakerna jag vet. Men ändå har jag det hela tiden. Det är helt sjukt. Jag har verkligen alltid det, och det är för att jag inte orkar lägga in sakerna i garderoben. Jag vet att många av er också gör samma sak. Lägger tröjan på stolen och några dagar senare är det än hel hög, men kläder. Det är helt sjukt vilken dålig vana det är, och den ska jag stoppa. Jag ska verkligen försöka stoppa den. För det är så äckligt att ha stökigt rum!

FRUKT,GODIS OCH ETT GLAS VATTEN!

hej bloggen är hemma från skolan nu och ska sätta mig och kolla på the secret life of the american teenagers!

I skolan

Hej bloggen, är i skolan ska ha mentorstid nu :)

SÄNGEN KALLAR!

En super bra födelsedag har jag haft. med många fina presenter. Fick underkläder och sådant nu senare på kvällen. Kul Nu är allting över, det är bara ca 11 månader kvar till Jul så det är lungt?!

SAKER JAG FÅTT!

Hej bloggen, Mina söta vänner hade fixat en kanon dag med bio, och kladdkaka. Jag har inte fått alla presenter men det här är det jag fått nu:
♥IPOD TOUCH 4
♥ 2 BIOKORT PÅ 100 KR PÅ VARJE
♥1100 :-
♥EN VIT BLUS
♥ ONEPIECE
♥2 PRESENTKORT PÅ BIKBOK 800:- SAMMANLAGT
♥ 1 PRESENTKORT PÅ H&M 300 KR
♥ 3 BÖCKER
♥ EN TRÖJA FRÅN LINN

FRUKOST PÅ SÄNGEN!

God morgon bloggen. Min familj väckte mig med en frukost på sängen. Har fått fina saker :)
Foton ikväll nu måste jag gå till skolan eller bli skjussad. börjar 8.05

ORPHAN!

niki har inte sett den, så nu ser jag den igen!

EN BILD

Hej bloggen, eller god morgon bloggen som man kanske säger innan klockan har blivit runt tolv. Jag och Emma har varit vakna i en timma nu. Vi har legat med datorn och inte gjort så mycket. Idag är det söndag och det innebär, att jag ska plugga. Har No prov på onsdag. Inte intressant om du frågar mig. på Torsdag åker jag Mika och Niki till mitt landställe där vi ska åka skidor. Så vi kommer skippa en del av skoldagen på torsdag, och då åker vi runt ett kanske. Jag tar såklart med datorn eftersom jag är den ända med bredband. Dem har i deras hus och då kan dem ju inte ta med det till landet. ( osmart)
Puss

110213


Fyller år i morgon!

I morgon, den 14 februari är fyller jag 14 år, nu kollar vi på en film, emma och Linn sover

FOTO!

Den är snyggare redigerad eller?

BILDER FRÅN DAGEN


DINNER IS READY!

Köttbullar, det ända vi faktiskt kan laga (dem i allafall) Jag gjorde lövbiff till middag i går ;)

Drar till Linn nu igen

Bloggar där ifrån :)

SOVER HOS LINN IKVÄLL IGEN!

Ska klä på mig nu och sen drar jag till Hedda! Puss

IT'S A BEAUTIFUL DAY!

pulka idag med Hedda, Niki och Linn kanske Mika inte säkert. Tog några bilder i morse för att visa hur underbart fint det är ute idag. Om man jämför med igår herregud! Aja, pulka senare idag. Ska chilla så länge :)

F Ö N S T E R

Hej bloggen, det var verkligen snöstorm här igår. Och igår morse tog jag lite bilder på min urgulliga fönster.

MIN SEXY MAMI

aw!

SÄNGEN MY LOVE!

ååh, nu ska jag lägga mig och kolla på senaste avnitten av the vampire diaries :) Vi hörs snart, om jag inte somnar ;)

110211

Crazy day. Jag ska gå och sminka av mig nu, för jag kommer aldrig orka det sen. Ska sova hos Linn i morgon det blir som vanligt intressant! .)

MI CASA!

Hej bloggen, ledsen igen. I helgen blir det ändring. LOvar! Är hemma hos mig nu coh sen ska jag kolla på the vampire diaires, innan jag somnar. Hihi! I morgon så har jag ingen aning om vad jag ska göra. Men på söndag måste jag, plugga för jag har NO prov på onsdag! Herregud.

B A D A T

Hej bloggen igen. Nu kollar jag på ghost wisperer. Ska sova snart. HIhi

THE VAMPIRE DIARIES!

Åh det är så himla bra!

KÄRLEKSMUMS!

Hej bloggen, är hemma från skolan. Provet gick åt tusan. Det var verkligen svårt. Efter skolan blev jag så arg för att, det gick så dåligt på provet, så jag bakade kärleksmums för att, tröstäta. Haha! Nu kollar jag på familly guy. Har ont i huvudet, och ja. Haha. Fyller år om 4 dagar det är segt.

Jag tror jag ska spy!

Okej, fyfan vad illa jag mår just nu. Jag är så trött ska lägga mig nu gick på tjugo i 6 i morse. Det var lite ansträngande. Jag är verkligen ledsen för jag bloggar som en kossa just nu. Men jag har matte prov i morgon, och det har varit mycket att göra. Och jag var i romme idag så då blev det också svårt att blogga.
Sen på fredag ska jag ha kompisar här hemma och då får jag se hur mycket jag bloggar på fredag, och på torsdag är ska jag plugga spanska.
Men jag ska verkligen försöka, för det här är inte kul för er som läser min blogg, och jag uppskattar verkligen att ni läser det jag skriver. Och därför har jag dem två senaste veckorna sugit för jag inte tänkt på hur många som läser min blogg, och jag ska nu ändra på det.
Jag ska verkligen ändra på det. Så nu blir det ändring på en gång!
Idag var vi i Romme och det var verkligen super roligt! Jag somnade kvart i 9 i går kväll och gick upp tjugo i 6. Det var tröttsamt. Sen så tog vi bussen, och det tog 3 timmar. ( thank you for the åksjukstablett)  Och sen så åkte vi hela tiden ungefär (glöm inte lunchen) till halv fyra. Vi åkte i skogen och vi åka vanligt. Hoppade på hopp också! Galet! Och sen var det 3 timmar hem och nu sitter jag här illa mående. Men ångest över matte provet i morgon. Jag har inte lust att göra det där provet som kommer  gå så himla dåligt. Jag har allvarlig ångest!
Jag har A-delen på morgonen och sen B-delen på eftermiddagen. B-delen är så himla svår och när man sitter och kan inte ett ända tal, då har man panik.
Men jag har pluggat så mycket som det går och hoppas att jag klarar det för det gör jag aldrig. Eller klarar det gör jag ju, men jag blir aldrig nöjd över mig själv. Förra matteprovet, grät jag för jag fattade absolut ingenting. I morgon har vi i algebra och geometri, så jag tror jag ska kolla igenom matteboken nu. Det behövs verkligen!
har ingen bild ,)

Shit vad jag ska sova efter maten!

Hej bloggen, jag är så ledsen för jag har bloggat så fruktansvärt dåligt. Men jag är så trött och orkar knappt så det är inte så bra. I morgon ska vi till romme och hela dagen är hemma vid halv åtta på kvällen. Bussen går kvart i sju och jag ska upp halv 6. Det kommer inte bli roligt, jag kommer helt enkelt dö i morgon bitti. Och jag är så trött så jag kommer somna på en gång när jag går och lägger mig!

DAAAGEEENS OUTFIIIT!

Typisk jag har inget att ha på mig outfit. Jag ska bestämma kläder innan jag somnar tror jag, För jag hinner knappt på morgonen längre. Jag har matte prov på torsdags och det måste jag plugga som en galning till. Kul. Hatar matte, så mycket så jag kunde strypa det. Matte är värre än No och No är bannemej inte kul!

PLUGGAR MED MIKA OCH NIKI

Nu fyller jag år om 7 dagar och jag är grymt osäker över vad jag ska önska mig. Jag tror en iphone tillsist!
NU måste jag plugga igen!

I'd rather be with you!


FRYSER!


LOVE AND OTHER DRUGS

såg jag igår. Oj fy vad bra den var. Jag grät och skrattade. Den var jätte bra för dem har ''sex humor'' och kan skratta åt sådant. Annars kanske den var väldigt pervers och galen. Men jag skrattade jätte mycket. Sen grät jag och en del. Jag gråter väldigt ofta på bio. Mika tyckte jag var patetisk som grät. Men dem grät i toy story :)

NÄR KOMMER VÅREN!

Oj oj oj, vad jag vill ha vår. Så jag kan få använda mina converse igen. Jag har redan börjat men det kommer bli så skönt när snön har smällt.  Så himla skönt. Jag ska köpa ett par vita låga och tvätta mina smutsiga höga vita. För ni ser ju hur smutsiga dem är. Det är inte så fräscht!

P-L-U-G-G-A


LINNS BÄSTA DESERT!

Jordgubbs trippel, med sprutgrädde, i botten lägger hon chokladsås...
Riktigt gottt. Detta åt jag och Niki igår, efter vi hade ätit lunch. Snacka om tjockisar

Åååååååååååååååååååååå

FYFAN VAD SNYGG!

När jag handlade mat igår

Den mysiga tröjan har jag ingen aning om vart den kommer ifrån väskan kommer från cypern och skorna från London

familj

Fotat genom fönstret som ni ser. Vi hade fem rådjur på tomten. SICK

Rebus

Hej bloggen är i Linns.  Vi har ätit , och vi sitter alla i . Och ska se på . Vi ska se den på Linns  och sen tar jag och emma  hem. 

SOVER HOS LINN IKVÄLL!

HEJ BLOGGEN, SKYPAR MED KNUT NU. Oj caps. Ledsen men jag ligger fortfarande i sängen! Bloggar snart igen

OJ vilka dåliga bilder

Oj fyfarao, hade så brottom igår, så jag glömde nog ställa in kameran på¨fokusering så bajs bilder blev det ja!

INGET KAN SLÅ DENNA KVÄLL!

hej bloggen är hemma tidigt men jag och Linn drog för vi skulle till fredrik men sen blev det inte så, så då stack vi hem. Det var så himla kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul! NU SKA JAG SNAART SOVA!

Två riktiga bakbilder!


Går dagens

Hej bloggen, var istan idag för att hitta en present till Amanda som jag ska till ikväll. Jag och Linn ska dit. Sen efter det kanske vi är med Emma jonsson, vi går där ifrån vid 22.00 eftersom hon är 94 och Linns syster och min syster är där, så ska vi gå vid tio då själva festen börjar. Vi ska bara på drink där. Ni får bloggning innan jag går och en klädbild :)

Free falling


Skype med Mika och Niki


så äcklig bild
hej bloggen, idag efter skolan var jag med Mika och Niki, nu skypar jag med Mika för niki äter och hon spelar massor med instrument. Knas. Nu ska jag skypa vidare, och läsa bloggar, är fortfarande inne på min systers dator för jag har sett the secrets life of the american teenager tills nu!

the secret life of the american teenagers!


Världens bästa program,har börjat se säsongerna igen, så nu kör vi! Är inne på min systers dator så det blir inga bilder för min dator suger när man ska kolla på videos osv :)

When I met you girl


Odd molly!

Dagens kläder var en odd molly tröja och ett par svarta jeans.
Älskar den där tröjan :)

Gick hem tidigare pga magont

Hej bloggen och läsare. Kom hem för 10 minuter sedan och ligger nu isängen med mag ont och försöker hitta en nyhet tills i morgon. Har nyhets bevakning i skolan, och min tjocka katt tar upp hela sängen så jag kan knappt andas.  Jag slutade igentligen tre i dag men kunde inte var kvar för jag har en väldans värk i magen. Inte så kul

Sova eller i mitt fall läsa

Efter ett skönt bad, med mango shower Gel från body shop, och nya vecko revyn, slutade jag dagen i lungn och ro. Det var riktigt skönt att få ta det lungt. Ska läsa spanska och ett ord ska jag plugga på till so:n. Ska också läsa dem sista sidorna i min bok, och börja på 3 boken nu ikväll. Gud vad jag känner mig som en bok slukare, jag har läst och läst. I dag på mentors tiden läste jag 100 sidor. Galet :)
Sov gott! xxoxoxooxoxox

USA 2009


min ur sexiga mobil!

ahaha , mums vad snyggt -.-

Haha, gick inte upp 6!

Jag är så dålig. Minns ni att jag ska skrev att jag skulle gå upp sex i morse för att det  var så himla härligt att vara uppe tidigt. Det gick ärligt inte så bra. Vaknade halv åtta i  morse, och mitt schema suger så jag började tio över åtta, med so. Nu sitter jag på biblioteket i centrum så geek som jag är. Jag, Mika, och Niki köpte semlor och satte oss här. Nu har vi ingenstans att gå så vi befinner oss här. Lite loner sådär. Jag kommer absolut lägga upp dagens outfit, och kommer blogga mer ikväll. Har pluggat här så har inte så mycket läxor. 

Juste, pimpade min mobil i går kväll, så ni ska få bilder senare. Det är verkligen glitter, men inte så mycket, som jag hade förut :)
puss så länge♥

RSS 2.0