OJ förlåt!

Idag efter skolan så var jag hos Linn. Vi var också med Mika och Niki. Mika skulle ta ett hål i örat med nål men det gick inte så bra. Den gick igenom, men nålen var för liten. Så örhänget gick inte igenom. I morse gick jag upp 6, för att tvätta håret. Det var skönt att gå upp tidigt, och dusha. Ska nog försöka göra det i morgon också!

Sov gott!

Emma HallbergEmma HallbergEmma Hallberg
Ska läsa min bok nu :)
puss

What are you?!

Canon eos 1000D

JAG HATADE, NU ÄLSKAR JAG

Så vad tycker ni om min design. Jag ska ändra lite typsnitt tror jag annars är den klar. Jag ska nog också byta den där profilbilden till någon mer jag. Jag gillar den nya designen. Den känns så himla jag, och nu med en ny design ska jag också börja tar mer bilder :)

Fotat lite mer


Jag är hungrig

en bild från i fredags :)

Watching vampire diaries

Hej, har ni någon gång sett the vampire diaires. Har du? Har du inte. Vampire diaires är än av dem bästa serierna som går. Jag tycker att om du inte sett programmet, ska du börja se det nu. Det är riktigt bra. Sök runt på google och försök komma i kapp, det senaste ärligt så blir man beroende!

Idag ska jag kolla på ghost wisperer alla avsnitt och läsa min bok. En riktigt slö och jobbig dag. Senare i kväll ska jag plugga spanska :)
( ingen bild är ny vaken) ;)

fuck u lördag


Hej världens bästa blogg!

Nu sitter jag inne på en dator. Jag och linn sitter med varsin elektrisk pryl. Idag har jag tagit ett till hål i örat. Var först av mig, Niki, Linn och Mika. Det gjorde inte ont. I kväll ska vi på en fest och det ska bli galet kul. Jag åker hem eller här ifrån om en timma och då så ska jag blogga med bilder.
puss Love U guys!

Hål i örat

Nu har jag tagit ett till hål i mitt vänstra öra. I kväll ska jag på en fest. Ska bli super kul. Bloggar igen om en timma. Är inne paå en ipad

Middag!

Hej bloggen vi äter middag nu och ser i rymden finns inga känslor!

Jag och Mika ska spela WoW nu!

Nu är det så att vi har instrallerat tio dagars WoW så nu kör vi!

Övernattning hos Niki

I kväll ska jag, sova hos Niki. Vi ska såklart tjocka oss. Jag och Mika sitter här nu och ska gå mot niki. Jag tar såklart med datorn och bloggar under kvällen. Kameran är alltid med :)

Planer för helgen!


Ny dushad!

Hej bloggen, sexig pyjamas va. Hahah. Har precis dushat så jag sitter med blött hår och bloggar. Idag har jag varit på en sjukt tråkig konsert och sedan så har jag varit hemma och kollat på tv. Ska läsa spanska i sängen har prov i morgon, och har knappt börjat. Det känns väldigtbra.
Puss så länge. Jag suger på att uppdatera, det är verkligen hemskt. Jag har knappt fotat något och inte en bloggat tillräckligt. Det blir ändrig i morgon, eftersom provet är över då!

Vatten


2 Bilder från i går:

I går som sagt pluggade jag hemma hos Niki. Jag satt lite insolerat eftersom jag hade ganska mycket att göra och stängde av det mika och niki sa och deras dåliga musik. Så jag fixade allting. Det var bra gjort. Idag har jag varit i skolan och sen spelade jag tennis. Tennisen var inte rolig. Sen badade jag och pluggade spanska. Rakade benen och nu sitter här och lyssnar på we r who we r!

Är man bäst!

Världens godaste muffins. Jag är ledsen för min dåliga bloggning idag men jag har inte tid just nu. Men nu har jag så det kommer flöda in inlägg nu!

Hårfön i högsta grad

Håller på och torkar håret. Hade fett hår så jag tvättade det nyss, ska sova nu eftersom jag aldrig har sovmorgon på mitt dåliga schema. Har också sett ett tv program '' den hemliga miljonären'' Det var ett riktigt gulligt och hemskt program. :)
Sov gott!!

TACK JOJO - IPOD TOUCH 4

den här ska jag har:
Den är precis som en iphone:

Nya iPod Touch 4G ger dig en total mediaupplevelse i ett ännu mer slimmat format än föregångaren. Nytt är bland annnat dubbla inbyggda kameror, en med HD-videoinspelning och en som låter dig videochatta med andra iPod Touch 4G eller iPhone 4. Självkalrt är Touch 4G utrustad med WiFi och Bluetooth för smidig trådlös anslutning.

Den högupplösta pekskärmen på 3,5" har LED bakgrundsbelysning som ger en suverän skärpa och detaljrikedom. Touch 4G har dessutom samma processor som iPhone 4 och iPad, vilket gör den fantastiskt snabb. Trots att den är mer fullspäckad än någonsin så är Touch 4G ännu mer slimmad och har ett djup på knappa 7,2mm. Med andra ord är det här en riktigt trevlig skiva underhållning.

källa expert.se
fast den har inte kommit ut än :(

Svar till daphna!

Hej daffi. Du jag laddar ner mina låtar från http://listentoyoutube.com/ Där omvandlar du låtar från youtube till mp3 låtar. Det är superlätt och går på 4 sekunder :)
hej bloggen, är hos Niki. Jag är den ända som har pluggat här men nu har dem börjat och jag är klar.
Jag gjorde choklad muffins till oss och Niki köpte kakor. Mika ehm hon åt.  Nu ska jag sätta på musik bloggar när jag kommer hem igen.
xxx


PANIK PÅ MIN DESIGN.

JAG SPPPPPPPPPPPPPPPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYRRRRRRR
JAG MÅSTE FIXA DEN... DET ÄR HELT KNAS UT. USH HAR FÅTT ETT BLOGGANFALL

14 februari

Jag fyller år då och jag skulle ju önskat mig en tv, men det kanske inte blir så eftersom min ipod gick sönder och jag har ett stort behov av  en ipod så tror jag att jag ska önska mig en ipod touch 32 gb!

Jag kan se mitt golv!

Före:
Efter:

Städar

En ny vecka, och jag börjar den med att städa i mitt rum, som verkligen inte såg okej ut. Mamma har varit borta och då är det ingen som går och små plockar. Alltså finns det ingen som gillar att städa i mitt rum, och då såg det ut som jag vet inte vad. Men nu är det fixat och ni kommer få lite före och efter bilder när jag uppdaterat telefonen, som tar ena usb hålet i datorn. Så länge får ni nöja er med text.
Vi hade föreläsning i skolan om nätmobbning. Det var riktigt bra. Men jag har sett han som höll i det en annan gång också. Han var i vår skola i femman, han är riktigt duktig.

I JUST HAD SEEX!

ååh den är så jävlarns bra :) Träningen var galet jobbigt på sportlife. Ska se solsidan om 9 min och sen ska jag sova. Puss

ITUNES - NÄR MAN INTE HAR INTERNET!

Fixar låtar till itunes :)
Hatar spotify reklamen såå ahha

Träna idag på tydligen jättedåliga friskis

Jag har nu fått reda på att friskis och svettis inte alls är lika bra som sportlife (iform) Jag har ingen aning vad, men jag ska träna på friskis, med Mika, Linn och Niki. Det kommer bli galet jobbigt.I går kväll var vi hos Linn! Galet. Mina naglar är helt förstörda om jag säger så. Tack jasmine. Jag är jätte trött och nästan gråtfärdig för att min ipod är helt död och helt förstörd. Mamma hittade den i snön. Så jag ska nog inte önska mig en tv, och måste önska mig en ny ipod. Jag får önska mig en ipod touch! Det är najs..

ROLIG DAG I STAN!

Drar till Linn sen, på lite fest :D

Babyrosa!

Det här köpte jag samt 3 par örhängen. På tal om örhängen ska ta ett till hål i örat i helgen eller nästa, med Mika,Linn och Niki! Det ska bli så himla kul. Jag har  velat ha ett till hål sen jag var 11, och nu ska jag ta ett. Det läskiga är att jag inte minns om det gör ont eller inte. Så det blir inte så himla kul. Ska ringa Linn om 14 minuter.

LIGGER I SÄNGEN

Hej bloggen, ligger i sängen och är förskyld. Ska till stan idag med Linn, vi ska fika med hennes kompisar från stan som jag inte känner. Ni ska få bilder på det jag köpte i går också, men jag han inte igår. Jag har lite att göra innan stan. Som ta bort mitt nagellack och lägga upp bilderna. Jag ska göra det innan jag åker till stan idag igen.
Men det blir kul. Nu ska jag nog gå upp och sätt i mina linser och äta lunch (?). Något ska jag äta i alla fall :)

THE GEEK FREAKS!

Ledsen för en dålig dag, men ett inlägg hittills! Det är inte okej, men jag var i stan från 2 till halv sex och sen åt jag middag, sen gick jag. Så det blev liksom inte av. Men jag ska i morgon till stan och fika med några okända just nu,  så jag bloggar innan och efter det. Förlåt så mycket..

Stan snacka om lök!


har varit i stan idag. Snacka om lökigt! Har köpt några småsaker som ni får på bild snart. I kväll ska vi typ ja ni vet, och  i morgon ska jag och Linn vara meed två från stan. Jag känner inte dem men Linn gör så jag ska med.


SNYGGT

White Zip Front Peplum SuntopOval Semi Precious Ring
ÅÅH, DEM TVÅ ÖVER ÄR SÅ HIMLA SNYGGA!

Olalaaa


Jag är vattenmannen inte stenbocken

Dem har bytt stjärntecken...

Världens bästa program!

I två timmar nu på 3:an final i kväll :D Heja withney

Min design..

Ska på minna er om den dystra tiden ;)
Nu design till våren.. april typ när blommorna kommit

Hey babes!


El día de Felipe!

Nu sitter jag hemma och nästan halv sover. Jag håller på och gör min spanska läxa, det går lite segt för jag somnar snart...

Spanska nu!


Video!


E L I T!

Elit, på min sammanfattning jag har gjort 1337 inlägg i min blogg nu, och det här blir mitt 1338! Nu ska jag kolla på fuskbyggarna. Det äger. tv4 21.00 alltså nu..

Älskar variation


SO : Planeten jorden?

Nu håller jag på och göra frågor i so boken, det är ganska sådär tråkigt. Men vad gör man inte. Har varit med Linn idag, det var super kul! Jag önskade att jag hunnit göra ett videoinlägg till er idag men tydligen så blev det inte så..
Vad är ditt favorit ämne?

Världens smartaste läsare!

Älskar er!

Dagens outfit ;)
Nu sitter jag och pluggar so!

Det blev ingen video...


Jag älskar dem här bilderna! Redigeringen blev så himla snygg. Bilderna är tagna idag av en canon eos 1000D

Redigering

Canon eos 1000D
Kolla vilken grym skärpa! Snacka om att bilden blev snygg efter redigering. I morgon ska jag nog ut och fota igen om det inte är dåligt väder. har tennis i morgon. Snark på den

Det är givet vad jag ska önska mig:

LG 19LD350N
En 19 tum tv, till mitt lilla rum!
Den kostar 1.799 och så kan jag önska mig filmer och böcker osv. Det är perfekta födelsedags presenten. Ett objektiv är inte nödvändigt just nu. Jag kan önska mig pengar och köpa ett objektiv och en onepice sen :D

Nu har jag pressat i mig mat!

Nu vill jag spy, har igentligen ingen matlust, så jag var tvungen att pressa  mig mat. Det gick bra men nu mår jag jätte illa! Ska nog sova snart eller, lägga mig och läsa. Jag tror jag ska gå till skolan i morgon :)

DOUBLE E!


Världens bästa mjukisdress!

MGinatricot älskar deras mjukisar!

Lunch

Jag har inte riktigt matlust så jag tog lite smoothie. Har badat för en stundsedan. Hoppas jag kan gå till skolan i morgon...

BLÅ TRÖJA FÖR VARDAGAR!

Å vad jag längtar. Jag är så himla trött men jag försöker hålla mig vaken till top model. Det är det bästa på måndagar! Det ska bli så himla kul. Älskar det!
Ska läsa lite bloggare och göra te! Sen bär det av mot tv:n :D

Vilar med datorn!

Ligger i sängen och vilar. spelar spel och tar det lungt. Jag hoppas att jag kan gå till skolan i morgon men jag vet inte. Jag hatar att ligga hemma och vara sjuk. Det är så himla tråkigt. Jag har inget att göra heller. Ska kolla på en film innan jag sover ikväll. Ska absolut inte missa top model och rum för en stjärna. TYPISKA emma program. Håller på att göra en ''film eller vad man ska kalla det''. En video med bilder jag tagit under december och januari med nya kameran..

Några av er...

Några av er gillar inte skvaller zonen, jag tror att det är dem som är med i skvaller zonen som faktiskt inte gillar det.. Hahah! Alla mina läsare har aboslut  inte röstat men så länge skriver jag inge mer skvaller om oss. Det är tråkigt eftersom jag tycker det är roligt, men det är inte jag som röstar.
Idag ska jag också läsa spanska och so. Jag har ingen mat lust men jag försöker dricka så gått det går.  Jag fyller år ganska snart och jag har börjat fundera på vad jag ska önska mig. Jag tror att jag ska önska mig ett objektiv, och kanske bara pengar osv. Men sen vill jag också ha en onepiece. Men objektiv är ganska dyrt, så jag undrar vad jag ska välja:

Tv400 är bäst - TV11

Hej bloggen, är hemma idag. Mår illa och i morse snurrade allting. Jag vaknade precis och har ingen matlust. Ska kolla på ghost wisperer hela dagen tänkte jag.

Hoppas ni gillar skvaller zonen!

I dag har jag varit i stan, och nu mår jag inte bra. Ska läsa nu. Är så himla illa mående. Jag har börjat planera vad jag ska göra när jag fyller år, har har inga planer nu, men hoppas att det blir något roligt! Fest kommer jag inte få ha tror jag, så jag måste typ tänka om. Kanske middag med mina bebisar eller tårtkalas. Jag har ärligt ingen aning..

''- Han är snyggare än w & p''

Okej nu har  ''ej'' gjort ett till beslut eller hon sa vad hon tyckte idag. ''E'' tycker att A är snyggare än både W och P! Det här en saknadal! ''eh'' blev rasande och att hon tycker det är bara helt frustrerande..
''L'' åt andra sidan har massor av drömmar '' N'' sitter i huvudet och drömmen om att ha pojkvän hoppas hon snart går i uppfyllelse! Jag fick också reda på att ''Ls'' kärlek tycker hon ser bra ut, men tyvärr har killen gått in i ett förhållande precis :(
Jag har idag också fått redan på att ''j'' är dödligt kär i ''N'', N tycker inte likadant och han verkligen sittar ut henne i skolan!
Både E och E drömmer om sommar haff 2012 då dem åker på konfa tillsammans. Allt är klart det ska bara bokas också. Dem två brudarna tre veckor utan föräldrar på ***********! Dem har pratat om det hela dagen. Eh:s kommentar - Jag bokar hellre för tidigt än för sent. Jag ska dit och så är det!
Det ända dem tänker på att få massa haff och en underbara veckor.
M är fortfarande sjuk och det börjar Eh också bli! Jag är osäker på om Eh går till skolan imorgon...
H har vi inget nytt skvaller om än så länge, men 3 förälskade killar har hon i svansen!

Stan snart!

Jag tror jag spenderar mer en halva mitt liv i stan. Jag är där hela tiden. Ska följa med Emma hon ska köpa jeans och jag ska med. Ni får en dagen outfit innan jag går ;)

EHm..

cheena mannar, är hemma, och har sett filmen (åvan) Med Emmis! Super kul hade vi det. Vi satt typ as rädda och fick panik varje gång någon dog. I morgon är det stan med Emma hon ska köpa byxor. Grattis till min syster 17 år, som fyller år idag ;)

Jeans och armband!

Jeans- weekday 400 :- armband - gina 49 :-
Åh herregud vilken dag i stan alltså. Hittade massa saker på zara och på hm! Deras nya sommar kläder är så himla snygga saker. Såg en grymt snygg ring på gina men jag orkade inte. Linn köpte en grymt snygg skinjacka och massa fina tröjor. Det har varit stressigt för jag var tvungen att köpa födelsedags presenter till min syster. Men jag fyller år om en månad ungefär så det är najs!

24x7 med oss

okej så vem ska vi börja med.. Jag tror vi börjar med lite avslöjanden om killvärlden:
''H'' har fått absolut många ragg på sista tiden. Hon har nu 3 stycken som gillar henne. Gillar hon dem tillbaka? En av dem hade faktiskt frågat om '' H'' skulle vilja ta en promenad med den här killen eller en av dem. Sa hon ja? Nej det gjorde hon inte...
Men inte mindre än ''N'' har fått ett nytt ragg. En kille som absolut tycker hon är snygg och han har faktiskt frågat om ''N''s nummer. Fick han det absolut!
''E'' har börjat ragga upp äldre killar. Hon har som alla andra tjejer i gruppen en stor kärlek i ''w'', men hon har också börjat hålla på med andra namn kan vi inte säga men hon kämpar på bra.
Andra ''E'' Har också börjat haffa äldre som har inte mindre än en bakgrundsbild på sin mobil på en grymt snygg 97:a, och hon har också börjat fundera på annat.
''L'' har grymt kul men den ända som sitter i hjärnan är ''w'' är hon kär i någon annan det är en svår fråga.
''M'' har hållt sig borta för hon är tyvärr sjuk. Men jag tror att '' M'' också har någon i kikaren!
Alla tjejerna är i bråk, eller i alla fall E, E, H OCH L.  Dem har börjat bråka med killar, och det kan vara tufft. Jag hoppas att dem löser det. Men M, N försöker stötta dem så gott det går!

Så himla vidrig efter igår!

Hej bloggen, jag har sköjt mitt ansikte hur många gånger som helst för att få bort mitt smink som va kvar från igår. ahah! Vi hade super kul verkligen och jag tror att jag och Hedda somnade 4, hedda senare tror jag. Emma, Niki och Linn somnade as fort. Nu har jag i alla fall tvättat håret och om, en timma ska jag vara på ropsten.

Emma snart!

TJENA BRUDAR och benji! Vad händer ikväll mina underbara läsare, jag ska hem till Emma sanrt och där sover jag också, osocial som jag är tar jag med datorn om den får plats i min väska. Hahha! Kameran är i alla fall med det är det viktigaste typ, och musiken typ. Hahhhaha! Det ska bli as kul att sova borta! :)
HA DET SÅ BRA NU :D

Sover hos Emma ikväll!

Skype med Gustaf herregud säger jag bara!

Svar till dig

Hej på dig anonym!
Jo jag tror att det är helt okej för dem, jag menar det ska vara kul och läsa för er också. Att få en liten peek på vad vi håller på med är inte alltid fel va? Jag pratade med dem idag eller i alla fall 3 av dem och det gick bra ska bara prata med Majken och Emma ikväll
:)

MIDDAG!

Å vad gott, jag längtar tills mamma kommer hem och vi ska äta sushi" Sen ska jag möta Linn, Niki och Hedda i centrum och vi ska köpa godis och massa sådant. Efter att vi varit i centrum går vi hem till mig. Jag packar och sedan så går vi till emma vid 23 kanske, och då ska vi sova där! Så himla kul :)

Ny kategori Gossip about my girls!

Haha, åå vad härligt ni kommer få så mycket skvaller om mina tjejkompisar!


SKYPE!

Tjena bloggen jag skype-i-lajpar med Majken och Nijken :)
Idag har jag varit hemma och i morgon ska jag typ vara med Hedda eller? Jag minns inte. Haha, men jag ska först göra två nya hem nycklar. Ska sova 22.00, och  innan dess ska jag välja kläder och läsa min bok. Nu ska jag länka in en grym låt, som jag och Emma alltid lyssnar på!

DEEP IN MY SOUL!

Canon eos 1000D

What we doing!

Vad har ni gjort idag?
Jag har varit i skolan, bilderna är från mina kläderna jag hade på mig igår.  Jag har varit hemma, är absolut sten död efter skolan, så jag ska chilla lite nu ;)

Under himlen!

Canon eos 1000D

Pictures!

Canon eos 1000D

Dagens bilder

Efter skolan så gick jag Mika och Niki och fikade. Sen gick vi hem till Niki och åt tuggummi och höll på med hennes lilla systers underbart ''söta'' hamster. Jag Har tagit bilder idag som jag läggas upp men det blir senare ;)
Nu ska jag skype vidare med Mika och niki!

Städa sen läsa!


Älskar den här låten med hon som sjunger!

Hon är 11 okej..

THE SUNSIDE EHM.. SOLSIDAN!

Den 16 januari klockan 20.00 startar ännu en underbar säsong av solsidan!

Pokerface


Falling down!

Canon eos 1000D
Å herre! Jag och Hedda skulle baka kladdkaka. Den blev absolut inte lyckad för att Hedda vrider på varmluftsugn. Så hela kakan rinner över och det luktade bränt i hela huset. Herregud!  Den här bilden tog jag i förgår :)

Fixat mitt internet :)

Har läst ut den nu. Å den var verkligen bra. Hah. Jag gillar Harry Potter.
Idag eller nu är jag med Hedda, Linn och Emma. Vi har varit i centrum och fixat min mobil och mitt internet.
I morgon börjar skolan, det kanske inte är det roligaste ;)

Hos Fredrik!

En underbart fin bild på jude law som jag gjorde när jag inte hade internet ;)

BROTTOM!

puss nu drar jag

Drar till fredrik snart



Hej bloggen, har faktiskt nästan fått tillbaka mitt internet är inte det as bra! Idag ska jag hem till Fredrik eller jag ska vara hos Emma om 15 min, men jag är inte riktigt klar :)

Saknar att blogga!

Det är så himla typiskt mig att förstöra mitt internet. Jag får verkligen panik eftersom bloggen växter så och jag inte har ett internet. Jag har så mycket att blogga om. Jag har som nyårs löfte mer besökare och det kommer verkligen inte gå, utan internet. Nu är jag hemma hos linn och bloggar, tar verkligen alla chanser man kan få. I kväll ska jag kanske vara med kompisar. Annars sätter jag mig i källaren med godis och film. Det blir det nog.
Jag har väldans mens värk så jag kan typ inte gå :)

Emil om en 1 timma



mobil bloggning

Hej bloggen. Sitter i bilen på väg hem. Jag tror pappa fixar bredbandet på måndag. Så jag kommer mobil blogga då och då. I kväll ska jag till gustaf tar med kameran och lägger upp sen. Kommer kanske vara hemma 4: i m orgon ska jag till stan med majken och nijken. Plus jag är hungrig har inte ätit något sen jag vaknade klockan halv 8. Bläää

bredbandet är tejpat och helt sne

Hej bloggen. Mitt bredband har gått sönder så jag bloggar från mobilen. bredbandet är helt böjt så den får ingen kontakt med datorn. Jag ska försöka fixa det men om inte så blir det ingen bloggning. Det är tråkigt men jag vet inte vad jag ska göra. Jag lovar att försöka fixa det. Men om inte aå måste pappa ta den till expert och. Då kanske jag inte bloggar förns lördag igen. Men jag ska ialla fall göra mitt bästa. Jag ska på fredag in till stan med mika och niki. Eftersom jag kommer hem klokcne 13:00: enligt mina föräldrar så ska jag träffa mika och niki. Klockan 2. Så jag inte behöver stressa. Eftersom 6 timmar inte är den sekunden man känner sig snyggast på. Så hag ska fixa mig innan vi ses. ha det så bra så länge. Och jag är ledsen för stav fel. Men jag orkar inte ändra det nu:-)

Värmefilten in my ♥

Har åkt skidor sen halv tolv. Kom precis hem från backen. Sitter nu med värme filt runt om mig och bloggar för er. Jag tror värme filten är den bästa uppfinningen någon kommit på. Den är så himla härllig.  Spelar city ville också på facebook. Jag är helt beroende. Vad ska ni göra ikväll. Själv ska jag nog kolla på tv och kanske börja små packa. Vi åker ju hem på fredag.

Sova snart!

FUL TJEJ OSMINKAD :)

En rosa!

ljus rosa :D

Hemsk Film

Nu har hela familjen sett en hemsk film om en familj som har en pappa från iran. Dem åker dit i två veckor för att hälsa på hans familj. Men sen visar det sig att pappa ljugit och dem inte kommer hem. Mamman blir slagen och försöker rymma flera gånger. Det är en sann historia. Slutar den lyckigt? Ja, det får ni se.
Den här filmen va så himla hemsk. Jag kunde knappt kolla, så himla grov. Jag höll på att gråta!
Men den var riktigt riktigt bra.

S V A R

Jag har ingen onepiece. Jag vill jätte gärna ha en. Jag kanske inte tycker att man ska ha dem i skolan men om jag hade en skulle jag ha den i bilen  när man åker kanske till landet. Eller efter skolan, som chill sak. Jag skullen nog inte ha den i skolan. Men jag ska önska mig en i  födelsedags present. Fyller ju år om 1 månad :)
Vill ha en rosa :)
jag älskar att voe är modell .)

JAG TRIVS BÄST I ÖPPNA LANDSKAP!

Nära havet vill jag bo..Några månader av sommaren så själen kan få ro!
Sov gott :)

Älskar att svara på era frågor!

jag fick min kamera i julklapp men jag vet alla svar om dina frågor.
Mina kamera har jag köpt på expert. Men den finns också på onoff, elgiganten och nästan alla andra sådanna butiker. den kostade 4.500 kr asså bara kameran, sen behöver du också kamera väska och minnes kort som man inte får till. Så kanske ca 5.000 :- något beroende på hur mycket minne och hur stor kamera väska du vill ha! :)
Kram

Jag köpte inget

Jag köpte inte en ända pryl från odd molly hade inte viljan. HIhi
Tur för dig som önskade min spotiifylista så har jag alla mina låtar i en ända lista. Fast jag har flera olika ;)
S E G E R T Å G E T, <--- klicka!

Not slow motion!

Canon eos 1000D
Ush vad trött jag är. Sitter och myser med min värme filt. I kväll ska vi äta själva, för mina kusiner åker hem i morgon. Och min syster åker hem på ons, och vi på torsdag. Hoppas jag. Pappa vill hem på söndag men kan åka hem på fredag. Men jag vill hem på torsdag. Det känns verkligen hemskt. men jag vill hem.

SKA KOLLA PÅ KLÄDER SNART!

Nu ska vi snart åka till en shop vemdalen som har odd molly. Jag vill verkligen ha en blus men om jag får en vet jag inte. Sen ska vi kolla på inredning och efter det åka skidor. Igentligen vill jag inte åka skidor, för jag hatar underställs tröjan jag tror jag skiter i den idag :]

KONFA 2012

Jag vet precis vart jag ska! Stockholms skärgård här kommer här. Om drykt 1 och ett halv år ;)

Jag säger bara galen katt!


MED MIN WEBB CAM :D

HHHA, Min katt stirrar på taket på en fluga. Helt still sitter min katt :D

VIDEOINLÄGG SENARE IKVÄLL!

Ska hämta kameran och göra ett videoinlägg men jag kommer nog inte orka hämta sladden men för er så visst. Ska filma nu. Video snart :)

NYÅRS AFTON!

Här kommer en bild på fyverkerierna i år.
Sitter och chattar med Linn som är i varma Thailand och med Hedda I kalla Sverige. Ska bowla ikväll. Hur ska det igentligen gå, efter bowlingen ska vi äta på en underbart god resturang!

Jag måste se den!

Kanske inte är ett fan längre, men jag måste se den ändå. Jag har väntat på filmen sen dem sa att den skulle komma ut. Sen fick jag i mig att hans låtar va mesiga och att han faktiskt inte är den sötaste på jorden. Tro mig det finns många snyggare! Some typ jude law. Men ett gammalt fan ,ett nytt fan det största fanet måste se den!


SVAR!

Det får bli ett bild löst inlägg för min webb vill inte starta!

Jag har fått en fråga om videoinlägg från landet. Och det skulle jag vilja. Men har inte överladdnings sladd till mobilen. och min kamera har ingen.. Vänta. Jag tar min gamla kamera! Videoinlägg imorgon :)
Har sett underbara Mamma Mia! Den är så himla bra. Sen har jag också pratat med Emma 7 gånger ikväll. Det händer mycket på Lidingö nu.Ska sova nu. Puss

Vad kan man hitta på google!

Jag verkligen undrar vad man kan hitta på google. Man kan hitta allt och det leder till ibland olika bloggar. Och jag tycker det är jätte roligt!


Vaknade nyss!

God morgon sötisar. Jag gick och la mig 5 i går morse. Så jag är verkligen trött nu. Jag trodde att nyår skulle bli tråkigt men det blev as roligt. Jag hade verkligen jätte roligt! Nu idag ska jag ta det lungt och bara chilla.


RSS 2.0