Följ mig här och få mer uppdatering om mig!


http://twitter.com/#!/Emmahhallberg
puss

Gjort i slöjden under året:




Denna har jag gjort under detta läsår  i sjuan. Blev klar idag. Jag skrev alla låtar på baksidan och skrev -when U smile I smile på framsidan brevid hjärtat. Helt klart värld alla utbrott jag fått på syslöjden ;)

Ska börja med nya designen i helgen!

Det har jag sagt riktigt länge nu. Men jag ska göra den i helgen. Eller välja fäger osv. Men att välja bilder till headern, det kommer bli svårt. Men jag vet hur den ska se ut. men bilderna blir lite svårare att välja ut. Sitter och kolla på the hills nu. Det är riktigt bra :)

G L A S S


Tjockis. Haha"

Dagens klädval


Oj vad jag har ätit idag. Hhaa! Massa godis, mackor. Hela skiten. Min pollen allergi har kommit. Kul!

Jag vill plugga i London..


Google bilder!
Jag har en sak jag vill göra innan jag dör. När jag går i andra ring på gymnasiumet vill jag plugga i Lonvdon. Jag jar verkligen inget bra uttal i Engelska, och vill åka dit för att lära mig under ett år. För om jag går i London behöver jag inte gå om 2:an igen! Jag vill verkligen det ;)

The secret life of the american teenagers.


helloo

Pratar med Mika nu, har varit i skolan idag. Mår faktiskt mycket bättre nu. Ska ta en c-vitamin nu. Men bara så ni vet så, twittrar jag på twitter.com/emmahhallberg

10 cm kortare!

före:


Jag tycker inte det är okej. Men han eller frisören, sa att det var så slitet så han klippte 10 cm. Snacka om galet. Så jag har börjat äta hårkontroll. Som ska få mitt hår att växa. Det funkar faktiskt. jag åt dte i sommras. Jag börjar igen på nytt. Nu när mitt hår är kort och frächt så ska jag börja, få det långt igen ;)



Har sovit sen klockan halv 11

Jag har varit riktigt trött. Oj! Har sovit sen halv elva och nu är klockan snart fyra. 5 och en halv timma. Det känns som om jag inte kommer kunna sova inatt. hehe ;) Ska åka och klippa mig snart. Bussen går om ca 20 min. Jag ska bara klippa bort det slita! För det är ganska mycket. Hoppas jag inte kommer hem med för kort hår.

pussxoxoxo

Sjuk stugan!


Ja då har man gjort so testet då. Det gick ju inte så bra så att säga. Ska sova lite tror jag. Är galet trött. Hoppas mår bättre än jag. För jag mår inte bra ;) Ska jag fortsätta klaga eller.. Hahah!

God natt!

http://betweens.blogg.se/2011/march/det-ar-nu-eller-aldrig.html

Har kollat på the orange contry ett tag nu! Ska sova nu :)

Puss


Plugga huvudstäder i badet!

http://betweens.blogg.se/2011/march/det-ar-nu-eller-aldrig.html#comment

Hej bloggen. Ska bada nu, och sen sak jag lägga mig och kolla på oc! Måste få in vissa huvudstäder i huvudet ;)

Det kommer bli mer och mer videobloggning ska ni se!

Drar till Linn snart!

Ska sätta på mig jeans igen, och gå till Linn, känner mig klar med so:n ska plugga lite senare också ;)
Puss så länge

För halsen!


Tillbaka! http://betweens.blogg.se/2011/march/det-ar-nu-eller-aldrig.html#comment
Jag kollar fortfarande på oc! Snacka om bra program. Det ska jag börja följa. Har sådär ont i halsen och ska enare fortsätta plugga. Jag och Linn har dans ikväll. Men jag ska sitta sidan av, för jag har ju så att säga ont i halsen och då får man inte träna. ;)

Plugg och och kollar på oc



Håller på att plugga världsdelar. Inte det roligaste. Mår inte så bra så jag försöker uppdatera mig så gott det går. 

See ya :D Glöm inte frågestunden :
http://betweens.blogg.se/2011/march/det-ar-nu-eller-aldrig.html#comment

Det är nu eller aldrig!


Ska sova nu! Fråga vad ni nu än vill. Jag svarar på allt :)

I've been to La, New york I've done it all but none of it..


compares to the omaha mall!

Sitter och lyssnar på musik, och chattar runt på facebook ;) Har inget att skriva. Hha!


2009!

Sexy Lips ♥ Dirty Hipps ♥ Nice Ass ♥ High Class ♥ Sexy Smile ♥ Bieber style ♥


Har lite små saker att göra:

Ska byta om nu, och ska lära mig alla huvudstäder i världsdelarna. Snacka om tråkigt! Sen ska jag göra glosor. Vi har tydligen bytt semester planer och ska åka till Turkiet i stället. ;)

Beställa hem!


Längtar tills jag har råd! haha.. ;)

Breakfast/Lunch/Brunch





Jag och min syster åt en brunch precis. Jag hade helt glömt bort att man skulle vrida klockan en timma framåt idag, så jag trodde att klockan var halv tio, när den var halv 11. Men sen har vi kollat på hotell. vi ska åka utomlands men kollar lite vart vi ska åka. Vi har nog bestämt oss för spaninen. Jag har andra önskemål också, som Thailand, och sydafrika men dit ska vi i höst ;)

Jag ser inte grejen med ear cuff..

Jag ser inte, grejen med ear cuff. Det är säkert för att jag inte är modeintresserad och har inget intresse av det heller. Men jag ser inte vad saken är med en dinglande sak i örat ;)
Asså det är ju snyggt men det är ju lite speciellt också. Jag tror jag inte skulle ha det.  Det är nog för att det inte är min stil, och jag har inte lust att ha en.  Det känns väldig såkallat fashion, lite för mycket för mig!
Hhhaa.. Eller är det snyggt?!

Min bubbla!

Jag är lite småtrött, men ska lägga mig i sängen, och kolla på mean girl 2 igen. Älskar sånna filmer innan jag somnar. Klockrent. Då får jag en bra dröm ;) hahha! Är lite små trött eftersom jag i morgon ska plugga, det känns inte bra men jag ska bli aktiv i skolan igen!
Puss xoxoxox

Ligger i min säng och bloggar


Idag, var jag istan. Jag hade riktigt brottom mellan träningen och stan. Jag hade 20 min på mig att komma till ropsten. Det var riktigt, stress. Men jag klarade det. Sen var vi i stan och typ kollade lite. Ligger i min säng nu och skriver till er ;) Ska ringa Emma sen.
Vi hörs om snart igen :D

Träna med Linn nu!

Ringde Linn precis och nu ska vi snart åka och träna. Shit vad jobbigt. Jag kommer dö! Men det kommer bli bra. Ska åka in till stan idag, med polare och ska reda ut ett missförstånd med fabian. Suck! aja.. Nu måste jag börja klä på mig. vi hörs när jag kommer hem :)



Red shoes!


hej bloggen, det har varit en seg dag och jag börjar bli trött och ska ärligt gå och lägga mig. Det var en jobbig dag och jag ska till helgen börja ta nya tag med allt. Jag ska försöka reda ut massa saker, jag ska fixa bloggen, jag ska plugga i tid osv. Det kommer bli ett rent hel**te i början  men det känns som om jag måste få kontroll över mitt liv igen. Jag har inte varit så koncetrerad i skolan, jag bloggar aldrig och jag mår allmänt dålig, med tanke på att jag är trött och bara vill sova och spola hela skolan. Ska sova nu, och i morgon blir det nya tag :)
xooxo

ÅÅH herregud!


VÅFFELDAGEN!


En bild från idag. då vi åt våfflor, hemma hos Linn. Man fick typ en var. Haha mycket smet! Ska överföra lite videos till Youtube nu :) puss

Det går långsamt att överföra bilder..

Äter middag ensam ;) Så jag passar på att blogga eftersom det var det jag skulle göra. Men det är inge kul utan bilder så..

One piece dagen imorgon -.-'

Jag fick ett event meddelande på facebook, att det var one piece dagen  imorgon. herregud! Vem hittar på något sådant. Ska i alla fall köra en videoblogg om det i morgon, en parodi helt enkelt! Det var längesedan. Sen har vi ju om ni minns den blonda sportflickan, som skulle på yoga.. Den måste jag också göra så fort som möjligt! :)

Bloggpaus ikväll...

Hej bloggen, det är alltid fullt upp, och jag har varit väldigt stressad nu på senaste tiden. Så ikväll tänker jag stänga ner datorn och bara ta det lungt. Jag har väldigt stökigt i mitt rum så jag ska städa där sen, och få ordning på alla sladdar jag har överallt på golvet. Jag har inte bloggat något idag för jag har inte orkat. Jag har verkligen bara taigt det lungt från allting.

avstängd mobil, ingen dator, ingenting. Stängt mig ute från omvärden och kommer ikväll inte svara i min mobil eller någonting. Jag ska ta det lungt i kväll! :)
Hoppas ni förstår ;)

Ont i Halsen!!


ska se klart filmen,nu! Jag har så himla ont i halsen asså. Jag sjöng med till alla låtar och skrek hela tiden ;)

Perfect night!

Jag ska göra en videoblogg imorgon om det.. Men nu bilder .)



Tack vare killen på Grand som bokade biljetterna och Niki som inte ville gå upp på scene! Så fick jag ett par lila 3D glasögon! Great!

Videoblogg  i morgon :)

DRAR OM 10!


jag ska skriva om filmen sen!
puss

2 Bilder


Måste dra nu! Puss

Godaste Juicen!



MYCKET ATT GÖRA INNAN BION!



Innan bion måste jag: gjort spanskan, bakat, gjort so och lärt min no:n och byta om!
Jag stressar ihjäl så jag kan inte säga så mycket mer Just nu..

NEVER SAY NEVER I MORGON!

Ska dusha nu! Så jag måste gå :)
Never say never i morgon :)

D A G E N S



Hej bloggen!
Vi börjar med att säga att min tröja är från Hm, Mitt linne från gina och mina Jeans från Topshop!
Paloma och Lucinda undrade det, så jag hoppas dem läser min blogg ;)
I dag efter skolan var jag hemma hos Hedda, tillsammans med Linn och Sara. En riktigt rolig dag. Vi hade ett såkallat musik prov, som var svårt. Min musik lärare är så att säga speciell. Ska kolla på Letters to Juliet i kväll!

Kapitel 2. Justin Bieber överallt!


Bilder : Jag

Justin Bieber, nya king of pop ses nu överallt. I början av min bieberfever var. Ingen annan får gilla honom, han är min. Jag vet allt om honom! Men en då 16 årig kille som släppte sin första låt 2009 blev en galen succé. Då jag ju inte jag stoppa alla från att gilla honom. Men tiden går och folk slutar gilla honom, tänkte jag. Jag tänkte att jag skulle gilla honom för evigt och blablabla.
Men det var inte bara jag i min årskurs som var galen i honom! Alla var det, jag var nästan nej sluta! Gilla honom inte.  Men sen ville jag ha någon  att dela allt med, någon jag kunde prata med om honom. Mika och Niki var och är omöjliga, dem bara suckar.

Vissa i min skola gillar honom, men kanske inte vet och kanske bara gillar honom för musik eller för hans snygga utseende. Jag ville gilla honom för den han var och jag ville se insidan av honom. Jag vill veta hur han är bakom kameror och andra media prylar. Väldigt speciellt eftersom jag ärligt vet att jag inte kommer få träffa honom, om jag inte blir en mega kändis och blir typ jaa rik!
Men jag började i alla fall läsa massa bloggar ,jag visste vart han var och jag visste typ allt. Justin Bieber började komma mer och mer närmare toppen. Kändis toppen. Han var redan stor och med då massa fans, galet myckt fans, steg han upp mer och mer mot toppen. Han hade massa följare på twitter, den sommaren.

Han var min kärlek han var allt. Idag kan man se honom överallt.. Mtv, tidningar, affisher, bilder, dator överallt! alla vet vem han är, om man inte typ frågar sin farmor eller farfar kanske. Till och med dem kanske vet. Hans film har gått om This is it! Det är ju bara sjukt!

Jag tror att justin Bieber, börjar bli lite överskattad. Att inte sätta press men att han vet att han har så mycket fans och media runt sig, är nog jobbigt. Det skulle nog vara sjukt om man inte hörde från honom på 1 dag eller mer en vecka. Allting bara stängs av. Alla galna fans i Usa skulle typ dö. Haha! Jag tror och vet att Sverige är den lilla cirkeln där inte så mycket händer. Men om Justin Bieber är i tidningen är det ett mäster värk här i sverige. OM man ser en första sida på honom, klart man köper tidningen. I vissa fall står det 2 rader om honom, och man tejpar upp tidningen på väggen!

Jag tror att alla Belibers, ser detta som kärlek och tror att man någon dag kommer gifta sig med honom. Man tycker inte det är okej att han har en flickvän för man trodde att man var den för honom. OKej där blir det ärligt -.- Det är bara så töntigt säger jag som döör för honom.
Löjligt.. Selena Gomez har blivit dödshotad av fans. Kom igen!  Det är riktigt, konstigt. Alla bilder med Justin och Selena tror jag gör många galna, men jag tycker och många andra tycker säkert samma sak : Om han är glad är man själv  glad!

Money money money!


sov gott!

Test

mxixjf

TÅRARNA RINNER!



Oj, herregud. Jag tror jag absolut aldrig har gråtit så mycket i en film. Jag tror aldrig jag har tyck så synd om en person i en film, det gjorde ont. Jag bara grät och grät. Tårarna rinner nu medans jag skriver detta. Den här filmen var riktigt bra. Jag tror jag aldrig har sett är så bra film. Joo men ändå. Den var rikigt bra. Jag gråter i nästan varje film jag ser och då sprutar det verkligen. Men jag verkligen rekomenderar denna film. En av dem bästa filmerna jag sett. Ni måste bara se den.. Dear John!

FILM KVÄLL!


har ätit middag nu, och ska kolla på film. Någon av dem här blir det. Jag tror dear John. Sen ska jag lägga mig och läsa för jag är verkligen trött. Ska inte gå på dansen, som ni kanske märker. Hoppas ni haft en bra dag. Ni får ett inlägg innan jag somnar ;)




Min nya favorit.. Efter digestive.


Nya marabou Mango är så himla god. Men någon som också var god det var jordgubb. Eller sommar så att säga. Mango är verkligen riktigt god. Min nya favorit!

Mina damer och herrar!


Hej bloggen!
Ikväll är det top model final. Fast jag vet redan vem som vinner.. Idag efter skolan gick jag hem, har ont i huvudet och i halsen. Så jag vilar liksom. Ska sitta brevid på dansen om jag ens kommer.  Den här dagen har varit en ren otursdag så det ska bara bli skönt när den är över!

Who's that chick?!


OJ, bra bild . Så helgen har som vanligt varit bra. Och nu sitter jag med målade lösnaglar. Hihi! :) Ska sova snart.
pussss

KLAR MED STÄDNINGEN!


Det var så god middag igår. Mums! Tack för en mysig kväll .)

Godaste glassen :)


Fish food. Igår satt jag Mika och Niki och åt en varsin ben & jerry glass. Snacka om lyx ;)
Ska fortsätta städa och handla nu. Jag är slav för dagen. Eftersom min syster har hjärnskakning och mina föräldrar inte är hemma.

Middag från i fredags!



Middag jag och Niki åt i fredags!

Städat hela huset och har mitt rum kvar!

Hej, ledsen för jag inte har uppdaterat. Men jag har inte haft tid, och det säger jag inte bara utan jag har hela morgonen, damsugit och städat. Med hjälp av Mika och Linn. Det var verkligen stökigt och igår kväll städade vi också hela natten. Vi fick gå med soppsäckar fyllda med saker ner till presto. Har mitt rum kvar och det ser ut som en katastrof!


mysigt... Det kommer komma tidinställda inlägg under dagen. Har inte tid..

Emma väckte mig nyss!

Emma är så taskig. Jag brukar ärligt vakna vid halv elva och nu ska jag vakna klockan halv tio. Eller hon väckte mig nio. Det är inte okej..
det blir lite sånna här inlägg tills jag kommer hem :)
Puss

Ska börja fixa bloggdesign imorgon!

SOV GOTT :)

Sover med Emmis

Nu har Emma planerat att sova. Skämtar du med mig?! det är verkligen inte okej. Själv ska man vara inne på facebook osv. Har inte tagit en ända bild hehe :)
Vi hörs i morgon ledsen..
kolla bilden! PANIK

SNÄLLA GUD INTE MER SNÖ!


Mitt liv går under, med hjälp av den här snön! I dag har jag varit i stan blablabla. köpa lösnaglar, haha.. Ska sova hos Emmis ikväll det ska bli mysigt. Jag kommer få tillbringa kvällen själv eftersom Emma somnar klockan 22.00 ungefär..Haha, nej men vi ska typ ut men jag och Niki ska äta på resturang först..
xoxoxo

Brun utan sol beroende!

 

Världens bästa brun utan sol! Hedda, ni vet hedda säger att det inte är bra att sola solaruim så jag kör på detta istället. Här riskerar vi inte cancer, fast brun utan sol har ju andra saker i sig, men den här har vitamin E som är bra för något vet inte vad, den är i alla fall super. Mika använder också den. Toppen
puss

Fotade vid vattnet idag..






Canon eos 1000D
Snacka om att det var kallt vid vattnet idag, och att inte ha några vantar gjorde det nog ännu värre. Efter skolan idag var jag med Mika och Niki. Riktigt mysigt. Men när Niki hade gått så nördade jag och Mika bubble trouble och sedan massa spel på svt.se ;)

Ny pressad apelsin juice!



Nu ska jag  äta frukost. Jag tränar lite till uppsatts skrivningen i eftermiddag. Är hemma men ska gå till skolan runt halv  2 :)

Mean girl 2 på youtube

Har precis kollat på mean girls 2 på youtube, hittade hela filmen så jag såg på den. Jag tyckte faktiskt att den var bra. Men den andra är ju bättre men jag tyckte inte den var dåligt:


Hela filmen!

Shorts med band!


Snygga shorts. Galet snygga, det är riktgit snyggt med bandet som skärp. Riktigt snyggt.


Take me back to NY and leave me there!

Jag tror jag tjatat på pappa och att åka tillbaka till new york i snart 1 år. Ni hör ju hur det går! Det finns inte ett ända ställe jag skulle kunna tänka mig att bo på förutom new york. Jag var där senaste 3 dagar. Jag verkligen älskade att vara där och jag kollar på bilder från new york varje dagar.

Min resa till new york. var New york, kalifornia (san fransico, santa barbera , santa monica, la hoja = eller hur det stavas). Det var den bästa resan jag gjort. Jag ska kolla på flygbiljetter nu ;)

time square

80:e våningen på empire sate building

Rockefeller center!



Så här laddar man upp bilder på weheartit!


Har gjort en video för att visa hur man lägger upp bilder på weheartit. Kanske inte så bra, Men jag kan göra en bild beskrivning också, om ni inte fattar :)

Nackspärr!!!


Allting med designen blev kaos, men det löste sig. Därför var det ett lösenords skydd tidigare ikväll. Men nu är allt back to normal förutom några saker som jag ska fixa i morgon :)

FIXAR DESIGNEN!

...

Jag blir glad när våren kommer!



Jag kan nog inte önska något annat en vår just nu. Jag vill verkligen ha vår. Vinter är så tröttsam. Riktigt tröttsam. Det är så tråkigt med bara vinter hela tiden.

Vaknade nyss.


Åh, nu har jag sovit två timmar. Det var så skönt. Mår fortfarande illa, men det kan vara att jag inte ätit något idag. Jag drack ett glas cola innan jag somnade. Det är det ända jag ärligt har ätit idag. Ska göra lunch nu. Har ont i halsen också. Great! :D

Vit blus..


God morgon bloggen. Ärligt jag skriver god morgon. Jag var i skolan men gick hem efter första lektionen. Mår verkligen inte bra. Så jag ska spendera dagen i sjukstugan. Ligga i sängen. Pappa och min syster går snart och då är huset tomt och jag kan vila i lungn och ro. ;)

Sov gott!


Sov gott!
Jag mår inte så bra nu. Så jag ska torka mitt hår och sminka av mig sen ska jag sova, och så hörs vi i morgon :)

Jag tror jag börjar bli sjuk!


Min så att säga, panik outfit. Mår inte bra nu. Jag börjar bli sjuk. Great! Jag har verkligen mycket i skolan den här veckan det är, sick. efter skolan idag bokade vi biljetter till never say never. Vi skulle gjort det tidigare, men Linn var inte säker på om hon kunde. Jag tvingade med Mika och Niki också. jätte bra! Jag har uppsats skrivning på torsdag. Det suger!

NEVER SAY NEVER 3D!



Ses vi där?

LIKE IT ON WE HEART IT!

 


Godnatt!

sov gott :)

BRING SPRING!



Canon eos 1000D
Ska ladda upp denna bild på weheartit nu, hörs!

Emmas Choklad snittar!

PERFECTO!

BAKA IDAG!

Hej, ska baka idag. För jag mår inte så värst bra så jag ska baka småkakor. Hah!
jag hade helt glömt borg bloggsvar! http://bloggsvar.se/betweens Där kan ni fråga mig frågor när ni vill!
Klicka på bilden

Min movie maker pajar när jag ska fixa en video!

hAHAHHA! Ni skulle fått en jätte rolig video av mig. Men min movie maker funkar inte så...

Trött

Hej det var lite kaos igår. Det gick ett så kallat rykte om att jag hade fest igår. Jag han faktiskt stoppa det och säga till den som startade det. Men jag säger till alla som var inbjudna att ni får komma hit absolut. Sen runt 11 kommer 10 tjejer som ärligt nästan bankar upp min dörr. Jag och mina kompisar säger åt dem att ni måste gå här ifrån. Men dem går inte. Och sen så kastar dem snöbollar på huset, och tar ketchup och gör ett nazist märke i snön. Haha. Som fredrik sen tog bort. Men dem går inte, så jag ringer min syrras kompis för jag vill ha bort dem. Så hon var på väg. Men då springer dem förutom en tjej som står kvar och snackar med greven och fabian. KAOS. Men sen kommer jammi och då säger hon åt henne att dra.
Lite panik där runt 11-12. Nu är jag jätte förskyld för jag gick barbent en stund ute igår!
haha, en bild från när jag och heddda var ensamma ;)

FIN BILD FRÅN IDAG


PANIK KVÄLL!

Pratar med Mika!
Puss

Var är min överförningsladd till min 1000D?

Pyjamas outfit i högsta grad!
Nu fick jag ta bilden  med min lilla digital kamera. Inte samma grej. Måste verkligen hitta den! Nu måste jag fortsätta ladda över låtar till min IPOD. LINN DU MÅSTE GE MIG SLADDEN TILL TV:N! Ska ha kompisar här i kväll och då ska man ju ha musik, såklart :) Har 40 dunk låtar. alltså bra dunklåtar. Tänker sätta in 20 till ;)

JAG PÅ NIKIS WALL

hihih!
Ska typ sova nu men jag orkar verkligen inte. Det är så jobbigt att sminka av sig. Ush! ska nog göra det och sen ska jag läsa min bok som jag inte läst på 2 dagar. Panik.Puss

Hahha!

aah, den här filmen var verkligen klockren. Oj vad jag skrattade. Ni måste se den!

WHohho


FILM FRÅN DAGEN!

Hahahha!

Bilder från dagen!

Hej bloggen!
Pratar med Emma nu. Väldigt mysigt. Jag har köpt en kamera idag, och där ifrån kommer alla bilder, kamera är bra och Linn är typ kär i den. Haha.. Jag med .Ska video blogga snart så den kommer upp eller så får ni upp den i morgon. Jag överför mer bilder nu!
Puss

-Ta bort K i alfabetet!

Stillbilden är jätterolig!

SNAARK, GJORDE ETT ANAGINA INSPERERANDE INSLAG AV MIN ILSKA!
Hej, jag kan nog inte visa min ilska via ett blogginlägg så.. jag gjorde en video.  Den lilla ynka bokstaven K, från en klar himmel hoppar K in som är så otroligt äcklig bokstav. Som används i uttryck som - hej jag är snygg, fu..Eller den andra Bry.. Som står för hej jag bryr mig inte om dig..

THE SOCIAL NETWORK!

Åh! Missade fettis dagen igår så jag ska kolla på the social network och äta semlor ;)

PUSS

Puss måste verkligen gå nu!

Skype hampus och tore

ska ta det lungt så det här blir det ända inlägget ikväll :)

BLUEBLUEBLUEBLUEBLUEDARKBLUE

Blåå! Nu måste jag verkligen plugga

THE TALE OF PETER RABBIT!

http://lindellottilia.se/index.html
Ärligt, ni hör ju bara rubriken till denna ovanligt speciella överskrift för mina glosor. Det går inte så bra, för facebook tar över mitt liv och ersätter mitt pluggande. Ska konsentrera mig nu. Men det går inte så bra, jag lyssnar på musik och så där, så det här ska funka. Sen har jag lite spanska jag ska göra också. Great! ;)

BAKA

Jag mår illa! Pratar med Emma nu, men jag mår så himla illa. Ush

OF TO SCHOOL!

Att jag hann blogga! det är helt sick. Jag brukar aldrig hinna men jag hann. Whoho.
Dagens outfit består av en vitblus från bikbok ett linne från gina tricot och sedan ett par jeans från salt ;)
Idag efter skolan ska jag hem och plugga spanska och engelska glosor. Väldigt mysigt!
puss
xoxxxoxxoxo

VARFÖR ANNONS FRÅN BUBBLEROOM?

Bubbleroom är en hemsida med kläder. Så som H&m och, topshop osv. Jag vill tipsa er deras snygga kläder! Dem har verkligen snygga klänningar och tröjor, sen ska jag inte ljuga men när ni klickar på annonsen får jag pengar. Så ni får mer än gärna kika in och kolla, för det är snygga kläder!
Sisters Point Pearl Top tröja Bubbleroom.seFransa Cardigan Bubbleroom.seLise Sandahl Nicole Tunica Bubbleroom.seBubbleroom / H Klänning Bubbleroom.se

BADAT!

Hej bloggen. Har badat och kommit hem från dansen. Jag kan ju säga att gruppen är lite speciell, men det ska jag någ klara av. Jag säger inte att den är dålig. Dock är det jag och Linn och sedan två och två. Jag kände mig väldigt stel när jag skulle börja dansa haha. Men det var ju 4 år sedan jag slutade på dans. Sen blev ju fotbollen mitt liv;)
Tills det började bli tråkigt eftersom laget ärligt söög!
Dansen är nog inga problem. Men jag måste nog bli vigare och jag sak klara det här så jag ska köra lite vighet i min ensamhet. Hahah :)  Ska nog läsa lite spanska och sen ska jag ringa mig och sen ska jag läsa min bok. Pappa kom hem med min beställda bok och misshandel. (asså jaa.. min smak av böcker är såkallat hemsk) Men dem är rikigt bra. Alla känner nog till pojken som kallades det. Jag har dem två sista i den serien kvar men jag hade inte sista boken så.. Ja ni förstår.
That's all people!
xoxxxxoxoxo

Drar till Linn NU!

Dagenoutfit
Dansoutfit!
Hej bloggen. Ska gå till Linn NU!
Puss

Hi guys!

Kolla vilken groteskt ful bild från jag började blogga!Hahah kolla ögonbrynen wowowowhowh
Hi guys.. Nu har jag kollar på solsidan. Ännu ett roligt avsnitt. Eller jag kom ut dushen för ett tag sedan så tekniskt sätt så såg jag inte solsidan precis. Ska läsa min bok, jag är bokstavligt en riktig bokmal! I morgon efterskolan ska jag och Linn köpa örhängen till mig och sen ska vi dansa! Whhooh. Det ska bli riktigt roligt. Ska nog läsa kp också. Den verkar riktigt tråkig menmen..

My old obsession

Tja mannar! Sitter och lyssnar på hon vi alla kallar shakira. Man nog veta vilken låt jag lyssnar på.. cause this is Afrika, taminaminamm. Osv.. Jag var hos Linn klockan 16 något tror jag. Så att säga jag hade en vädligt katastrofal klädpanik som är väldigt vanligt i mitt liv. Jag har lite panik på alla mina fula kläder. Det är crazy.
Jag vill ha helg igen. Det är så najs för jag ska ha kompisar här på Lördag! Fekkefekke. Eller? Hahha.. Aja
puss xoxoxxxoxoxoox

update

Lyssnar på musik nu och smsar med majken. Snacka om najs. Jag är hemma snart och då ska jag och mika ha tråkigt. Väldigt tråkigt. Ska förska ringa linn men hon svarar inte. Jag hoppas att inte snön är borta hemm. För det betyder att jag ska börja träna. Alltså när snön är borta. Men jag tror inte den äer det så jag kan anadas. Puss

in da caaar.. on my way home

Hej guyssom sagt. Som min fina rubrik säger så sitter jag i bilen nu på väg hem till stockholm. Det känns verkligen skönt ena delen av mig säger yes och andra nej jag vill vara kvar. Men ajaja. Har hela baksätet för mig själv och det är galet skönt. Vi ska äta om en timma eller något 45 min kanske. Jag har inte ätit någon riktigt rukost så jag dör av svält. Imorgon börjar skolan och det känns inte bra. Men att träffa alla är ju super. Ska snacka ihop mig med niki då om biobiljetterna. Fast det gör jag på tisadagen för jag tror inte hon kommer p måndag. Sen måste jag prata med alexandra också jaja.. Är hemma runt tre eller halv tre förmodligen. xoxooxoxxooxxxxxxxxxxx Ärlig bara puss och kram

HEYBABYBABYLALALALA

Nu är det så att jag är galet trööött! Ska hoppa in i dushen snart och ska senare börja packa min väska för hemfärd i morgon. Jag har planerat att köpa en digital kamera när jag kommer hem så jag kan videoblogga och ta med och fota med en annan kamera på kvällarna. En rosa sak, ska jag köpa i veckan tror jag. Jag tycker det är smart av mig!

HEDDA IS ON THE LINE!

Nu har jag skypat med Mika för länge. Men hon skulle, städa sitt rum nu eller det skulle ta en kvart men det har gått 30 min så.. Lyckat! Pratar med Hedda nu om lite boys. Hahha! Jag åker hem imorgon, det ska bli skönt och på Måndag börjar skolan. great

snyggt, helt röd och ofräsht

Pratar med Mika nu. Hon ska tydligen gå ut och gå i trädgården.  Själv har man kommit hem från skidbacken precis, och så. Jag ska nog ta något att dricka och när mika kommer in från sin trädgård ska vi skypa och spela smeet. Vi är helt beroende av detta habbo hotell liknande spel. Det är fruktansvärt roligt!
Det var en liten annons på facebook om hur man kunde ha ett 3D djur på nätet så jag klickade in och sen sa jag det till Mika. Det var ju absolut ingenting om djur typ men det är skitkul!
Jag och Mika driver med alla, detroliga är att alla är typ 16 år som spelar det, så vi driver runt. Jag heter Emmish hhaha

NU:

Vi hörs i morgon :)


BloggHörnan! (Finns inget lökigare ställe)

Kontorsmässigt ;)

DEEP IN MY SOUL!

Hej bloggen, efter ett samtal med Emma, är man ganska utmattad. Emma satt och åt mackor medans och satt och redigerade lite bilder som skulle upp på bloggen. Vi pratade om det mest ointressantaste i världen. Min blogg. Hhaa! Jag berättade att jag skulle lägga in en till annons när jag kom hem, det var typ det vi pratade om. Riktigt ointressant. Ikväll ska jag kolla på skräckfilm och käka godis! MIKA OM DU SER DET HÄR! DÅ SÄGER JAG BARA SKYPE SENARE! Vi har skypat varenda kväll.. just ikväll är det också start för 101 sätt att åka ur en gameshow. Åhh, Mika och jag skypa nu, innan jag ens hunnit lägga upp inlägget!
Puss xoxoxo

Sassy kläder!

Oh, kolla min dåliga matchning!
Sitter inne på facebook och pratar med Emma..

No comprendo?!

Amen, härligt! Det ända vi har hemma är det man äter hela tiden. Köttbullar, jag är det det hela tiden. Det får bli min lunch idag igen, eftersom vi inte har något annat. Ska börja tänka ut min nya design till våren också. den kommer komma i April. 1 månad kvar bara och då ska jag ha tagit massa snygga bilder till headern .)

Stuck in the moment

With you
With you
I wish we had another time
I wish we had another place
Now Romeo & Juliet
Bet they never felt the way we felt
Bonnie & Clyde
Never had to hide like
We do
We do
You and I, both know it can't work
It's all fun and games
'Til someone gets hurt
And I don't,
I won't let that be you
Now you don't wanna let go
And I don't wanna let you know
That there might be something real between us two
Who knew
Now we don't wanna fall but
We're trippin' in our hearts
And it's reckless and clumsy
Cause I know you can't love me here
I wish we had another time
I wish we had another place
But everything we have is stuck in the moment
And there's nothing my heart can do
To fight with time and space cause
I'm still stuck in the moment with you
See like Adam & Eve
Tragedy was a destiny
Like Sonny & Cher
I don't care
I got you baby
See we both
Fightin' every inch of our fibers
Cuz aint no way it's gonna end right but
We are both too foolish to stop
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/j/justin_bieber/stuck_in_the_moment.html ]
Now you don't wanna let go
And I don't wanna let you know
That there might be something real between us two
Who knew
And we don't wanna fall but
We're tripping in our hearts
And it's reckless and clumsy
And I know you can't love me here
I wish we had another time
I wish we had another place
But everything we have is stuck in the moment
And there's nothing my heart can do
But fight with time and space cause
I'm still stuck in the moment with you
See like
Just because this cold, cruel world say we can't be
Baby we both have the right to disagree
And I ain't with it
And I don't wanna be so old and gray
Reminiscing 'bout these better days
But convince just telling us to let go
So we'll never know
I wish we had another time
I wish we had another place
Cause everything we did
And everything we have is stuck in the moment
Yeahhhh
I wish we had another time
I wish we had another place
(Oh no no)
But everything we have is stuck in the moment
And there's nothing my heart can do
(Nothing my heart can do)
To fight with time and space
(And space)
I'm still stuck in the moment with you
Yeah

Är hemma idag ska plugga!

MAAAAAAAAAAAAT!

Är galet hungrig!
Skarp bild ,)

DUSHEN NU :)


SNÖ


Amen kolla sötisen

Kolla vilka söta bilder jag tog i morse på min katt när han lekte med mattan!

Vi drar till backen!

Tjena alla vänner. Ska dra till backen snart, fick min sladd igår kväll så det blir bilder senare. Ni får nöja er med en osminkad Emma så länge :)

bra webcam!


You found me - THE FRAY

Älskar den här låten. Det går inte att beskriva!♥

Bilder ikväll

hej har ju som sagt, ingen sladd så kan inte överföra mina bilder jag fotat. Men ikväll kan jag det! För jag får sladden ikväll. Och jag har bilder att lägga upp. Skypar med Mika nu. Vi har skypat i snart 2 timmar.
Kommer vara ensam i det här huset ikväll. Det kommer vara ganska läskigt, eftersom det går räv och sånt utanför här, men jag ska nog kolla på tv och vara inne på datorn. Ingen nöd går det på mig. Vanlig och normal bloggning från och med i morgon :)

Ska köpa!

Ska samla ihop pengar nu så ska jag köpa stativ och objektiv. Ska också köpa konsert biljetten men man vet ju inte när han kommer så jag har börjat spara redan till alla olika saker. Jag ska samla ihop 6600:- kronor ungefär. Stativet är billigare men jag, avrundade och samma med objektivet också.
xoxoxo

HAPPY BIRTHDAY!


RSS 2.0