Going 2 bed


L Å T


25+


Riktig sommar har det varit idag! 25+ har det varit och då kan man knappt andas! Idag köpte jag ett par nya jeans från only tror jag det var. Fickorna var väldigt tråkiga men dem var snygga. På torsdag åker jag ner till västkusten tyvärr. Känns inte så kul men jag ska spendera tid med mina föräldrar. -.- Ska köpa shorts i morgon också ;)

Trött!

mms_img14987 (MMS)

Trött!


Promenad med Mika runt Sticklinge nu. Leds...

mms_img75225 (MMS)

Promenad med Mika runt Sticklinge nu. Ledsen för jag inte bloggade under dagen men jag somnade ute på altanen med min katt liggandes brevid mig. Jag var så himla trött så jag somnade. Det var det verkligen värt.


110430

Ännu en dag som bara åker förbi ;) Efter skolan så hängde jag med hem till Benjamin med Erik. Han hade ingen nyckel så vi satt utanför och åt frukt och snacka ;) Haha! Men dem skulle in till stan och då åkte jag hem eller gick hem, det är kanske 3 meter eller något. Riktigt jobbigt!

Ska in till stan imorgon för att köpa tröjor, 2 par shorts, underkläder! Det är viktigt så att säga. Jag vill också köpa ett par jeans men jag vet inte om jag hinner med det, vi får hoppas. Jag vill träna också men jag vet inte om jag orkar. Jag tänkte bara göra övningar på vår boll, träna höfterna , rumpa och ben ;) Kanon!



Har precis tvättat håret!!

mms_img57971 (MMS)

Har precis tvättat håret!!


SNYGGA


Jag såg dem inne på kenzas blogg, så jag checkade in topshop och såg att dem kostade 34 euro som är typ 340 kr i sverige ;) Riktigt snygga tycker jag i allafall. Men då får man typ ha ett in stoppat linne eller något. För det är ju liksom hög i midjan jeans, vad jag ser :D Hahah! Snygga eller vad!

NYTT


Strumporna är viktigast ;) Var med pappa och min syster i stan. Vi fick hem lite grejer. Ska nog in till stan imorgon eller på tisdag för att köpa på par shorts och kanske några tröjor ;) Älskar shopping. Jag ska i alla fall ha med 2 shorts hem kanske en byxdress och något. vi får se helt enkelt ;)

Ska handla lite saker i stan med min syste...

mms_img61493 (MMS)

Ska handla lite saker i stan med min syster och pappa. Great!!! Kör nästan helt osminkad!!!


POLISEN

Hej hörni, hade inte riktigt orken att blogga igår kväll. Det hände en massa saker som vi ingentligen bara blev indragna i. Vi hade inte med det att göra. Jag, Mika,Niki,Björn och Fredrik & Hedda oups! Skulle gå ner till bryggan för vi hade hört att det var grillning där och vi ville kolla ''stämningen''. Så vi gick ner dit och bakom oss kommer polisen. Så vi stannar upp för att fråga vad som hänt. Då sa dem bara att det skulle kolla läget, och det var det liksom.

Men sen så ser vi massa 97:or runt poliserna och två satt och snackade med en också. Det var folk som var arga på dem och vi fattade inte riktigt vad som hänt. Men då var det tydligen så att några hade kastat sten eller något på tåget och dem hade sprungit på tåget. ;)

Det var lite kaos. Det är inte hela historien men en del av den ialla fall :D

Morning ;)

Hörs ikväll :)

mms_img61489 (MMS)

Hörs ikväll :)


Brunt? ;)



HEMMA


Sitter på trappan i gant butiken. Väntar p...

mms_img36937 (MMS)

Sitter på trappan i gant butiken. Väntar på hedda. Mina fötter bränner och jag är trött som tusan. Niki har fixat sin iphone så hon är överlycklig. Haha herre


Drar till stan nu :) kommer bli en rolig d...

mms_img36933 (MMS)

Drar till stan nu :) kommer bli en rolig dag tror jag. Ahah bloggar från stan ;)


Väldigt ful bild


hahaha!
Snygg bild eller vad? ;) Idag ska jag Mika och Niki in till stan. Niki ska köpa jeans och vi ska bara följa med tror jag. Har knappt några pengar kvar nu, men lite har jag iallafall ;) Så det är väll typ planerna för idag. Hörs snart

Föregående redigerat


DET HAR REGNAT



Dagens kläder


HAPPY BIRTHDAY IT'S YOUR BIRTHDAY

Jag har haft en super bra dag idag. Niki fyllde år så jag och Mika hade planerat hela hennes idag. Det började med ett lapp i skåpet som ledde henne till spanskan på den lappen fick hon en på no:n osv. Så sprang hon runt i skolan och i centrum och letade lappar och sa massa pinsamma saker som ''har ni ögonbryns noppare för håriga ögonbryn eller vart finns jätte tamponger för massa mens''

Niki är en person som är lätt att göra skenerad. Sen avslutade hennes lilla äventyr med picknik och kladdkaka. Senare på kvällen så åt vi middag hos henne och kollade på the hangover part ll med några killar från klassen ;) FEKKE! Det har varit en super rolig dag!


Videon är här istället


http://betweens.blogg.se/2011/may/sa-har-laddar-man-upp-bilder-pa-weheartit.html#comment

Stressad som fan! Vi håller på med nikis f...

mms_img36930 (MMS)

Stressad som fan! Vi håller på med nikis födelsedags överraskning allting går super bra! Ska håmta en sak hemma bara. Kameran är med. Xoxoxox


Dricker festis i skolkafeterian! :-)

mms_img36925 (MMS)

Dricker festis i skolkafeterian! :-)


Min lilla ego katt



Så fort jag kom fram med kameran lägger sig min katt i gräset och försöker vara söt eller som nu på grusgången. Snacka om egoistisk! Hur tröttsamt som helst. Men han är ju lite söt, men han tror han är mycket sötare ahah!

Blommor



När jag fått ojbektivet kastade jag på uv-filtret och gick ut och fotade. Efter som jag köpte ett telezoom objektiv så blev ju macron sådär ;) Men jag är helnöjd med objektivet. Det är riktigt bra. Stort och går långt :)

Canon eos 1000D 70-300mm



Nytt!

Gissa innehåll!

mms_img36922 (MMS)

Gissa innehåll!


B A K S M Ä L L A N

Sitter i mitt rum och är super trött! Det är bara för att dt snart är lov och jag längtar så mycket så jag dör. Det ska bli så härligt att bara kunna ta det lungt! I morgon är det redan torsdag. Shit vad det går fort :D Idag har jag vara i skolan och spelat tennis. Sista gången snacka om sköt för mig som hatar att röra på mig. Sista gången, ska sluta hoppas jag!  Det har börjat bli så tråkigt nu när min gamla tennis tränare slutade.

Ikväll ska jag se på film och jag får spela in GLEE och efterlyst ;) För jag tror pappa hyrde baksmällan till mig, mycket spännande så att säga. Jag kommer väll hänga på twitter i mobilen och någon bloggning från källaren. Det är väll det ;) Kommer inte bli så mycket mer idag :)

Sitter i det fräsha omklädnings rummet och...

mms_img26822 (MMS)

Sitter i det fräsha omklädnings rummet och väntar på rebecka molly och hanna. Sista gången på tennisen. Snacka om man är glad! Ikväll ska jag se baksmällan eller 1:an. Har inte sett den och vi ska se 2:9 på fredag så JAG KAN INTE VARA MED PÅ KVÄLLEN. Ska hänga med några från min klass! Hahaha :)


Stressad! Herregud vad stressad jag är. Sk...

mms_img26819 (MMS)

Stressad! Herregud vad stressad jag är. Ska ju till tennisen nu. Trååkigt! Måste skynda mig pusss


THE FRAY - NEVER SAY NEVER


jag älskar the fray! dem är en riktig favorit. Jag tycker att dem har så bra låtar. dem har en betydelse.  Dem har ju skrivit how to save a life som är väldigt känd och you found me som är min favorit låt av bandet. Underbart bra haha!

Sitter och lyssnar på musik lite för mig själv. Ska nog lägga mig och läsa dödsrelikerna som jag ska börja med ikväll! Jag lägger mig väll i sängen om 40 minuter kanske. För jag börjar bli riktigt trött ♥


foto från idag :)

Dagens simpla outfit



Har varit på min systers teater, deras skolan rättare sagt. Den var riktigt bra. Rolig ;) Idag efter skolan gick jag hem och kollade på film, är verkligen trött efter alla tabletter jag tar *suck* :D stackars mig! Jag ska börja fixa med headern nu så den kommer väll upp sedan och så får vi hoppas på att den blir bra :)

Jag ska dra på en teater sak :)

mms_img26808 (MMS)

Jag ska dra på en teater sak :)


Header kommer upp i kväll!


Har varit ute och fotat till headern och dagens outfit, men kameran dog faktiskt. Så det får bli senare idag eller ikväll, som headern och dagens outfit kommer upp. Jobbigt! Men den kommer :)

Vad är det här!

Jag skulle gått på tennisen men mina ögon slockar så fort jag öppnar dem. Jag är så himla trött. Jag har haft en riktig huvudvärk idag också. Känner inte för att vara snygg för er nu, orkar inte bry mig rättare sagt. Sen har jag varje natt vaknat över att jag har myggor som surrar i rummet. Det är riktigt jobbigt, ni vet när man ska försöka fånga dem men man hittar dem inte. Det håller jag på med varje natt!

Ligger i min säng nu och sover lite smått. Ska, tvätta mitt hår för det behövs :)

Haah! Ska fixa en header i veckan också ;)

Hej Hedda

Sitter i mitt ny städade rum och pratar med Hedda. Har ätit en riktig brakar mellis, Hedda kollar på hunters hon ska köpa :) Ska nog klippa ihop någon video för jag har tråkigt ;)

Snygg

Mellis och plugg!

mms_img18866 (MMS)

Mellis och plugg!


Är på väg hem från skolan. Ska göra so inn...

mms_img18863 (MMS)

Är på väg hem från skolan. Ska göra so innan jag ger mig av till dansen :)


Hemma!

Oj vilken dag! Jag är så trött nu. Vi elva tiden åkte jag pappa och mamma till Örebro på konfirmation. Det var min kusin som skulle konfirmeras. Vi var i kyrkan och det var en väldigt liten kyrka och det var lite lång tråkigt men det funkade bra fast jag var väldigt uttråkad. Sen så åkte vi hem till dem och åt mat och han hade fått en moppe osv.

Nu är vi hemma och har ätit pizza. det onyttigaste på hela jorden men vad gör man inte när man är hungrig.
Nu ringde Niki så hejdå :D

Bild från igår!

Mår illaaa

mms_img57066 (MMS)

Mår illaaa


Konfiramtion nu hos min kusin i örebro:-) ...

mms_img57063 (MMS)

Konfiramtion nu hos min kusin i örebro:-) vi hörs genom mobilblogg


Bilder från idag :)



Idag efter att ha gjort ärenden med Mamma så åkte jag Mika, hedda och emma ner till askerike för att sola. Med det var riktigt dåligt väder, så vi åkte hem till Emma och där var det super väder och där solade vi hela eftermiddagen. jag åt mosade jordgubbar och vi hade vattenkrig och Emma stukade foten igen, Häligt säger jag!
På kvällen var vi här och hade det SUPER mysigt verkligen ;)  haha! aja, sov gott :D

Fin bild ahha :)

mms_img67303 (MMS)

Fin bild ahha :)


Dagen sommar outfit! Ha en bra dag :-)

mms_img55095 (MMS)

Dagen sommar outfit! Ha en bra dag :-)


ROLIGASTE KVÄLLEN NÅGONSIN!

Haha! Den här kvällen slår allt! Det var jag, Mika, Emma och Linn + ellie, elin,lili, och alice. Vi spenderade kvällen hemma hos Linn men hon hade FF så man kan säga att det var fest. Både hon och hennes syster hade kompisar som är äldre typ 95:or & 94:or tror jag dem var. Det var riktigt roligt! GRYMT KUL hahha

Påväg hem <3

mms_img51909 (MMS)

Påväg hem <3


Drar nu!

mms_img37357 (MMS)

Drar nu!


Vi försöker dra av oss dom killarna gör haha

mms_img37354 (MMS)

Vi försöker dra av oss dom killarna gör haha


Snyggaste tröjan!

mms_img37351 (MMS)

Snyggaste tröjan!


Videoblogg / gästblogg

Hälsning från lilla mig :) Vad tycker ni om min nya skjorta?
kram från teddis :)

Nu blir det film!

mms_img37348 (MMS)

Nu blir det film!


SMS-inlägg

mms_img37345 (MMS)


Fekke fredag!

mms_img37342 (MMS)

Fekke fredag!


Första lektion jumpa 2,4 km i varmt väder....

mms_img53197 (MMS)

Första lektion jumpa 2,4 km i varmt väder. Jag är den typen som blir röd i ansiktet efter första varvet. Haha. Jag har astma och knäskada så jag anstränger mig verkligen heheahah. Aja....


Nu blir det GLEE

OJ ojoj, vad skönt det var att röra på sig! Jag känner mig så grymt duktig efteråt! Jag sätta mig och kolla på GLEE innan jag går och lägger mig :)
puss

Förklaring till varför jag dushar kallt:
Det är bättre för håret att dusha i kallvatten. Jag hatar att gå ut ur dushen och det blir skitkallt rent ut sagt när man dushat varmt och öppnar dörren. Det är bra för huden att dusha kallt, speciellt ansiktet ;)
puss

Påväg hem! Tjenare bananer, är på väg hem ...

mms_img53193 (MMS)

Påväg hem! Tjenare bananer, är på väg hem nu. Har handlat nachos till spanskan. Ikväll ska jag också ut och springa. Känner mig grymt taggad konstigt nog. Ha det bra :)


TVTVTVTVTVTVTVTVTVTVTVTVTVTVTVTVTVTVTVTVTVTVTVTV


Nu börjar alla bra program. Haha.. Glee, efterlyst och klockan åtta hos stjärnorna. Snacka om att jag är en tant! Men Glee ska jag inte missa. Jag älskar verkligen glee och efter glee kommer efterlyst och efter det cis eller csi minns inte ;) Något sådant ialla fall. Jag kommer sitta späckad framför tv:n!  Ha en bra kväll :D

Har precis dushat! Känns så jäkla skönt ef...

mms_img53190 (MMS)

Har precis dushat! Känns så jäkla skönt efter. Står ute på balkongen och bloggar helt obeskrivligt vilket liv hha.. Ska läsa igenom svenskan nu :) pusss


Hörs senare :)


Jag dusha nu, så det är klart. Sen kommer mamma hem med sushin och innan dess ska jag ha pluggat svenska hoppas jag. Vi har något läxförhör om ordklasserna och heter man Emma Hallberg så kan man inte substantiv, och alla verb böjningar och allt det där. Det kommer ta ett tag innan det sitter, men ibland är det så ;) Hahah!

Glömde mobilen!

Aootch! Jag glömde mobilen idag. Riktigt smart! Man känner sig verkligen handikappad utan mobilen. Det är stört! Sitter hemma i min osköna soffa och har precis lagt på luren, jag pratade med emma om några små saker. Har spelat tennis, och det var inte kul, eller jo men tennis är tråkigt. Kompisarna är roliga ;)

Jag har verkligen slut på ideér i denna blogg. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag bloggar sällan, jag måste bättra mig :)

Sitter i min osköna soffa


Den är så jäkla obekväm. Liten, ful och skitig. okej inte smutsig men omysig och hård. Menmen.. Ligger fortfarande och chattar jag tror jag ska se Glee men jag vet inte! Hehe. Snackar med hedda nu och har pratar med Rebecca ni vet Becca. Har inte snackat med henne på 2 år :D

Hello!

Hej.. Hur mår ni? Idag efter skolan så var jag på syn undersökning, det tog en timma för hon trodde typ att jag var dum i huvudet. Sen åkte jag Linn och Niki hem till Niki och spenderade dagen där ;) Sitter nu och chattar med beliebers runt om i Sverige. Det blir tredje gången idag. Dem är så sköna! LÖVE IT ;)
Har inget att skriva peace!

LÖLL

Mobilblogg Tjenare alla! Är på väg till s...

mms_img51210 (MMS)

Mobilblogg Tjenare alla! Är på väg till skolan nu. Känner mig mycket bättre idag. Helt obeskrivligt! Ska fixa glasögon och nya linser idag för jag har fått sämre syn. Vi hörs efter det! Http://twitter.com/emmahhallberg


Medborgarplatsen 12 juni!


Dricker well nu! Så himla gott :-) jag tro...

mms_img51204 (MMS)

Dricker well nu! Så himla gott :-) jag tror jag ska se på film xoxo


Header kommer under veckan hoppas jag :)

Nu har jag fixat en del, men headern kommer slinka in under veckan en ny snygg och fin header. Bild på mig! Det kommer nog ta ett tag innan jag kommer få en bra bild på mig men jag ska fixa det så fort det går.  Jag får alltid dåligt tålamod när jag ska setta mig ner och redigera och fixa designen det brukar ta runt drygt 1 timma med själva designen och en timma att sätta in header för den kånglar alltid.

Jag har snart råd med första objektivet! Saknar 300 :- sen har jag det. Är överlycklig! Mitt andra eller tredje blir det ska jag köpa den 17 eller 18 juni då jag slutat skolan för då har jag fått pengarna för godislöftet. HIhi! Är asglad :)

Kolla en gammal header :)

Min design kronglar har jag märkt

Ser att headern och det inte finns.. ska fixa det under dagen :) håll ut!

Ute i trädgården..



Hemma från skolan


Är hemma idag. Hade feber när jag gick och la mig och har hosta osv. I går gjorde jag klart bild arbetet. Det gick bra fast min bildmanipulation gick sådär hehe. I dag ska jag kolla på film och dricka te. Ta det riktigt lungt :)

07/26/210 - 26/7-2010- 26 JULI 2010


Jag vill träna..

Jag känner mig inte fräsh. Fastän jag inte ätit nästan något känner jag mig bara äcklig och vill bara ut och springa och sedan göra övningar på min boll ;) Men det är inte bra när man har ont i halsen att träna. Då kan man bli ännu mer dålig osv. Jag ligger fortfarande i soffan och har precis ätit soppa. Har börjat älska soppa. Det är bästa som finns :) Grymt gott!

Jag är riktigt avensjuk på alla som är med kompisar idag. Jag har inte kunnat gå ut på hela helgen, det har varit ganska skönt att bara kunnat ta det lungt eftersom det inte hänt så mycket. Men det är ändå grymt kul att vara ute på kvällarna. Speciellt när det är varmt ute! Fast det har det ju inte riktigt varit i helgen. Hoppas det blir bättre väder till veckan så vi kan sola och jag vill gärna bada i havet! :)


Melodifestvalen igår var skamm...


Ligger i soffan och kollar på rasten haha. Jag är ensam hemma nu och ska ligga här hela dagen. Jag kan knappt äta coh mår verkligen jätte dåligt. Det känns skönt att vara ensam hemma. Så jag kan kolla på tv osv hehe. ;)

Åker och köper ett par saker med mamma :) ...

mms_img35520 (MMS)

Åker och köper ett par saker med mamma :) ska hyra filmer osv eftersom att jag är sjuk och ska vara hemma ikväll <3


Känns som igår..


Ett år sedan om en månad.

Sjuk...


Jag har världens halsbränna fryser osv. Det känns inte så kul men idag ska jag in till stan för att köpa en bikini och målar saker. Måste fixa mitt bild arbete ;) Ska sen nog bara ta det lungt. Vet inte om jag ska ut ikväll får se om jag mår bättre senare. Annars ska jag nog bara sova.
Ha en bra dag!

Kan inte sova... Jag gick och la mig halv ...

Kan inte sova... Jag gick och la mig halv ett och vaknade nu med halsbränna och snor i näse inte frächt. Nu sitter jag här med hals tabletter pollen nässpray och 156352 fåglar som kvittrar utan för mitt fönster. Suck! Säger jag bara


Film kväll


Sjuk,


Vad ska jag säga. Jag har ont i halsen och fryser.  Ska vara hemma ikväll. Kolla på film och äta popcorn. Tråkig fredag men vad gör man inte. Ska nog kolla på vampire diaries också :) Vad ska du göra ikväll?

Hälsodag ?


Idag ska vi ha en hälsodag på grönsta men jag tror inte det är en enda som faktiskt tycker det ska bli kul. Det är hela skolan och alla ska ta sig runt 4 kilomenter. Jag Mika och Niki ska gå runt och äta godis. Det känns mycket bättre än en hälsodag. Uewww! Haha, kameran är med och jag mobil bloggar säkert från skogen :)
puss

Jag gillar att fota


Solen går ner..

bild tagen igår kväll :)

Jag kommer jag kommer jag är nästan där!

Tjenare läsare!
Idag efter skolan såg jag på film på tv1000 Familly. Den var riktigt bra, riktigt rolig. Idag hade jag också no på, det gick hyfsat men jag är glad ändå. Haha! Det var bra väder idag, så att ta jeans var ju verkligen onödigt. I morgon ska hela skolan springa men jag ska gå 4 km istället för att springa dem ;)


En prydnads tvål jag fick av hedda! :D

GOD MORGON! Jag kör på jeans idag eftersom...

mms_img45808 (MMS)

GOD MORGON! Jag kör på jeans idag eftersom det kanske skulle regna och jag vill inte ha klänning då. Det är betydligt kallare idag men det är intr kallt. 19 grader tror jag det är och det är as bra eftersom jag ska sitta i skolan hela dagen. I helgen har jag mycket att göra men vi tar det då ;-) Puss


Hej jag suger

Hej alla jag suger. haha! Jag har knappt bloggat idag och det är för att jag inte har hunnit! Men imorgon börjar frihet och det kommer bli mer mobilbloggning osv. Mer läsare och massa kul ;) Jag säger bara:

Pluggar...

mms_img45801 (MMS)

Pluggar...


Kul bloggrape

Mina killkompis är oerhört roliga. Jag är inte lesbisk, det är inte sant men jag har inget emot det alls :) sitter på matte lektion nu! Xx

Jag har bestämt mig. Jag är lesbisk!

Jag har bestämt mig. Jag är lesbisk!


God morgon bloggen! Är på väg till skolan ...

mms_img18382 (MMS)

God morgon bloggen! Är på väg till skolan i en svart klänning och jeans jacka. Deet är riktigt fint väder idag och efter skolan ska jag på tennis. Det kommer bli as tråkigt. Imorgon har jag no prov om rörelse osv. Inte min bästa sida i skolan men vad gör man inte? Hoppas du som är hemma får en super bra dag och ni skolan också :)


Nu har jag pluggat klart! Det tog 2 h

Klaaaaart! skönt. :) nu ska jag dricka te och umgås med min familj hihi. Är bara super glad och ska vädra i mitt rum så jag kan sova i natt för annars har vi problem ;) Det blir bättre bloggning på torsdag! I swear!

Sommar i luften


Hej alla glada & sura osv!
Jag mår toppen! Jag har suttit och pluggat hela dagen förutom när jag var i skolan...?  Jag och Mika ägnade 3 timmar av våra liv på bibblan och fick grymt mycket gjort. Nu håller jag på och skriver det sista på spanskan och sedan ska jag skriva några No papper, förutom skolan så har jag tennis i morgon och det suger. Men efter torsdag är jag helt fri. tills vecka 21,22,23 så är det redovisningar i  tekniken, bilden och engelskan + ett underbart Svenska prov! Awesome ;)

F O T A T




Canon eos 1000D standard objektiv

Bloggpaus.. Orkar inte blogga idag mamma f...

Bloggpaus.. Orkar inte blogga idag mamma fyller år osv :D Puss


Jag utsätter mig själv för självmord när j...

mms_img22884 (MMS)

Jag utsätter mig själv för självmord när jag går barbent till skolan. Korkad? Jaa.. Vill bli brun? Jaa! Då får man köra på det värre. Imorse firade vi mamma med jordgubbar och annanas. Är nu påväg till skolan och lyssnar på justin bieber! Jag drömde en sån sjuk dröm i natt. Att hela min klass hatade mig och alla bara skrek på mig. Jätte hemskt. Hehe! Hoppas det inte är så i verkligheten för det vill man ju inte ;)


YEAH X3


Livet är Underbart!

Nästan.. Livet är så jäkla härligt just nu! Det är obeskrivligt, förra veckan var ett rent helvete men nu känns det som att det kommer bli en grym vecka!  Jag har mycket plugg men jag liksom ler ändå. Jag brukar aldrig göra det, men nu känns det så bra. Det är grymt väder och alla mår bra hoppas jag. :)

Idag ska jag ligga i solen  tills fyra för sen kommer mina kusiner för att fira min madre för hon fyller år i morgon! Fekke ;) Så vi ska äta tårta osv. Hoppas ni får en jätte bra dag!

osminkad och helt underbart ful bild ;)

jävla skit!


tur för mig att jag har unlimited då ;)
ahhaha!

Drar ut i solen för att chilla hela dagen....

mms_img30843 (MMS)

Drar ut i solen för att chilla hela dagen. Vi hörs genom mobil bloggning Puss


Fick sällskap hem av min systers kompisar.

Är hemma nu, kom hem för 10 min sedan. Fick sällskap hem av 94:or och 93:or hahaa. ;) i kväll var jag på bryggan, men ni får bilder i morgon från det ;)
ska sova nu! puss

FJORREBLIXT


haha snackade med hedda så munnen blev öppen! Sexigt :) Drar ut nu! pusss

Ljusblå och slitna


Jag kom hem med ett par shorts i allafall. Ni fick tre korta inlägg från stan så ni kan inte klaga.  Tyckte dem var snygga eftersom dem är ljusa och slitna. Bra köp Emma :) Belieber  träffen var sjuk! Alla skrek, slog varandra, slog haters, polisen kom osv. Galet!  HHAHAH

Orkade inte vara kvar. Jag vat ärligt där ...

mms_img30840 (MMS)

Orkade inte vara kvar. Jag vat ärligt där och så. Sitter snart på tåget. Puss


Galet! Hahahahaha

mms_img64158 (MMS)

Galet! Hahahahaha


Dem har börjat samla sig på plattan!

mms_img67920 (MMS)

Dem har börjat samla sig på plattan!


Hej bloggen! Är på väg till bussen nu och ...

mms_img47585 (MMS)

Hej bloggen! Är på väg till bussen nu och kör på shorts och nästan dör av värmeskag. Det är riktigt fint väder och jag tipsar om att sola! Själv ska man till stan med vita ben. Folk kommer tro att jag inte har något pigment. ;) ha en toppen dag!


Drar till stan!

Ska leta shorts med Mika idag. Undrar hur det ska gå eftersom jag inte hittade några förra gången. Men nu ska jag komma hem med 2 par! Ska möta mika på ropsten 1. Jag mobilbloggar från stan :)

mika i vintras ;)

Jag ska ringa Mika nu ;)

J
Snygga människa

Orka springa?

Vaknade faktiskt halv åtta men hade inte viljan att gå upp. jag hade sådant allergi så jag fick gå upp och ta ögondroppar. Det var inte roligt, och det är inte kul med pollen.  Idag vet jag inte vad jag ska göra. Det är ju flashmob idag men jag pallar inte gå. Det känns bara töntigt och att jag kommer skämma ut mig. Idag ska jag hitta på något roligt ;)

I morgon ska jag ut och springa

Hhaha! Jag får ryck på helgen! Men jag ska komma i form nu! I morgon ska jag springa 25 min och sen träna ben och rumpa på altanen. Grymt. Jag ska vara död efter träningspasset. Det jobbiga med mig är att jag inte kan springa med andra människor för då börjar jag tävla, om vem som ska vara först osv. Då börjar jag pressa mig själv och det är ju bra. haha! Nej men det ska jag göra, eftersom jag har ätit massa godis idag/igår (fredag) Men nu får jag ju inte äta på 1 vecka.

Det är ansträngande ;)
puss

förra gången i mitt nya liv  ;)

Flashbaaack

Jag hade en riktigt ful stil 2009!

Jag köpte mina ''pippistövlar'' som en uttryckte det och jag lämnade tillbaka dem ,)

Jag var ovanligt konstig 2010

jag fick mitt guldkort i jul 2010

Jag var på många födelsedags kalas ;)

Jag bakade vajre dag ;)

Lite flashbacks sådär på kvällen! NI får mer i morgon om min kväll. Sitter ialla fall nu och äter jordgubbar haha!
Chattar med greven och bara låter livet gå ;) Ska gå in på twitter nu. Föölj mig: http://twitter.com/emmahhallberg

Börjar göra mig i ordning


Håller på att göra ordning mig för ikväll. ska sminka mig, köra en raggar dush ;) och ta perfym byta om osv. Mycket att göra. Jag drar väll till hedda vid halv åtta. Idag färgade niki håret. Det blev crazy snyggt :)
NI får mobilblogg underkvällen puss

Vampire diaries nu

---------------

Dagens poll!


Jag & Mika bakade idag :)



Godaste kakorna i hela världen

Dagens outfit


Hade vita converse till också ;)
Idag efter skolan var jag med Mika och Linn. Linn pluggade och jag och Mika bakade. Heehhe! Fast vi åt det aldrig eftersom jag har godislöfte. Vi ska äta upp kakorna i morgon. HIhii! Busigt eller vad? ;)
Har inga läxor eller något tills på tisdag och på torsdag No prov. Ska verkligen njuta i helgen! Awesome :)

Film - KIDS IN AMERICA


Kollar på youtube som vanligt. Jag vet inte vad det är för film men om du också vill seden, kan du bara klicka på play på videoklippet :)

mobilbloggning - Sorry!

Sorry guys! Hjälper mammi i köket. Ni får bloggning om ett tag, lovar :D

Sushi - Tv - plugg

Jag har inte pluggat mycket idag. yey me ;) Jag ska läsa igenom texterna och sen får det vara nog. Jag orkar inte med att plugga. Det får gå som det går. Har ätit sushi till middag och kollat på tv. Hehhe. eller kollat på datorn för att vara exakt. Kollat lite bloggar, och sådant. Riktigt simpeldag! Jag vill shoppa på fredag, fett sugen på att bränna pengar. Måste köpa shorts då :D

Snygg gammal bild ;)

Nya hunter stövlar




Snygga rosa hunters jag köpte på lovet. Riktigt snygga enligt mig. Älskar hunter stövlar, detta är mina 5:e jag har men 4:e jag har eftersom mina andra rosa blev försmå. Tråkigt :( Men nu har jag ju ett par nya så det är ju awesome :)
Vad tycker du ? Är dem snygga

mobilblogg - hemma från skolan

Sitter hemma och äter mellis. Ska plugga engelska sen. Spanska provet gick njaa.. Inte så bra eller man hoppas ju på det bästa :) skolan idag var trist. Haha! Skippar tennisen eftersom jag inte har tid. Måster sluta på den alltså! 6ar inget att skriva hehe

Så här laddar man upp bilder på weheartit!


Juste har två nyheter!

1. alla videos jag gjort är borttagna, men det kommer en ny med hur man laddar upp på weheartit. den kommer upp ikväll
2. min xperia är tillbaka ,)

T R A K E R

Det blev så himla kallt, med tanke på hur kallt det är ute så jag satte på mig min traker! Jag ska också sätta på lite te så jag kan tina mig själv. Jag fryser som tusan och det är verkligen bara för att det är kallt ute, hoppas jag! Jag och niki ska gå till karlaplan ikväll, Linn kanske också ska med! Verkligen alla pluggar idag förutom Hedda haha.

Jag börjar faktiskt bli trött. Klockan är halv fem och jag vill sova. hihi. Ska fortsätta plugga nu :D
Puss

Myspys! Kör ju såklart helt osminkad idag, eftersom jag faktiskt bara är hemma :)

Lunch

Oj vilken smaklös lunch! Riktigt äckligt enligt mig. Ska plugga i ca 45 min till och sedan ska jag gå och träna :)
jag ska gå till karlaplan och tillbaka. Måste få upp kondiitonen till sommaren. I alla fall maten smakade ingenting, och jag gjorde för mycket så jag fick slänga drykt hälften, inte så bra.

Det är fortfarande ur uselt väder men, en prommenad skadar aldrig hihi! Ha en fortsatt bra dag :D

Det regnar


Ush! Det regnar. Jag har det, men ibland är det mysigt! Men jag hatar när man är ute i typ skinn jacka och sen börjar det regna. Störande. på sommaren är det mysig när det regnar, fast man vill ju igentligen att det ska vara sol så man blir brun.  OH en myra på skärmen.. ooh ta bort den!!

110503

God Morgon alla läsare!
Det är en ny dag och det känns sådär att den ska jag spenderas slitandes inne med plugg. Men det känns skönt att det är dåligt väder så att jag inte behöver oroa mig för att alla är ute och solar och jag sitter inne. Igår kväll så var jag ju på dansen och jag höll på att somna, jag var så trött och orkade knappt med styrkan! Fast det brukar man inte göra ändå..bortförklaring ;)

Jag har sprungit runt i huset för att leta efter min katt. Jag undrar vart han ligger och sover någonstans. Eller så är han ute. Har är alltid ute, omysigaste katten. Men om det är en främlig person som går på vår gata då springer han fram och lägger sig ner för att bli klappad. Största tjockis katten. Haha!

helt oskyldig.. njaaa

- och till alla bieber fan vill jag bara säga att det är på låtsas

Jag satt och kollade på total backout då, jag såg att det var csi på tv. Jag älskar navy cis, csi osv. Men jag hade helt glömt bort att justin skulle vara med! Riktigt duktig var han och jag skrattade lite när han dog eftersom jag inte kan ta det på allvar. Men i slutet sa dem - Och till alla bieber fan vill jag bara säga att detta är på låtsas. Jag höll på att dö då. Riktigt roligt :D
God natt

Det vita trädet


Är hemma från dansen nu! Lite motion skadar inte. För min del skadar motion men man måste ju börja träna någon gång. Ska dusha nu och sedan dricka te med mamma och kolla lite på tv innan jag sover ut inför morgon dagen då jag ska plugga :)
Ha en mysig måndags kväll! Ni får ett inlägg innan jag somnar ockå. ♥

Ringa Linn


Hahah, jag tycker sista bilden är riktigt rolig!
Ska ringa till Linn nu och snacka ihop oss innan dansen ;) Nu blir det 2 timmar utan mig ;)

Nu ska jag snart på dans..

Eller om mer än 2 timmar för att vara exakt, men jag är så trött så jag vet inte hur jag ska klara det. Ska nog sova en timma till. Jag somnade förut och sov i 3 timmar! Jag har varit trött hela dagen och jag vill bara sova och sova. Min pollen allergi gör mig trött samtidigt som jag börjar bli lite sjuk. Har i alla fall studiedag i morgon så det känns jätte skönt! :)


Amen! Kolla in snyggingen ;)

Älskar dem här träden


Dem här träden är så himla fina. Jag har ett sånt träd i min trädgård fast blommorna är vita.
Nu har jag kollat på farsan och det var en riktigt rolig film! Jag skrattade högt i min ensamhet ;) Jag tror jag ska göra lunch innan jag sätter mig och kollar in engelska och spanska :)

VARFÖR MIGRÄN?

Jag har haft migrän sen jag vaknade men jag gick till skolan för jag tänkte att det skulle gå över, men njaa! Så jag gick hem. Var på två lektioner sen sprack mitt huvud. Så nu tänkte jag gå och lägga mig och sova så jag sen kan plugga.
Jag känner mig också riktigt ofräch. Det är inte så himla najs att vara hemma i mjukis byxor. Mår illa av tanken, men vad gör man inte ;)

Snyggt ;)

Lukten av nya skor


Underbart!
Idag har jag invigt mina nya, rena, vita convers. Det bästa köpet jag gjort på länge. Ska gå och lägga mig nu för jag har aldrig varit så här trött någonsin! Sov gott alla läsare vi hörs i morgon :D

Lunchade med Kenza

Hej bloggen!
Kära dagbok, hola, jambo.. Idag har jag inte gjort något som har med skolan och göra. Riktigt skönt. Jag var ute och sprang för 5 timmar sedan och det var det bästa jag gjort på länge! Sen lunchade jag med Linn, Douglas,Freddie och emilia, taco bar såklart. Lite senare kom Kenza och hennes pojkvän inte men vi ville inte störa dem så vi, ärligt brydde oss inte om dem ;) Nu är jag iallafall hemma och håller på att somna.

Jag ska inte göra något ikväll utan bara sova! Har studiedag på tisdag så det är najs ;)

devote.se? Hhha jussteeee, men jag bloggar inte på deeen

RuN EmMa RuN


Nu ska kontitionen gå upp!
Nu kör vi :D

Goood Morgoooon


Min goda jordgubbar från igår kväll ;)
Idag är det söndag och jag tror alla vet vad det betyder. Jag ska plugga. Men jag ska även ut och springa för att få upp min kondition. Hehe. Jag vet inte hur det ska gå. men igår kväll när jag skulle lägga mig var jag grymt taggad för att springa. Så det ska jag göra! Vad ska du göra idag?
puss

NYTTNYTTNYTTNYTT


VALBORG


NIki och Jag

Spenderade min kväll med ,Linn, Niki, Emma,josefin,Elin,Lili,Rebecka, Axel,Anton,Sara Hedda. Riktigt mysig och rolig kväll. Vi var vi brasan i typ 2 minuter sen grillade vi och lyssnade på musik. Har haft riktigt kul ikväll. Under denna månad kommer jag nog byta namn så jag kommer blogga på två bloggar nu. Check it out, men designen är ful!

RSS 2.0