Ge mig fanbilder!

Haha, jag har inte så värst mycket läsare. Ungefär 60-80 om dagen och i bland 200 eller mer. Men ni som läser min blogg så mycket kan väl göra en sötfan bild eller något :D
Då får ni en länk och jag en sötbild av mina underbara läsare. Om ni har ett, hotmail konto skriver ni in min e-mail och bifogar fil och skickar :)
[email protected]
I love U guys!

Söt humla gick på vägen :D

mail från underbar läsare!

Hon skickade via facebook eftersom det inte gick att skicka via hotmail...

Http://elliezz.blogg.se/
Hoppas ni kikar in :D


FLOWER


Hemma från Lyseskil!

Hejsan nu är jag hemma från en regning dag i lyseskil. Köpte bara en regn jacka och åt en god lunch. Sen skulle vi fika och fanns inget att äta. Jag hatade expediten i kassan, för hon log hela tiden. Men sen fick vi aldrig våran, varma chocklad ( Man inte kunde få, grädde till!) Den fick man gärna göra själv, du vet varm vatten och oboy pulver för 35 kr. Man ba?!
Dit går jag aldrig tillbaka :)

Nu ska jag åka och handla!

NI NÅR MIG ALLTID PÅ MAILEN!

Hej hörni. Innan jag går och lägger mig så måste jag säga att ni alltid kan fråga mig saker på mailen, ni kan allt skicka fanbilder, och allt möjligt en hälsning vad som helst. Jag älskar det. Ni mailar mig på : [email protected] Jag länkar er då och svarar :D



Bild tagen av mig.. Såklart!!

fråga till er!


KUL FÖR ER ATT JAG INTE KAN SLÄPPA BLOGGEN!

Det här börjar bli ett litet problem för mig. Jag är bloggberoende. Jag älskar att blogga. Jag gjorde typ bloggpaus för typ va va det? 30 minuter sedan?! Och har redan skrivit 2 inlägg ( det här är andra). Jag är beroende. Kul va. För er kan ni nu också följa mig på twitter. Idag har vi verkligen chillat. Vi har inte gjort något alls. Bara tagit det lungt och slappat. Har gjort klart i mitt rum nu. Super fint. Förutom att byrån ska vara vit. Hahah jag kan allt klaga jag!!

Jag är så smart .D

KLICKA PÅ BILDEN :D


fråga mig en fråga så svarar jag på måndag :)


BYE!


SLEEP WELL!


Nu ska jag berätta 3 saker..

Hej underbara läsare och tittare :)
Jag har 2 dålia nyheter och 1 rolig. Eller?! Aja.. Jag börjar med den roliga. Vi spelade ju golf idag. Och det gick super dåligt. jag sköt på hellskotta och puttade som om jag vore blind. Så vi gick av. Jag och min syster. Inte för att det gick super dåligt utan för att det var vansinigt varmt.

En dålig nyhet är att jag inte kommer kunna lägga upp NÅGRA  videoinlägg. För internet är så segt. Så både här kommer så å moln som jag har spelat in funkar inte. Jag kan pröva igen.. Och inte den blonda sport flickan del 3. Som handlar om att hon skulle på yoga. Här kommer sol å moln laddas upp nu! Det kan ta ett tag.

Den tredje och sista nyheten är att jag får gäster i morgon kväll som innebär lite mindre bloggning än vanligt. Men det ska nog funka ändå. För er som inte sett mina andra klipp. Här kommer dem, men inte dem från grönalund eller klädvisningar:
Min första video:


och några ni gillar bäst :)




VERKLIGHET!


Nu måste jag hitta golf kläder. Hela familjen ska spela golf om en timma. Herregud säger jag bara.


2 0 1 0


5 TRENDER från Paris fashion week 2010

Markera midjan
Skärp dig med ett smalt skärp i höst! De flesta designers markerade sina modeller med ett tunt läderskärp i svart eller brunt.


Läderlappen

Behåll skinnjackan och satsa på skinnbyxor eller en skinnkjol till höst. En av de mest dominerande trenderna som syntes hos Valentino, Hermés, Karl Lagerfeld, Chloé och Chanel.

Fyra nyanser av rött

Kärleksfärgen har flera olika nyanser. Välj den som passar dig bäst! Syntes hos Alexander McQueen, A.F Vandevorst, Jean Paul Gaultier och Valentino.

 

Kör långt

I höst ska längden nå marken. Långkjolen funkar också men var inte rädd för långklänningen! Syntes hos Cerruti, Elie Saab, Alexander McQueen, Balmain och Valentino.

 

Byxdressen

Vi på GLAMOUR vill inte glömma vår kära byxdress än och Paris verkar tycka detsamma. Byxdressen syntes hos Chloé, Lanvin, Chanel och Cerruti.
 

 



Trött! '' Sängen gör mig galen''


Jag hatar verkligen sängen! För att, jag kommer aldrig upp på morgonen. Min väckar klocka ringde 8. Inte gick jag upp. Jag somnar om. Asså typsikt, sen så väcker pappa oss 9... Inte går vi upp. (jag och min syster). iNGA KOMMENTARER VARFÖR JAG SOV HOS HENNE. MEN OM NI VILL VETA SÅ VA JAG RÄDD :p. Aja, sen så väckte mamma oss 10.. Vi gick inte upp. Det här med sängen är verkligen är lurare. Den gör så man sover bort dagen. OCh blit bara tröttare och tröttare. åhHHh!. Men sängen är ändå världens bästa.


HJÄLP MIN VÄN!



XPERIA X10

xperia  mini pro


Tjenare!

Nu är jag hemma igen efter en dag i solen. Snacka om att det var varmt. Riktigt varmt och skönt. Ingen vind eller något. På hemvägen körde jag lite båt. Sen köpte vi glass i lyseskil. Gott!

glömm inte min namnsdag om 5 dagar :D

Kläder för i dag :)


Klänning : bikbok ( förra året)
väska : gina 50 :- (ny)
glasögon: bikbok 69 :- (nya)


TE


Jag sitter med en stor mugg te. Jag tycker det är så mysigt. Jag blir varm av det. '' såklart'' Men alla gillar inte te.
Gillar du te?

Klicka här :)

FLYGA DRAKE!



Nu ska jag gå ner och kolla på flyga drake :)
sov gott!


NU ÄR DEN SNART MIN :]


Åhh!
vad jag längtar, Jag jag inte direkt köpt den än. Ska prata med mamma och pappa. Jag vet fortfarande inte hur jag ska kunna betala tillbaka mamma och pappa. Jag får typ, ge min månads peng, och städa, och tvätta och göra saker för att få den. Dem betalar den, och jag ger tillbaka. Men om jag säger att jag inte köper vinterskor eller jacka, då tjänar dem på det....
Eller så bara städar jag hela huset. Gör middag än kväll. Det här kan funka! :)

^^


http://www.bloggsvar.se/betweens
http://www.justaboutbieber.blogg.se/
http://ww.bloggsvar.se/bieberfan

ny dushad!


Ska jag börja twittra i stället?

Hm... jag har undrat över om jag kanske ska ta en lång paus från bloggvärlden. Kanske börja twittra eller hitta på något annat?!
Vad tycker du...

Väder på landet ^-^


Härligt,Jag längtar tills  måndag :)

Justin bieber i öronen & Nytt handikapp i golf!





Namnsdag i morgon!


OCH DEN 31:A :)

Fantastiskt! ( försök beskriva så mycket som möjligt)

Vad börjar man....
Joo, hejsan alla läsare, och välkommen till en ny dag i livet. Det är den 22 juli och solen är i moln. Klockan är runt 11.54, eller något sådant. Jag sitter här i en blå munktröja och mitt fina vita nattlinne med massa färgglada prickar. Jag ligger i en soffa på övervåningen, där det vita tyget håller på att åka i golvet. Jag har svarta glasögon på mig. Men dem är inte runda. Har ett fönster bakom mig där det blåser in kallluft av sommar. Min syster sitter i ansra soffan med shorts, och tröja. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag tror jag ska spela golf men det kan vara ganska tråkigt det med. Så vi hittar på något annat.


Fantastiskt! ( försök beskriva så mycket som möjligt)

Vad börjar man....
Joo, hejsan alla läsare, och välkommen till en ny dag i livet. Det är den 22 juli och solen är i moln. Klockan är runt 11.54, eller något sådant. Jag sitter här i en blå munktröja och mitt fina vita nattlinne med massa färgglada prickar. Jag ligger i en soffa på övervåningen, där det vita tyget håller på att åka i golvet. Jag har svarta glasögon på mig. Men dem är inte runda. Har ett fönster bakom mig där det blåser in kallluft av sommar. Min syster sitter i ansra soffan med shorts, och tröja. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag tror jag ska spela golf men det kan vara ganska tråkigt det med. Så vi hittar på något annat.


Solen skiner! ( det kommer högst upp för att jag skulle fixa en sak åt min läsare)

Hejsan alla läsare. Idag lyser solen övervästkusten. Mormor kom i går kväll med bilen och vi ska snart åka ut på klipporna. Jag vaknade för ungefär 2 timmar sedan. Jag åt en av mina muffins till frukost. Mihi.. Ikväll ska jag och min syster göra choklad mousse till mormor, pappa, mamma och oss två.  Jag ska snart klä på mig, men ville att ni skulle veta att jag levde.
Jag skas kolla på en mobil. Eller asså. Jag vill ha en ny. Men jag kommer säkert inte få en. Så jag ska säga till pappa att jag vill ha en, men jag kommer säkert inte få den. Eftersom jag bara har haft min mobil i ett år.

Blackberry!
6.000 :-

2.700 :-
experia mini pro :)

Eller någon annan. Panik. Vill ha en ny mobil... Igen! *SUCK*

Ny design!


Sega..


Ser dem inte goda ut, heter jag ulla. Jag har aldrig i hela mitt liv bakat muffins förut. Men dem blev superbra. Jag vill ge er receptet men inte förns min kokbok kommer ut. Jag har inte börjat med den, men snart ska ja fixa och greja med dem. Jag måste bara ringa  runt lite. prata med mamma och pappa. Och sen vips!


Besta låtarna!










Blandade favorit låtar.

Tidning!

Pose!

Min Systers kompis freja, super fina bilder, och jag är så avis för att få ett helt uppslag i solo!
Men ja har också haft mina modell stunder:


Kläder och ny almenacka!




Almenacka och kläder för idag. Nu ska vi snart ut på sjön :)

Internet funkar!

Nu, funkar det- Pappa har fixat eller han pratade med tele2, och vi fixade det. Men det är fortfarande sommarlov!
<3

Ingen bloggning tills den 9:e!

Så är det. med det här internet. ALDRIG!
Vi ses

En fråga :)


Nu är det bra!

nu börjar internet bli bra. tack vare fire fox jag laddade ner idag :)
Jag har åkt ring i dag, och jag min syster och en av kusinerna åkte tsm i en dubbel ring. Snacka om vi flög ur. Jag varnar fortfarande för dålig bloggning
xoxo

En vardagsdröm!

Jag har 2 drömmar. Och det är kanske lite korkat för att vara 13 år och ha 2 stora drömmar. Men min mamma och pappa ska hjälpa mig med ena. Då jag ska göra en bakbok. Jag älskar att baka och jag har resept som jag vill ''dela'' med mig av. Smulpaj, en suergod kladdkaka, och massor med mer. Jag vill verkligen att boken ska publiserad. Jag älskar att baka och det är något med att stå i köket som gör mig glad. Knoda degen eller äta nybakt bröd. Mm.. Det kanske bara är jag som är intresserad av sånna här grejer. Men om ni har förslag på bokens namn kan vi väl skriva det i en kommentar :)

jag tänkte typ '' Liten men älskad''  Något i den stilen ,)!
ps: frågestunden avslutas i morgon för er som ville fråga något. Förväntar mig inte mycket frågor men några är alltid kul! :D


Frågestund på bloggsvar.se



Snart middag!

Igår gjorde jag eb kladdkaka som blev så lyckad. Nu har jag gjort duddel sats i  en större form. Hoppas den blir lika bra. Den är klar om 7 minuter  då ska jag provsmaka. En kock behöver alltid smaka ,)
Så nu sitter jag i mitt fönster och läser justin bieber fan bloggar. Så vi ses senare... Hoppas jag!


Det vi kallar livet!



Bouble trouble 1

Hahah, fan vad jag nördar!

min kompis ELLIE! hon har klarat hela på bouble trouble 8 men det är lite fusk eftersom om du förlorar kan du fortsätta på den banan du slutade på!

Dags att ta blöta bilder!

Det regnar ute, och det är bra. Så nu ska jag gå ut och ta super fina bilder som jag senare kan lägga upp. Om mitt internet funkar. Jag sitter i ett öppet fönster för att få tekning. Skojar inte. Så dålig teckning är det. Men det är för att vi bor brevid ett berg. Inte kul. Jag vet jag vet, jag har varnat för dåligt uppdatering under sommarlovet. MEN OM JAG INTE SKRIVIT OCH NI BESÖKER MIN BLOGG UNGEFÄR 3 GÅNGER I MINUTEN KOLLA IN MINA KLIPP. Det är alltid kul. Klicka in på videoinlägg :)

Diggadiggadigga!

Hejsan hoppsan! Jag sprang i morse. 3,2 km. Snacka om att vara röd efter. El tomato! Ricktigt ansträngade. Sitter här med två andra data nördar och lyssnar på we no spreak amerikano. Lovisas favorit låt.  Idag vet jag inte vad vi ska göra direkt. Hoppas det blir en bra dag. ,)

Lamm, kossor och massor med djurbajs!


Ps: jag kommer inte kunna vara med på flash mob! med one time, för alla belibers! ÅÅÅÅÅÅ VAD ARG JAG ÄR


SÅ..

Jag pratade med pappa i går och jag kan få fixa pengar till kameran själv. Hans kommentar va '' Så du vill bli fotograf'' Jag svarade iriterat '' jaaaa?'' Sen började han skratta och då tog jag det som ett ja.  I dag åker vi ner till västkusten där jag kommer spendera sommaren. Har packat eller snarare kastat ner allting i väskan. Pappa säger att om vi är snabba kan vi åka redan klockan tolv för vi skulle åkt fem.  Jag har plattat håret för kanske en halv timma sedan då jag satte på  datorn. För att blogga och sådant. Men det är dåligt väder här så det är bra att vi åker till västkusten, där det också är dåligt.....

Min vikta väska :)

Inga kommentarer på dem bilderna ^^

Älskar tester!

Jag har en :
[x] Mamma
[x] Pappa
[] Styvmamma
[] Styvpappa
[] Styvsyskon
[] Bror
[x] Syster
[] Brorson
[] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[] Eget badrum,
[x] Eget rum
[] Swimmingpool/utebadkar, I Thailand
[] Hot tub
[x] Gästrum/gäststuga
[x] Dator
[x] TV
[X] Egen DVD-spelare
TOTAL: 8

 

 

[x] En säng lite större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Klocka
[x] Mp3spelare/iPod
[x] En fungerande PS2
[] Nintendo Wii
[] Xbox som funkar
[] Nintendo 64 som funkar
[] Gameboy/ Advance
[] Gamecube
[x] Nintendo ds
TOTAL: 7

 

 

[] Poker-bord
[x] Basketkorg
[x] Hockeyspel
[] Biljardbord
[] Pingisbord
[] Fotbollsspel
TOTAL: 2

 

 

[x] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTAL: 3

 

 

[] Jobb/sommar jobb
[x] Shoppar minst en gång i veckan
[] Har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Du har ägt mer än 3 mobiltelefoner
TOTAL: 4

 

 

[x] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling/moppe
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[x] Piano/Keyboard
[x] Något annat instrument
[] Varit på en kryssning
[x] Rest utomlands
[] Haft en personlig tränare
[x] Dyra smycken
[x] Träffat en kändis
TOTAL: 7

 

 

[x] Du har minst 2 märkesplagg/accesoarer t. ex Dolce&Gabbana
[x] Platt/locktång
[] Har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[] Har 1000 spänn på dig just nu
[] Kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] Rest i Europa
[] Varit på Hawaii 
[x] Varit i USA
[] Varit i Asien
[] Varit i Australien
[] Varit i Afrika
[] Varit i Sydamerika
TOTAL: 4

 

 

[x] Föräldrarna har bil
[x] Jet ski/båt
[] Husbil/vagn
[] Jag har en bil
TOTAL: 2

 

 

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag.
[x] Äger en videokamera
[x] Plattskärm
[x] Egen dator
[] Två datorskärmar
[x] Har fler än 6 glödlampor i rummet
[] Har två stora högtalare med kraftig stereo
[x] Har ett USB-minne som är minst 512 MB
TOTALT:6

TOTAL SUMMA: 42

 

1-23 = Ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb

PAPPA... JAG VILL HA EN KAMERA FÖR 4000!

Han kommer dö. Så den här måste jag samla in pengar till själv :/ Eftersom jag fick en kamera av honom i födelsedags present. Men den vill jag ha, mer när jag är utomlands och sådant. Jag vill ha den andra när jag tar fina bilder. Han kommer aldrig fatta -.-

Plus att jag kanske vill köpa den i butiken.. Så jag måste nog samla ihop 5.000 kr!
Spara min månads peng i ungefär : 16 månader... Men jag gör sysslor! Shit det här kommer bli bra ^^
Jag har den om ungefär 5 år ,)


Betweens.blogg.se - Den blonda sportflickan! Del 2


Nu måste jag byta om.. Ska på middag om 40 min ,)


Del 2 kommer snart


Den står på 14%

Betweens.blogg.se - Den blonda sportflickan! Del 1


HEY SOUL SISTER!

hejsan, jag bloggade inte i more, för att jag spelade golf och köpte en ny Putter. VI spelade en kort hålsbana på 9 hål. Korta hål liksom. Sen har jag tvättat håret och solat i storblåst. Det har jag gjort och jag kommer lägga in ett video inlägg senare om jag kommer in på mitt användarkonto på youtube. Smart som jag är har jag glömt lösen ordet ,)

JAG KOM IN WOOWOWHHOO!
Vad va lösenorden.. ?

Nu blir min spanska lärare glad!


Jag har kollat hela matchen och kommenterar och skrikit, så nu är jag överlycklig!

Vad går på min favorit kanal?

Hahha undra vad som går, på disney channel!

Okej inget bra nu, men jag går ner och kollar vad det är så dem andra kanalerna. Ses :)

Jag nekar svarthår!

Nej aldrig i livet att jag färgar håret svart. Men jag passade i det ,)

Jag är naturigt blond och mamma skulle aldrig tillåta att färga mitt hår :)

Brunch typ?!



Somnade 4!

Oh! Jag minns hur jag i går kväll ställde min väckar klocka på 9 för att gå upp då.  Men efter att ha somnat fyra ställde jag den på elva så den ringde nyss. Men jag var verkligen orolig för pappa. Och jag är en sån person som inte kan sova om mamma eller pappa är borta. Jag får panik. Mamma är hemma i stockholm och pappa var ute. Snacka om att jag sa till honom igår. Ingen mobil och han sa inte ens vart han var. Det stället dem va på stängde 1.00 och då hade pappa sagt att han skulle komma hem två. OCH ATT MAN SKULLE AKTA SIG FÖR EFTER FESTER FÖR DÅ KOMMER MAN HEM HALV FEM. herregud pappa var hemma halv fyra!  Snacka om efter fest.

NATT BLOGGNING!

Jag kan inte gå och lägga mig. Min pappa är ute, min syster sover och det knarrar i huset. Min katt är ute på vift och jag vågar inte gå ner. Jag är så töntig. Jag är livrädd och så fort det knakar går mitt hjärta i 150. Jag är ingen som skrämmer upp mig själv och inte är en sådan som vill det heller. Men jag är jätte rädd för 3 saker.
1. Inbrott, jag har aldrig varit med om det men det känns inte bra. För jag såg på ett program som gick för flera år sedan, om hemska saker och då va det en tjej som var ensam hemma som fick inbrott.
2. Eld. Jag hatar det.
3. Sätta i halsen. Ush! Jag dör, det är så obehagligt.
Nu går nån på gången...
panik
På trä saken. Eller inbillar jag mig?

Jag ska göra det!




oj, vilken desert!


Herregud gästerna kommer om 3 min!


Om man säger prick till farmor och farfar är dem här prick. Så bäst jag skyndar mig att klä på mig. Här ser ni vad vi ska äta till desert. 6 choklad mousse, och jordgubbar. Våran sista gäst är laktosiintollerant så hon tål inte grädden i moussen. Men hon får glass och super mycket gjorgubbar. Visst ser det gott ut :) Det är 4 gäster och jag, min syster och pappa!


Frukost!


Perfekta!

God morgon ^^


God morgon! Jag har inte sovit bra i natt. Har haft ont i huvudet precis hela natten. Och då menar jag inte lite utan det dunkade, jag kunde inte bloggade då för det ger strålining som gör så jag får mer ont. Samma sak med läsa (lampa.) Det funkar inte. Så jag låg i sängen med huvudvärk och illa mående! Trodde jag skulle spy. Sen kunde jag inte sova. Och det var kallt i rummet. Aja.. I går kväll fick vi 1 gädda och 4 små fiskar på notdragningen. Det är en sak jag och min familj, släkt och vänner har varje sommar. Då vi har ett nät vi försöker fånga fisk i. VI grillar korv  också.  Så det så. Men ja, nu ska jag äta frukost!
puss :)


BLOMMA!



Jag ska köpa:



Åh, nästa vecka ska jag köpa dem! .)

CLOTHES!


Snea glasögon :D

Tjenare!

Jag är så bra på att skriva inlägg eftervarandra ,) Vad ska ni göra idag måste jag fråga?! Jag vill veta det. Och om ni har något kul man kan göra när det regnar ute så skriv det. för det ösregnade igår. Det kommer säkert fortsätta regna här *pepparpeppartaiträ* men nu måste jag hoppa i ''baddräckten''
xoxo


Ska bada idag!

Badabadabadabada!
Ska sätta på mig bikini nu. Kommer inte kunna blogga så mycket då. Sen har vi notdragning i kväll. (Enfiskesak) Det kommer bilder där ifrån sen :)
Kameran är med så jag har många bilder att visa!

NEVER MINDE!

japp, nu sitter man här igen. Med det blå täcket som har blommor på sig. Tur att man inte är här ofta så man kan ha rummet som en svinstia och fult rum. Spackel är det på väggarna, vi har inte hunnit måla och det har gått 4 år. Jag undrar vad vi gör med tiden. Allt går så fort. Så nedrans fort. Det kommer gå vips så är skolan i gång och innan du hinner blinka jullov och jag sitter här och skriver igen. Så fort går det. Kan man inte bara spola tillbaka, pusa, och hoppa över. Play, och snabbspola. Vi spolar förbi skola och njuter av lovet. Vilken underbar idé. Och vips så står man där med en vit kläning och försöker gå försiktigt upp på flaket, som man nästan trillar av. Då är man redan 18-19 år. Det är bara ett ord jag letar efter. Nej 2 ord. och det är : lång segt!


DET VAR HELT VITT MARS!

Det var helt vitt av snö här i mars. Kolla hur grönt det är nu! Vi har mer än 1000 blommor på tomten. mihiihi! Nu ska jag äta frukost.


MYSIGA SOMMAR KVÄLLAR!

mysiga sommar kvällar tänker jag på när jag ser min nya header. Jag vet inte varför det bara är så.. Nu ska jag sova :]




Selena gomez- naturally!
Älskar den!

Ha det!

Nu ska jag snart åka till landet. Men först ska vi fixa lite saker. Jag ska köpa böcker tillexempel. Sen åker vi. Men jag kommer inte skriva så mycket nu under den här veckan eftersom mina kusiner och farmor och farfar är där, jag vill spendera tid med dem. Sen måste jag springa tidigt på morgonen torsdagar, lördagar måndagar. Så att min kondition till fotbollen håller i sig :)

Jag skriver typ i natt, eller kanske inte i natt men innan jag ska sova. Jag ska köpa hemska böcker, och en prinsessans dagbok 6. Så det blir bra. Men jag tycker att en prinsessans ´dagbok är så seg. För jag är inte inne i den. Ha det så bra och så ses vi i kväll.
xoxo

Min nya bieber mix ;)!


Jag är stolt skapare!

Jag nördar bouble trouble!


Jag dog där :(

Härligt nu får man äntligen veta det!


Bästa boken jag läst!



Teresa cooper författaren har tagit sin tid till att skriva och berätta om sitt liv. Hur det är att ha en alkolist till pappa och en pysikts sjukmamma. Hon växer upp olika barnhem. Där hon får leva och då och då får hon träffa sina föreldrar. Efter att ha varit många år på barnhem så blir hon skickad till kendall house. En ungdomvårdsskola, där dem blir inlåsta bakom murar, där ingen lyssnar på dem. Där dem drogar ner en tills man somnar och hon blir benhandlar jätte dåligt av dem andra tjejerna där. Förutom en tjej som hon försöker rymma med flera gånger. men lyckas aldrig. Teresa fick ta  höga doser och sinnesförändrande droger och hotades med 163 dagar i insoleringscell. 

Jag tycker att man blir rörd av boken. Man blir arg för att ingen lyssnar. Ingen vil lyssna. Barnen på barnhemmet vill ta livet av sig. Dem vill dö. Hon blir puttad in i saken, och hon skär sig för att hålla smärtan borta. Man blir tagen av den verkligen. ''En av det mest gripande skildringar av barnmisshandel jag någonsin läst'' - The sun. 

Om du har modet att läsa om misshandel. Ska du läsa den. Hon beskriver allting så bra i boken. Hon är en gud på att skriva. Boken får högsta betyg. Världens bästa bok!

 

Nu ska jag kolla på film!


wild child för 56677 gången!

AIRPLANES!




åh, vad jag älskar låten airplanes. Den är så himla bra. Den här bliden är tagen av mig, i planet på väg till cypern, jag vet inte vad det är för land nedanför oss men det blev en himla bra bild. Jag har inte kunnat blogga för att jag har varit upptagen med att, blogga på min bieber blogg, men hoppas jag får tillbaka alla läsare nu. Jag vill inte förlora er!

H..

EMMA!
Åh vad hemskt att lämna cypern för tredje gången! Det är så hemskt. Det var så härligt. 33 grader men har typ inte fått någon färg! Det är lite hemskt. Har ni haft det bra? Själv har man blivit förföljd av en 25 årig kille i havet med min syster i 35 minuter. Och fått 6 bieber planscher.  Och En autograf JUSTIN BIEBERS AUTOGRAF!!!!!
Så, nu måste jag börja sätta i garderoben eftersom i cypern har dem bieber fever dem med. OCh bästa tidningen ( J-14) finns bara utomlands . såå... ^^

(BILDER SEN)

CUPRUS IS LOVLEY!


RSS 2.0