vad händer!


It's Something wrong!

Men tjenare! Nu har jag kollat på det avsnittet jag missat av vampierdiaries. Och det får jag tok spel av för man vill bara se nästa och nästa avsnitt. Det är så himla bra. Så vad har ni gjort då?. Det verkar som att det blivit stav fel i blogg tävlingen men ni fattar vad jag menar. Alla kommer säkert få rätt. Jag, måste hitta på en svårare, nästa gång. Nästa onsdag slutar vi skolan. Jag längtar så himla mycket. Det är galet. Men i morgon då kommer jag att börja med jumpa. Tror jag, om vi har jumpa i morgon så smsa ordet : ja!
Då vet jag liksom.


Veckans blogg tävling!


Regler:
Hur gör man?
Nu ska ni alla med bloggar lista ut vad det står i meningen, ordet,namnet,staden,landet i rosa texten. Ni skriver det i kommentarerna. Sen så tar jag ut dem om flera svart rätt. Då från ni läsare rösta på den som ska få en länkning i en vecka. Det är upp till er. Jag bestämmer ingenting!

1. Du får rösta hur många gånger som helst.
2. Du måste ha blogg för att delta.
3. Du  får bara chansa en gång.
4. Du får be dina läsare att rösta på dig.

Ledtråd: Pennan = R
Pilarna som är genomskinliga och pekar till vänster = B
Pilarna åt höger i fyllda = E
Lycka till nu :)

Hemma från fotbollen!

Tjena snyggingar. Idag har det varit triatlon eller hur det ordet stavas. Det var väl inte det roligaste i världen men jag överlevde i alla fall. Har kommit hem från fotbollen precis och har massor att göra. Jag ska:
bädda sängen
städa
vika in saker i garderoben
dusha
blogga torka av mitt skrivbord från smink.
och blogga igen.

precis nu :)

Bilder från grönan och videos!


Inte alla men tillräckligt ;)
Nu kommer videos:


Kläder :)


Jag är försenad!
Ses i morgon :]

NYTT I GARDEROBEN!Så, nu har jag packat mina saker och hängt in grejer i garderoben. Jag sover hos hedda och vi ska till grönan i morgon. Jag längtar as mycket. Ni kan ju ringa om ni vill något, mobilen är alltid på. Jag vet inte var jag ska göra nu. Typ bada och sedan sminka klä på mig/ byta om. Och sedan mot centrum. Japp. Jag är kär i min nya väska. Jag älskar den mest. Men jag ville inte ha med den till grönan, så därför tar jag min gamla väska i kväll. Träffade Ebba och Anni i centrum. Där dem sålde bullar. Hahah!
 

Nu ska jag shoppa med pappi!


SÖT SÖTARE SÖTAST!


Hej alla sura och glada. I dag mår jag mycket bättre. I går så snackade jag med Jonna väldigt mycket och hon, är kulig. Men idag ska jag vara med pappa. Vi ska åka till stan och köpa grejer till mig som jeans och en väska. Med massor med nitar såklart. Vi ska också köpa ballerina skor till mig som jag behöver till avslutningen. Men nu kommer 10 saker ni inte visste om mig:

♥Jag har alltid justin bieber med bläck på handen.
♥ Om jag vet att nån av mina kompisar mår dåligt, gör jag det med.
♥ Jag är en som lägger i mig i bråk för att visa mina kompisar att jag bryr mig.
♥ Jag kan ta mycket skit
♥ Jag HATAR osköna människor.
♥ Jag är jätte jätte kär i Justin Bieber.
♥ Det  jag letar efter  i en kille är : bra personlighet, social, snäll, och kan få mig att skratta.
♥ Jag blir kär i killar som kan sjunga!
♥  Jag kan se på filmer och sedan vilja skriva långa inlägg som saker som händer i filmen.
♥ Jag hatar att läsa!

Sex and the city!

Härlig film asså. Vad ska man säga. Det är verkligen den härligaste filmen om vänskap och kärlek. Att kärlek är svårt och att man alltid ska skaffa vänner man litar på. Då kom jag och tänka på mina underbara vänner som alltid ställer upp för mig. Att jag kan berätta allt för dem är som ett lyft. Det känns så skönt att bara kunna säga vad som helst. Inte behöva skämmas för något som man gör eller tycker. Dem fattar och förstår och har sina åsikter, och jag älskar det. Den häe filmen fick mig nästan att börja gråta. Nu när jag ska se 2:an så längtar, jag bara. Det är den bästa filmen jag sätt. Alla är så nedrans snygga. Kärlek?. Hur gör man igentligen med ett brustet hjärta? Hur gör man med oönskad kärlek. Jag har verkligen tänk på det och speciellt detta med giftemål. Hahaah, men jag känner bara massor av filmer om vänskap.  Nu ska jag kolla klart men jag fick skrivar sak. Så jag var bara tvungen. sov så gott nu alla söta, älsklingar.

ps: I love U!


KITTY KITTY JONNA :D

HAHAHAHHA!
Har kollat på den. Den ägde verkligen. Läskig! Nu kollar, på sex and the city! :)

FILM SITTAR KVÄLL!


Filmsittar kväll. två komedier och en jag bara valde. Eller Ellie. Så jaa. Vad ska man säga mer. Joo, att Harry Potter filmen verkar as bra. Reklamen går nu.  Bloggar sanrt. Gör utvärdering efter alla filmer. Nu börjar ja med Kitty filmen sen sexa and the city och sist men inte minst. The hangover ;)

Pratar med Jonna!

Idag var det en dag som man aldrig kommer glömma.Hahaha, Jonna är hopplös!


Cornflakes kakor!

Ny målade naglar!


Kläder för idag:EN KATT TILL VÄN!


Alla bilder är tagna av mig och ingen har tillåtelse att ta mina bilder!
canon s90

Kolla vad jag fick hem igår i brevlådan!
Sista inlägget för i kväll

Jag bloggar på min systers dator, för att dem håller på  att fixa powerpoint och world till min. Jag har pluggat  i två timmar so. Har prov i morgon. Nu ska jag bara lära mig min egna fråga utantill  och sedan årtalen. Plugga är mitt liv ;)

Bild på min favorit!

What can I say?!


Emma is my name!

Redigerad :D


Glass bilen kom aldrig!

Vad ska man säga...Jag är besviken!

I väntan på glassbilen ;)Jag väntar på glassbilen, dem hade jätte goda coccos glassar förut. Bruna typ. Men jag vet inte om dem finns längre. Pappa har lovat att jag ska få köpa glass om bilen kommer. Men den har inte varit här på superlänge. Så.. Men jag hoppas verkligen att den dyker upp. När jag var mindre kom den hit runt  sju åtta på kvällen. Har pluggat idag. Har no prov i morgon jätte kul. När mamma kommer hem skaj ag plugga mer. Ska göra lite glosor och sen ska jag läsa so. Har so prov  på torsdag.

JAG ÄR KÄR!


Heart.jpg heart image by stewartmbsjb_91

VI ÄLSKAR HONOM!
JUSTIN BIEBER!

Inte gott med muslie!

Ush vad äckligt det är. Sitter och preppar i mig det för att vara nyttig. Det smakar inte gott. Nu ska jag plugga här är allt ska jag göra det är mycket!

1. skriva in saker i almenackan


Fått massor med frågor om:


Det här är min systers som jag fått. Perfekt till skolavslutningen inte sant. Jätte söt, och inte värst lång. 4 cm över knäna ungefär. Jag vågar inte chansa vart den kommer i från. Men hon köpte den för två år sedan. LYCKA TILL MED ATT HITTA EN LIKA DAN ;)

HAr varit ute och sprungit!

PJUUE!
Jag är så taggad inför jumpan i morgon. Ska springa 2,4 km. Kommer aldrig orka. Så nu var jag ute och sprang. Man vill ju inte vara dålig i morgon. Så nu ska jag väl dusha. Har pluggat hela dagen. Men så här. Först så tänkte jag bara, cykla på tränings cykel 20 minuter. Men då var cykeln sönder. Så då tog jag mig en tur. Jag måste gå nu puss!


BITTERFITTA!

OJ vad arg jag varit i dag. En riktig bitter fitta. I morgon ska jag handla massor med nya kläder och ge bort mina gamla. Jag ska slänga så mycket / ge bort. Jag eller i morse så, hade jag kastat ut alla kläder på golvet och bara smält igen dörren. Men mamma hade städat det när jag kom hem. En riktig ängel asså. Nu ska hon hjälpa mig plugga på så jag får MVG!
Nej, men jag fick Mvg på min spanska och 28/35 = fem fel på matten. Jag är verkligen nöjd. Fem fel är ingenting. jag tycker det i alla fall. Spanskan var och också nöjd över. Man behöver inte ha E+ på allt. Jag nöjer mig med E. Alltså MVG. Men mika och niki fick E+ så jag är jätte glad för deras skull :D

Canon s90
Motvi- swan i vattnet

Sunset


Canon s90
Bild tagen av mig, och ingen kopierar eller på något sätt tar mina bilder utan att fråga!


LIKE!Gör så här:

1. Gå in på din blogg och dina kodmallar, välj inläggssidan.2. Klistra in denna koden precis efter <body>3. Gå nu in på http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like

Ställ in hur du vill att din gilla-knapp skall se ut.

OBS! Skriv inget under URL to Like.

Klicka sen på Get Code4. Nu får du upp en ruta med kod.
Kopiera koden i rutan längst ner (XFBML)5. Gå in i din kodmall igen på din blogg, precis som i steg ett.

Klistra in koden där du vill att din gilla-knapp skall ligga. Detta kan ju variera beroende på vad du nu vill ha den, men det är bara att testa dig fram.
För att lägga den sist i inlägget som jag har i mitt exempel, så ser du på denna bild var jag har lagt koden.Det kan vara så att du behöver lägga till ett par radbrytningar med, det gör du med koden <br /> och du ser på bilden ovan att jag har lagt in två stycken sådana.

Nu så vet du hur du lägger in en facebook-gilla-knapp på din blogg.

Sätter dem VM framför vampyrer?


Bilder från igår:


¨Bilder sen... Nu plugg!

Min musik, som jag pluggar till, sov hos Linn i natt. Efter en underbart mysig kväll på torsviksbryggan!

Den som printscreenviewar mig!

Jag har fått reda på att man han printscreenviewa och om man gör det är man anmäld. Jag tycker inte det är k. Om Det så. Om man ska låna min bilder från, man kommentera och jag får, svara innan tar bilder från mig. Annars!

AVSLUTNINGS KLÄNNING!Om en halv timma ska jag vara på torsviks bryggan. Det kommer bli super mysigt verkligen. Kameran är med, och sen har vi med oss filtar och musik dricka och godis :)
Mysig kväll ♥


Ego pic!
Jag kan le på bilder.
Jag behöver inte puta med läpparna.
Jag kan vara ensam
Jag behöver inte alltid vara med någon.
Jag kan vara barnslig
Jag behöver inte vara cool
Jag kan vara söt
Jag behöver inte alltid vara ful
Jag kan säga att jag hatar dig
Jag behöver inte alltid älska dig
Jag kan säga att jag älskar dig
Jag behöver inte altid säga att du betyder mest.

JUST NU!


Tic tok på bloggen!?


designa din blogg guide design blogga lägga in klocka

1. Gå in på den här sidan http://www.clocklink.com/

2. Klicka på Go To Clock Gallery.

designa din blogg guide design blogga lägga in klocka

3. Surfa runt bland de olika kategorierna och klockorna tills du hittar en i din smak.

designa din blogg guide design blogga lägga in klocka

4. När du har hittatt en klocka som du vill ha på din blogg, så klickar du på View HTML tag.

designa din blogg guide design blogga lägga in klocka

5. Du får nu upp ett nytt fönster.. klicka på Accept.

6. Välj nu först vilken färg du vill ha på klockan. Sen ska du välja vilken tidszon du är i. Välj CET: Central European Time. Om du vill ha en annan storlek på klockan kan du välja det med.
Kopiera sedan den nedre koden (som jag har rödmarkerat).

designa din blogg guide design blogga lägga in klocka

7. Nu återgår vi till bloggen och du ska nu gå in i din kodmall.

bloggdesign designa din blogg ändra namn på länkar

8. Nu ska du klistra in koden för klockan som du kopierade nyss. Det är fritt att lägga in den var du vill, men om du vill lägga in den under din profilbild, så väljer du samma ställe som jag har lagt den på i bilden nedan.

designa din blogg guide design blogga lägga in klocka


SOLA SOLA!

Hejsan, alla sömtutor. Becca ringde mig för tjugo minuter sedan då jag låg och sov. Så hon väckte mig. Har ätit frukost och tagit mina tabletter. I går så, jaa vad gjorde vi ingentligen. Satt på stuttsmattan och pratde.
Just nu har jag en blå ansiktsmask i ansiktet. Som jag trodde skulle vara i 20 min fast ingentligen 3. Så SKa skölja ut den nu!
Peace out .)

Bredare blogg?!
Allting du gör utgår från bredden på din #wrapper. Det är som ett papper som du kan fylla med rutor, och rutorna måste fördelas över bredden på din #wrapper.Om du ska minska bredden på din blogg
Att minska bredden på bloggen är inte så himla knepigt. Det du måste göra är att bestämma dig för hur mycket smalare den ska bli. Säg att din blogg är 830px bred (din #wrapper) och du vill att din blogg ska vara 730px bred istället, dvs 100 pixlar smalare.

Ändra då din #wrapper till 730px först och främst.

Sen så måste du ändra på bredden på din #content och din #side, för dessa två rutor delar ju på bredden av din #wrapper.

Totalt ska du då minska dessa två med 100px, vilket du kan dela upp på de två, eller så tar du bort 100px på din #content.
Om vi utgår från standarden på stilmallen fashion, så är bredden på #side 180px och bredden på #content 538px.

På vissa stilmallar, bl a Fashion, så måste du ändra bredden (width) på #content på tre ställen.Som exempel, kan du nu ändra bredden (width) på #side till 150px och bredden på #content till 468px. Då har du dragit bort 100px totalt.

Nästa steg är att ändra bredden på din #header med 100px med, då även denna ligger inuti din #wrapper.Om bredden är som på bilden ovan 800px, så ändrar du det till 700px.

Sen så är allt klart, förhandsgranska och spara sen om det är som du vill.
Om din meny inte ligger på plats, då har du förmodligen dragit av för lite på någon av rutorna, kolla hur mycket du har dragit av och försök igen.

Om du ska öka bredden på din blogg
För att öka bredden på din blogg, så gör du precis som ovan, fast tvärtom.

Vi säger att din blogg (din #wrapper) är 830px bred, men du vill att den ska vara 1000px bred istället.
Då ska du börja med att öka på width i din wrapper till 1000px istället för 830px. Då har du ökat på ditt "papper" med 170px, som du kan fördela på din #side och #content.

Så, om du vill lägga allt på #content eller dela upp det på både #side och #content, det avgör du själv.

När du har fördelat det hela, så ökar du på bredden på din #header med 170px med.

Varsågoda. Allt för ikväll. Allt är taget från hemsida!

Byt bakgrundsfärg!

Om du vill ändra bakgrundfärgen på din blogg, det område som är markerat rött på bilden, så har jag en guide till dig.

designa din blogg guide design blogga

Det här är inte så himla svårt.. bara att följa min guide, så ordnar det sig.

1.
Klicka på fliken design och sen på knappen redigera stilmall.

designa din blogg guide design blogga bakgrundsbild lägga in

Då kommer vi in i hjärtat av stilmallen...nämligen koden.

2. Leta upp det avsnitt i koden som heter
body{
background:
designa din blogg guide design blogga
Färgkoden som i mitt fall heter #a1baa4 är den kod som man skall ändra.

För att se vad alla färger heter med kodnamn, så kan ni kika på den här sidan: Färgkarta

Tänk på att skriva i hela koden, #000000 ("brädgård" följt av 6 siffror)

Klicka sen på antingen förhandsvisa eller spara.

Svårare än så är det inte... lycka till!

färgkoder:
Svart: #000000;
Vit: #FFFFFF;
Grå mörkare: #808080;
ljusrosa: #FFCCFF;
gul:#CCFF66;
ljusgul: #F9E08C;
LJuslila: #F46BAF;Ta bort kanten i headern!

På vissa stilmallar finns det en vit ram runt headern när man har lagt in en egen header.

För att komma till bukt med detta, så måste man göra lite ändringar i padding och margin, jag ska visa er var:

#wrapper {
clear:none;
margin: 30px auto;
padding: 20px; ————-> Ändra till "0px;"
width: 830px;
background-color: #FFFFFF;

(…..)

#header {
background: #FFFFFF url(http://static.blogg.se/shared/img/css/fashion_top.jpg) no-repeat right center;
padding-left: 30px; ————-> Ändra till "0px;"
padding-bottom:15px; ————-> Ändra till "0px;"
padding-top:30px; ————-> Ändra till "0px;"
margin: 0px 0px 20px; ————-> Ändra till "0px;"
width: 800px; ————-> Ändra till "830px;", eftersom bredden, eller width, på wrappern är 830px (se texten ovan).
height: 55px;Blogghjälp = lägg in youtube klipp!

Gör så här:

1. Gå in på Youtube och leta upp det klippet som du vill använda.

2. Till höger på sidan, hittar du ett par rutor med information, Webbadress och Bädda in. Det är Bädda in du ska använda. Om det inte finns någon kod på Bädda in, då innebär det att du inte kan lägga in den på din blogg, antingen för att den som har laddat upp klippet inte vill det, eller för att artisten i sig har valt att man inte ska få göra detta.

Hur som helst, klicka i rutan och kopiera koden för att bädda in klippet.
(om du vill göra ändringar i utseendet på klippet, frägad ram och liknande, så klickar du på ikonen som jag har markerat med en pil.)3. När du kopierat koden, så går du in på din blogg och påbörjar ett nytt inlägg. Skriv eventuell text fram tills det att du ska lägga in själva klippet.

4. Klicka sen på HTML-knappen.5. Nu får du upp ett nytt fönster. Lägg in koden du kopierade från Youtube och klicka på uppdatera.6. Nu ser du en gul ruta som är ditt klipp, men för att se så att allt funkar som det ska, måste du förhandsgranska eller publicera ditt inlägg. Sen är det klart!


Ps: Om du bara vill ha play saken eller remsan så på html saken där du lägger in koden, ändra dem två width:425 ska bli 25. Och det finns två st att ändra. Om fel, så ändra height ist till 25.

good luck!

Tillbaka!

Det blev inte så långt ikväll, men det var kul tyckte jag i alla fall. Vi var först i centrum där det var någon fullis som snackade med oss. Och inte kunde 1x1. Seriöst. Han bah: Jag har en dator som hjärna så smart är jag.. emil: 1x1. Han: Jag har inte datorn på. Sitter här och tänker på dagen i dag. OCh hur kul vi hade. Det var svin kallt och jag mika & ANni badade i bh & trosor haah! :)

Alexandras URLÄCKRA skor! <3

Årets första dopp!


Med världens bästa kompisar!
Det var jätte kallt i vattnet, ska vara med några kompisar nu :)

GodNatt!

Kommer inte kunna sova men men :)

Foto: Alltid jag
Plats: Foto Natur
Motiv: Blommor

Skräck film med pappa och syster


Har inte sett ettan men jag kör på 2:an på en gång. Äcklig som F!


SKYPE KOSTAR!

Jag har fått tillbaka min gamla dator, och skulle ladda ner skype. Men det går inte för man måste lägga in pengar för att kunna ringa till vanliga telefoner. PISS! Så nu kommer jag använda msn grymt mycket tills jag fått igång skype igen. Jag kan knappt skriva på den här datorn nu, den är så stor. Men jag har lagt upp bilder från kameran så nu kommer bilder:


Jag pluggade förut, och sen ringde Gustaf och hjälpte mig <3JaMbOdOdO!


Skola snart


Min mamma = En ängel!

Hon har, tagit ut mitt spanska arbete. I morgon ska jag träna, och att jag har match :)BESÖKS REKORD!

441 besökare!!!

PLUGGAR STENHÅRT!


NICHO = TUGGUMI GALEN!

Jag försöker få Nicho att förstå att han är tuggumi beronde. Det galet. Så fort jag ser honom så har han tuggumi i munnen, och har köpt 6 nya paket. Galen. Chattar med honom på facebook. Han snackar om sin dag och att han har köpt extra tuggumin, typ?!. Idag har jag eller i kväll så har jag busat med min katt. Har på sprungit efter honom och blåst blåsbubblor på honom, stackarn. As kul.
Nu ska jag chatta mer med honom, och så ska jag snart om en timma sova.


FOTO: JAG

Skola i morgon!

Hejsan hoppsan. I morgon ska jag gå på 2 lektioner sen ska jag på hannah motana spotlight. Jag skulle ha sovit hos sara med jag skulle till skolan innan så det gick inte. Men då har jag chansen att hämta engelska böckerna. Sen har jag fotboll också. Och match på onsdag. Nu ska jag ta ut mina linser för det kliar som F A N ! Vänta...
Så gud vad skönt! :)

Tillbaka!

Nu måste jag få pappa att sätta på studdsmatten. En riktigt dålig studdsmatta. Den suger. Men men! Har pluggat och kan nu alla glosor. Ska göra meningar i morgon. Jag ska sova hos Sara i kväll men datorn ska med, så nördig som jag är. Jag är så himla hungrig. ja har inte ätit lunch, men jag är inte sugen på något :)

Glass från igår mmm!

Ni <3 Mina videoinlägg!

Hahha, nu sitter jag här efter att ha spelat golf i 3 & en halv timma. Verkligen jobbigt och det gick inge bra. Nu ska jag plugga och här kommer ett videoinlägg på hur jag gör det ;)

Har kämpat i 30 min

För att fixa ett videoinlägg, men ena sekunden så ringer någon, eller någon stör mig och kommer in i mitt rum. Men så här bäddar jag sängen (inte på morgonen ):
Ska äta men videon lägger jag upp snart.. asså efter jag ätit,Har ätit nu lägger upp den!

Ännu en kort dag med mika & niki!

Jag och mika var tvungna att gå för hon skulle hjälpa till hemma och jag skulle spela golf med min pappa. Vi köpte 2 glassar, bh:ar och jag köpte en bikini. (lägger upp bilder sedan). Sen så träffade vi Nicho &  Leo. Väldigt roliga och snälla killar som älskar oss. Nicho är tuggumi galen men vill inte ersänna det. Och Leo älskar att gå på opera. Det var till er grabbar! 
Sen så köpe vi jordgubbar och planerade hur Mika skulle få pengar.Eftersom jag har pengar hela tiden.
Jordgubbar!


VIDEOINLÄGG ^-^

Oj vad snäll jag är nu!

SUMMER!♥Tröja- H&M
♥Byxor - H&M
♥Skor - svarta converse
Nu ska jag om en timma vara med mika och niki. håller på med ett video inlägg!


MYSIG DAG!

Hejsan..
Idag, ska jag vara med Mika och Niki, vi ska ha en fin dag i solen  :)

GALEN KVÄLL!

Herregud, vilken galen kväll. Kom precis hem. Jag Hedda, Linn, Mika, Vendela & Alex gjorde choklad mous. Som blev as äcklig.Eller alla förutom jag och hedda älskade den typ. Sen gick alex vendela och hedda då spelade jag mika och linn kort, och gjorde en findans. Jag och hedda har skrattat hela kvällen galet!

Linn tappade ägg på golvet!

Smält choklad :)

Är hos Linn!

Hej hej, nu är jag hos Linn, ha en trevlig kväll :D

Pratar med Linn!

Jag pratar med min dumma kompis Linn i telefonen. Vi säger inte så mycket. Jag håller på att ladda upp bilder för jag har bytt mobil till min gamla T700. Så då kommer dagens kläder som inte var så speciella. Ska hem till Linn ikväll där jag kommer möta hedda och olof. Jag ska fråga om mika och niki vill hänka. Jag och hedda cyklade först sen gick vi hem till henne och då, spelade vi harry potter spel.

Vem vill vara med mig idag?

Hejsan, vaknade för en timma sedan och gick upp och gjorde scones till mig och min syster. I dag vill jag göra något med någon. Så ring mig, snälla. Annars ringer jag er. Hoppas ni hade en trevligt torsdag det hade jag ialla fall. Bröllops duellen var inte bra. Den var långsam och seg ur dålig om ni frågar mig.


Hannah motana the movie- check!

Klart, den var också bra. Nu sätter jag på bröllops duellen ;)

Hannah motana the movie!

har startat på min tv. Har kollat på another cinderella story. Riktigt bra film asså. Nu ska jag kolla vidare på filmen :)

Den här torsdagen är en som en fredag!


Mm..
♥cola
♥fanta exotic
♥godis från vivo
♥gurka
♥dipp mix holiday ( den godaste)
♥ Maltesers
Det är min torsdag. Det är inte vampier diaries.  Sitter och kollar på zack & cody's hotell liv. Sen ska jag se hannah montana the movie. Och sen antoher cinderella story den med selena gomez. Den verkar as bra.
Det här är min chill kväll ME LIKE!

skriver senare igen :)

FlOwEr PoWeR


Foto:jag
kamera: mobil W595

Dresscode!

Hej, bloggen. Har varit hos niki snart ska jag åka och köpa godis till ikväll. Ska ha lite mys med mig själv och massa bra filmer, för er skull så laddar jag över bilder från datorn.  Så alla bilder jag tar är med en amatör kamera som är min mobil.Hej dude!

Hej alla. Igår va jag hos Linn men var så trött så jag höll på att somna på buss stationen, tur så pratade jag med Linn.Klockan var typ 00:14 när bussen kom och jag gick hem och la mig på en gång. Sov till 12 och sen gjorde jag mig en brunch. Ska träffa mika och niki om en timma. Hoppas mina kompisar får kul på grönan, idag!


Är hos Linn!

Hello!
vi är hos Linn nu och det är Mika som bloggar :)
vi kollar på en film som jag inte vet vad den heter men den är fett bra.
den är med Ben Stiller och Nån mer, nu kommer nåt pinsamt säger Linn. aja nu vill Linn och Niki skriva.

Hola Amigos!
Nu e det linn här! Tyvärr så har ju mika sagt allt som pågår men ja. Vi kollar på den här filmen med en gammal jobbig kärring!
Ja, honey i cant work here, its impossible...
Han sa det nyss, lite random men jag bara skriver lite random,
  Fast Niki vill ju också skriva, fast vad hon ska skriva blir ju lite klurigt nu när jag o mika har skrivit det mesta!


Hej hej!! jaa, nu är det Niki!! men det finns ju inte så mkt att säga, eftersom Linn och Mika typ redan sagt allt ;) så... jaa det var typ allt :D
nu tror jag emma vill skriva...
Vad kan man säga mer än att dem är amatörer! Haha, dåliga på att skriva ja men det är väl alla förutom jag. Linn ska ju igentligen vara bättre på det här med att skriva. I dag har jag varit på student som ni kanske förstår, och spelat tennis.Det var inte så kul med tennis. Nu ska jag kolla vidare på filmen!BILDER


NIKI & JAG!

Bild från grönan:


Ska på student!

Hej förlåt men datorn var inne på service för att fixa world. Ehm.. Min andra dator kommer vara borta i typ 3 veckor så jjajaj!Nya kläder!

Har fått/ eller min syster har rensat ut sin garderob. Så jag har fått hennes grejor. Toppen! Idag har jag gjort mitt spanska arbete. har precis tvättat håret, och tagit ett skönt bad. Ska sova om 20 min är så himla trött. Ska läsa lite bloggar sen ska jag sova. Det var väl det!
Pussen


central park


Central park


IDAG SKA JAG!

Hej alla godingar. Jag har bakat en kladdkaka som är inne i ungnen nu. Ska sätta på te och sen ska jag:
1. ta det lungt
2. göra min spanska läxa
3. göra engelska glosor
4. Göra min spanska arbete


BLOMMA FÖRLIVET!


Foto:jag
kamera: canon s90

Hörs i morgon :D


Snygg man är!

ÅKTE INSANE 3 GÅNGER!


Det är verkligen inte K att ha fotbolls byxor på sig. Eller som jag kallar dem raffa byxorna. Det är så fult, jag tror jag såg ungefär 60 st som hade det på grönan i dag. Och såklart va alla fjortisar.  Det är så fult och skabbigt att gå runt i dem. Fula är dem också. det är riktiga tränings byxor som folk använder som vanliga byxor. Nej! Det är fel. Jag förstår inte vilken smak människor har?
Vad tycker ni?!
Är det snyggt eller fult att ha det i skolan/på grönan/ eller på andra ställen!

SKA TILL GRÖNAN

Ha en bra dag =)

One time!

Varning långt inlägg!
Jag har verkligen tänkt på en sak. Att i kväll hade jag jätte roligt. Och jag hade jätte kul idag hos mina kusiner. men det är bara one time, en gång i livet man gör dem där sakerna. Som när man föddes en gång. När man gick i förskolan en gång. En gång i ''varje'' liv gör man en grej. en gång. Det jag skrev för 4 sek sedan kommer aldrig hända igen. Det är en gång liksom. Varför är det så. Kan man inte ha en tv skärm och kunna se alla roliga saker man gjort i livet. Alla sunder man verkligen vill ha tillbaka. men man kan inte det. Hoppa tillbaka när man tillexpempel var med den där snygga pojkvännen, och hade jätte mysigt. Aldrig någon sin mer. Man gör så mycket man ångrar men man kan inte göra om det fixa lite.

Jag kan verkligen tänka tillbaka och verkligen vilja vara liten igen. När man lekte och hade jätte kul. Men nu när man blir äldre så tänk på allt kul man kommer ha i framtiden. Att vara med sina bästa vänner utomlands själva. Kunna köra bil. Göra det man vill. Men sen kan man också vilja vara liten. Gå på dagis och ha det jätte kul. Leka och busa. Springa runt i rosa strumpbyxor och lorta ner sig. Nu säger inte jag att jag är stor och att jag är jätte mogen. För det är jag inte, och jag är inte stor. Men jag håller på att växa upp, och jag gillar det inte.  Jag fick sånna här tankar på bion i går och hur man kan ångra att man gör misstag, att man inte har någon förevigt och att man måste fortsätta leva. Och va var livet om man bara levde en gång. Onödigt. Men sen an livet vara så underbart så att det inte är sant!

Man kan skratta och ha superkul. Men det är bara några gånger i livet man har så kul, och man hoppas att man kunde spola tillbaka till det. Men allt händer bara en gång. En gång i livet gör man en viss sak. 1997 då föddes jag och är det en gång?! Är det en gång jag föds. Eller är det om och om igen. Sånna frågar kan jag ställa hela tiden. Och va är det ute i rymden. Är det inget stopp. Som en platta 456778778888656346346 mil ner under oss. Är jorden som ett klot som har levande varelser i sig. Eller var det bara något dem hittade på. Ni kanske inte fattar men jag måste få skriva av mig!

Sen kan man ju få ett underbart liv. Men livet har sina upp och ner gångar. Det vet alla. Och man får bara stå för det. Att säga att jag gjorde fel. Sen finns det folk som gör misstag hela tiden. Dem förändras när dem är med andra. Och det gillar inte jag, är man inte sig själv så är man ingen. Då är man någon som bara driver rrunt. Jag är mig  själv  med alla. Och jag skulle inte klara av att vara 500 olika personer för varje kompis. Det är bara ens riktiga kompisar som vet vem man är. Vi kommer inte alltid stå där som ett skydd. Vi vill inte bli ner trampade. Eller bli snurrade. ALLA GÖR FEL! men folk lär sig av sina misstag. Men inte du!

Sen finns det personer som är så osocial och blyga så dem dyker ner i en bok. men om man bara lever en gång så har ni förstört ert liv.  Visa vilka ni är. Skaffa självförtronde. Lev livet. Ha kul! Utanför skolan bakom  boken finns alla chanser att ha kul. Bry er inte om vad andra tycker om er. Vad dem tycker eller tänker är inte viktigt för er. Ni är modiga ni vågar. Våga ta ner gosedjuren från bokhyllan. Våga skaffa en kompis. Börja prata med folk.

jag skulle vilja säga. Att jag inte skulle ha ett bra liv utan mina bästa vänner. Jag har ALLTID kul eller JÄTTE tråkigt med dem. men dem finns alltid där. Oavsätt. Det är skillnaden mellan vän och bästavän.  Vänner har jag gått om gulliga söta, blyga osv. Men dem finns där dem med. En bästa vän kanske  man har lite närmare, en vän. Man berättar mer saker osv..
TACK FÖR ATT NI FINNS!♥
Puss!

Ska till uppsala!

Hejsan förlåt för min dåliga bloggning i går. Men somsagt jag var i skolan sen på bio och sen kom jag hem. Idag sak jag på konfermation i uppsala. Till min kusin. Sen i kväll ska jag vara med mina kompisar och äta middag. Det kommer bilder när jag fått riktiga datorn. Så alla inlägg blir bildlösa framöver. Idag eller snart ska jag till centrum för att köpa några saker till mamma som fyller år i morgon. Jag ska köpa till mig själv en piano bok med massa låtar, och ackord. :)
pussen♥

When I look at you

Min nya favorit låt som dem spelar i the last song. bästa filmen jag sett . Hela bio salongen grät. Den var riktigt hemsk. Min nya favorit låt! Filmen var jätte bra grymt bra. Jag är kär i killen i filmen också. Njut av låten!

 


Jag vill ha fredag!
Jag fick en fråga om vad hannah motana spotlight var. Och jag är själv inte så insatt men jag sökte lite och kom in på disney cannels hemsida. Där jag hittade information. Det handlar typ om hannah motana där kändisar kommer och det bjuds på musik osv. Det är premiär den 4 juni. Det blir intressant att se faktiskt.
Japp, så så är det. Eric saade och typ amy diamond kommer dit vet vi. mer vet jag inte. Men jag kom  hem från fotbollen för en timma sedan, och ska  dusha nu. Sen ska ja sova. jag har kommit in i en fas där jag sover bort hela kvällen. Och i morgon sak jag ju på bio så jag får väl mobil blogga eller något i morgon. (har inga pengar på mobilen) Får se hur jag gör. Annars så ses vi senare i morgon kväll. I morgon bitt och på kvällen. Stannar nog hemma då och kollar på film med familjen. det är så skönt att ibland bara ta det lungt. För på lördag ska jag äta middag med mina kompisar. jag längtar efter det också. Men mer än så kan jag nog inte... Jo att min rygg är gamformad. Jojo sa att det inte är bra så jag ska börja få den i form nu också. Ska göra övningar och sova med ris kudde. En som värmer om man har ont. jag har haft ont i ryggen sen sommarlovet 2008. Har vart och kollat det och ska tillbaka, snart igen. Det är fruktansvärt ont ibland. Men nu är jag mer intresserad av vad ni ska göra i morgon. Kommentera :)
( om ni orkar)


Vem har....

BIO BILJETTER TILL THE LAST SONG?!
jo jag mika och niki har, jag är så himla taggad i morgon så sitter vi där och kollar på tv. och den 17 ska jag på hannah montana spotlight. Det ska bli grymt kul allt och nästa onsdag, är jag på grönan. Whiohho! Jag ska på fotboll ikväll, kommer hem klockan halv nio. då ska jag kolla på vampiers diaries på datorn. Det är också nu fem kronors vecka på superstore. Ska hitta på något att göra nu!
Pussen♥

Ska hämta ut biobiljetter för the last song!

Hej alla trötta personer. Jag börjar halv tio idag. Idag slutar jag också halv fyra. Efter dcet ska jag åka till sergel för att hämta ut biobiljetter till the last song , jag mika och niki ska gå på, på fredag. Jag ska bjuda dem på bio som en födelsedags present. Fast det är inte allt. haha ni får se ni får se.  Nu ska jag byta om ska gå om en halv timma. Jag är på fotboll mellan sju och halv nio ikväll eller 19:00-20:30. Men jag kommer hem efter skolan så då bloggar jag igen.
pussar♥

ANNA ANKA!

Hej igen.  Jag och Linn sitter ocoh kollar på anna anka söker assistent. Hon är verkligen hopplös asså. Nu måste jag kolla vidare :)


PLUGGAR MED BÄSTIS!

Det går åt helvete ,ja tack. Men vi lyssnar på NRJ och diggar. Ja har pluggat fem minuter nu ska hon plugga fem minuter, sen får hon datorn och jag plugga. Smart va. Då lär man sig, men som att man pluggar så att man minns, fast man gör andra saker medans. Jag har ätit så jäkla mycket i dag. Typ massa flingor och kyckling och pasta. Asså det förvånar mig inte om jag gått upp 45 kg. Seriöst. Ska springa någon dag med Linn.

Börjar om en halv timma :)


Tröja- little miss sunshine: thailand
byxor-bikbok
glasögon-bikbok

Jag börjar 9:05

Åh jag älskar sov morgon. Jag börjar 9:05. Ska ta ögondroppar snart och få ut all pollen. Idag slutar vi tolv. Eller runt tolv. Det är skönt. Fast då ska jag hem och plugga. Ta det lungt, osv. Jag hatar när man är stressad för något. Då får jag panik. I morgon har jag svenska prov på ordklasser. Det är så mycket saker i ordklasserna. Konkreta och abstrakta verb tillexpempel. Konkreta verb kan vi se och ta på. Men abstrakta verb kan vi inte se och ta på. Och komperation på adjektiv. Men då tänker jag så här:

ADJEKTIV:
posiTIV
komperaTIV
superlaTIV
Alla komperations former i adjektiv, har TIV på slutet. Som Adjektiv har. Så då är det lätt att komma ihåg :)

Ska äta frukost nu!

pussar♥


Sleep well!

Sov gott nu, jag är obeskrivligt trött! Sprang föresten 4 km, idag, med skolan. Höll på att spy och svimma i slutet, fick as mycket kräk atacker. Fyfan asså. Sen i kväll senare fick jag typ 2 kräk atacker. Och spya i munnen. Det är skabbigt. + Att min pollen allergi har kommit. Är helt röd. Vill inte ha det. Det kliar i ens ögon hela tiden.

Pussar!♥


Haha, en annan exempel bild :)


Eran bloggare är tillbaka!

Hejsan, jag har saknat att blogga. Ja det har jag verkligen. Min dator sak blåsas ut, och min låne dator, har inte world. Så allt är piss. Jag kan inte göra mitt spanska arbete. Jag hade typ virus på min dator. Dem ska åter ställa den. asså, herregud. Svar på en fråga: Nej jag är inte 3 mest kända privata bloggar. Hahaa, jag bara skriver det, för att få statistik :)
Vad tycker ni om designen? Jag gillar den mycket, verkligen. Jag har vunnit den i en tävlig. Första turen i mitt 13 åriga liv asså. Haha.

Snygg exempel bild på datorn ,)

MY COMPUTER IS BROKEND!

okej, min dator är sönder. Dålig uppdatering. jag börjar i veckan igen. Seeey ya!

RSS 2.0