ååå

Är det någon som kan hjälpa mig. jag har prövat allt och det där med textarea, men det går inte, jag vill inte ha den svart!!

Nejnejnej vad klantigt


nej va fel! stackarn som skickade smset!

Jag råkade bryta den!

ojoj

Trodde det va den vita, och sen så vred jag runt och vips va det 2 bitar!

VATTEN BUBBLOR!

Blubbblubb

foto Jag canon s90 3.8x 15 6.0 22.5mm

Dagen outfit ute och inne

Inne:

Ute:

odd molly jacka

Torsdag!

I skolan idag, hade vi ett läxförhör på so:n det, gick väll sådär enligt mig. Menmen.. Sen så va jag på fotbollen och är hemma nu. Ska blogga mycket, har bilder jag måste laddat upp. Plus att jag va ute och fotade när jag kastade vatten. fick en bra bild när vatten bubblorna är  i luften, men inte så bra ,)
Planer för i morgon:

NUNUNUNUNUNU


Drippdropp


Foto: Jag canon s90 3.8x 15 6.0-22.5mm

Handla!

Kläder snart, sen plugga. Lägger in dagen outft :)

Ensam

canon s90 6.0-22.5mm zoom: 3.8x 15


Personlighet är lampan i mörkret



Suddigt


Still here

Är kvar på bibblan ;)

Mika Gästbloggar del 1

Hej Emmas bloggläsare!
Nu sitter vi på bibblan (fortfarande) och "pluggar".
Hedda gick precis,hon skulle gå någonstans.
Aja nu måste vi fortsätta.

P.s Emma sa just en väääldigt söt sak. hihihihihi

Pluggar nu..

Glosor, på glosor.eu

PLUGGA..

På bibbland, you name it, men det är så mysigt, och jag har verkligen mycket att göra så det är as bra :) Jag och hedda väntar på mika som kommer snart, och då ska vi plugga järnet. Super kul, kanske blir någon choklad eller något. Har läst ut egoboost och den är super bra, så jag rekomenderar den verkligen!

Förbannat trött på skolan!

Okej vi har gått upp en årskurs och jag vet att 9:an är förjävlig men att det är så jobbigt med alla läxor hade jag aldrig trott. Vad har vi gått 1 månad i skolan kanske mer, och jag avlider för hur mycket jag har och göra, men om du verkligen måste plugga och har spotify, då ska du ladda ner låtarna jag skriver här under för dem är underbara:

YOU FOUND ME - THE FRAY
FREE FALLIN' - JOHN MAYER
SOMETIMES YOU CAN MAKE IT ON YOUR OWN - U2
THE LION SLEEPS TONIGHT - LEBO M
WHEREVER YOU WILL GO - THE CALLING
SHE WILL BE LOVED - MAROON 5
WHEN YOU'RE GONE - AVRIL LAVIGNE
BUBBLY - COLBIE CAILLAT
HEY THERE DELILAH - PLAIN WHITE
NAIVE - THE KOOKS

COLLIDE - ACOUSTIC VERSION - HOWIE DAY

varsågoda :)

OLYCKLIGT KÄR

I den  man vet allt om, läser om, drömmer om. Och så vet inte enst han att man existerar. Att man inte ens finns, man är bara en av dem där 10.000 personerna som också drömmer om honom. Se söta bilder på honom och bara drömma att, man var den där personen som han gillade! Att han visste vem man va, Jag är så kär, och så ledsen för att han inte vet att jag finns, för han är den finaste personen efter min familj och mina vänner. Den jag skulle gifta mig med på en gång, och rida bort med på en häst i solnedgången.

Den som pussar en och älskar en! Den som skickar söta sms eller gör allt för en. Att alla tycker DU är otrevlig och kaxig, fast dem inte ens känner dig. Gör mig arg. För alla som du känner säger att du är en äkta vän, en äkta person som är pålitlig, och underbar.
Den som gör allt för sin mamma och dem där 10.000 personerna. Sina vänner. Men du räcker inte till det borde finnas 456676 av dig,- nej för då skulle inte det vara äkta. Det finns en av dig, och så ska det va. Men du är för långt borta.♥

Tusen gånger starkare


Tjeeeena bloggen, livet rullar och har precis kommit hem från fotbollen.
Det va inte så roligt, menmen. Nu har jag plugg och göra, som vanligt, och sen ska jag ta det lungt.
Lägga mig tidigt och njuta av livet ,)

Skolgossip!

http://torsviksgossip.blogg.se/index.html


efter ca 5 timmar


jag är osäker efter 2 timmars matte eller 3. Nu ska jag sova!

34 tal kvar plus läxa 4



flitig

sköönt!

nu har jag bara blå och röd kurs kvar

NU SKA JAG PLUGGA!

*suck*

after you!


så NU!

hej bloggen, har fixat med designen lite, men jag har ju inte gjort kodmallen, utan det har missys.se. Och sen har jag gjort headern osv. Men jag fixar fortfarande eftersom inläggen ska vara runda runt, men den går inte runt där nere, men det fixas inom kort så det är lungt.

Idag ska jag plugga, och äta lunch istan med min syster, hon ville inte åka in och shoppa själv så jag ska med henne. Man hittar kanske något fint som man tar hem, hoppas jag. Har lyssnat på musik hela morgonen, dunk, lungna låtar. Nu lyssnar jag på '' My feelings for you'' men aja. hihi

Ska byta om ni, och så ses vi sedan :)

håll ut

håller på att fixa designen håll ut :)

COLLIDE - HOWIE DAY



ryser av den här låten!
Jag, Linn och hedda lyssnade på den igår, och jag har alltid varit skeptisk men nu är det wow vad jag älskar den!

Älskar läsare!



klicka på bilden för att komma till jessicas blogg :)

Chattar

Paloma
jeff
benjamin
remi
andreas
sofia
daphna



BÄSTAVÄN!

nu kommer tårarna...


Gammal bild och dikt men jag tycker det är så gulligt! Har delat snart 9 år med dig hjärtat ♥

Ny jacka & halsduk

Sitter här med Heda och Niki och pratar. Mysigt! Jag har köpt en jacka på sisters för 1600 :- kostade 2000 :- men det va rea 20%. Och en halsduk från bikbok för något pris :)

 


euw!

Hittade en död geting i sängen fyfan

Morning


snark, vaknade för en stund sedan och har smsat med vänner, ska vara med hedda idag som ska klippa sig, och jag ska ta bilder i smyg hihi!

ska äta frukost nu :D

FOKI OSMINKAD

VILKEN CHOCK!

osminkad                                          sminkad

snark!

Hej bloggen ,ska göra  mig i ordning nu för typ den bästa kvällen, är hemma runt tolv typ. Dålig bloggning men men. Vad gör man. Ska äta snart, vårann vanliga middag pommes och kött. Sen kommer några tjejer hit och vi ska strosa ner till emma där vi ska möta några killar och mysa. Hoppas ni får en bra kväll. Juste jag beställde skolfoto nyss. Så snart kommer väl det, om en måndag eller så. Skolan va as tråkig i dag, men jag hoppas att det inte är mer orientering :D

Hoppas ni har haft en bra dag, facelook och dresscode förkvällenskläder, kommer som vanligt upp :D

en gammal header jag haft jag säger bara streck punkt streck ---------> -.-

snark!

Hej bloggen ,ska göra  mig i ordning nu för typ den bästa kvällen, är hemma runt tolv typ. Dålig bloggning men men. Vad gör man. Ska äta snart, vårann vanliga middag pommes och kött. Sen kommer några tjejer hit och vi ska strosa ner till emma där vi ska möta några killar och mysa. Hoppas ni får en bra kväll. Juste jag beställde skolfoto nyss. Så snart kommer väl det, om en måndag eller så. Skolan va as tråkig i dag, men jag hoppas att det inte är mer orientering :D

Hoppas ni har haft en bra dag, facelook och dresscode förkvällenskläder, kommer som vanligt upp :D

en gammal header jag haft jag säger bara strek punkt stekt ---------> -.-

Blueberry


check, nu ska jag sminka mig :D

BLÅ


God morgon bloggen. Hoppas alla sovit gott? Det blev inte så mycket bloggade igår eftersom jag pluggade och va hemma runt 19.00. Niki gick typ fem och då va jag och mika kvar. Vi va tvungna att flytta på oss för att dem skulle ha någon grej för älder, och det va inte bara 2 äldre utan det va 70 gammla damer som stod typ och kollade på vad vi gjorde tills dem skulle gå in i något rum.

Men mikas dator stängs av om den inte ha laddningssladden i så den stängdes av och då bad vi om en förlängningssladd och  vi frågade efter förlängningssladd till bådas med dem funkade inte. Bara ena.  såå jaa. det va min dag i går. Inte så rolig men det händer ju alltid något roligt. Jag börjar 9:40. Så jag ska gå och måla mina naglar blåa. jus blå, eller rosa..



trött som vanligt!


Från biblioteket


Haha, ush vilken bild. Är uppkopplad på lidingö stadsbiblioteks, wi-fi. och behöver inte använda mitt trådlösa. Så skönt!!!!

men jag är här för att plugga so!

sov gott -.-


zack and codys

sweet life on deck :D

Halsduk!

Hej bloggen ,efter en dag hemma har jag inte gjort allt jag skulle, bara spanskan, badat, tog ett glas med houng och drack aldrig te.. Jag svalde iallafall 9 svart pepparkorn och mår mycket bättre. Kroppen får jobba själv i natt. Jag undrar verkligen varför vissa har dåligt immunförsvar, tänker på mig själv och undrar varför just jag är utsatt om och om igen! *Drömmer mig bort, men det går inte så bra* Kollar på disney nu, och jag tror inte jag gillar halv åtta hos mig. jag vet inte vad som flög i mig. Ärligt talat, det suger. Kollade i går och fyfan vad dåligt de va.

 


blacknails



Ska göra nu!

• dricka 7 svartpeppar korn
• äta citron
• dricka 2 koppar te
• 3 varma koppar med hounug och vatten
• bada
•göra spanskan

oj nu ska jag bli frisk!

Rösta på mtv ema

Det va tufft att välja ;)


länk : http://ema.mtv.se/rosta

fönster


canon s90

jag gillar den här bilden!

F O T O


Läs noga och tänk


ni som

Vill bli smala. Banta. Äta mindre. Sluta äta gosaker för att gå ner i vikt? Sluta nu! Jag läste egobbost om det här med ångest om mat! Och att oavsätt hur man gör. Slutar äta leder det till anorexia eller bolumi. I morgon lägger jag upp texter från boen. På att kunna säga hejdå till en kompis. Och att leva livet med goaaker och att man inte ska hålla på att äta mindre.


♥ Älskar tyra show, hon är grym :) sätt på 3:an

lipstick

canon s90


Det regnar!

canon s90


can't back down!


Hahaha min frukost


prefectó

Rättning


Tänk er nu..

Att ni vaknar upp i ett hus där alla, alltid är högljudda och det alltid låter när man tex. fyller år och det skrammlas nere i köket. det verkar vara ändring på det  i mitt hus, för när jag fyllde år hörde jag ingenting (fast mamma va ju inte hemma då) Och när jag vaknade i morse eller såkallat för en kvart sedan, va huset tyst och det regnade. Jag trodde klockan va 4,5 på morgonen men då va klockan halv 9. Min katt hoppar upp och lägger sig i min säng och jag undrar vart alla är. men då kom jag på att
pappa är på jackt
mamma på jobbet
och min syster i skolan.
haha (vilken rysare)

Nejnejnejnej!

Måste vara hemma imorgon, så kul! och på onsdag också. Så jag kommer på torsdag och då har jag säkert missat en massa saker. Jag ska plugga i morgon, men nej! Jag glömde halv åtta hos mig, och nu börjar idol. asså herregud vilken liv.
Så nu blir det ingen Celine i morgon och det blir ingen skola, och det blir inga kompisar. Jag kunde knapp äta middag och nu får jag typ spotta ut allt saliv i en kopp eftersom jag inte kan svälja, och har druckit två koppar med knall varmt vatten och hur mycket honung som helst.
Hatar att var sjuk!!!!

men jag älskar er!

Är man populär om man har märkeskläder?


Update: Klicka f5

Tea!


Sitter här och oroar mig för om getingen kommer åka ut genom fönster snart. Sitter med halsduk och världens tjockaste tröja på mig, och försöker få bort min onda hals. Kan inte svälja så jag har ett dussin saliv i munnen jag ska spotta ut snart. Getingen är iallafall borta nu, och jag har precis drukit te. Oroar mig för om jag kommer kunna gå till skolan  i morgon och det hoppas jag, eftersom jag ska vara med celine efterskolan. Och på onsdag är det orientering på hersbyholm. Kuul! Ska orientera ensam och kommer tappa bort mig.

It's Monday you know!

Okej, nu är jag lite mer vaken. Låg och läste egoboost ett tag men sedan så kallade tv:n på mig. Jag ska sätta in lite videoklipp nu här nedan, gammla/lite nya fast inget ni inte sätt. sen får ni njuta av mina underbart ''roliga'' videoklipp :D
Hahha!
mina favoriter
1. när jag bäddar sängen och dem här 3
minnen

egoboost!

Tjena bloggen! Idag kommer jag ligga hemma för att försöka få bort min underbart sköna halsbränna. Ligger i sängen och läser egoboost som börjar riktigt bra! Men jag tänker på att blondinbella haft en jobbigt uppväxt med allt hpon blivit retad för. Men den här boken är en bra start för att bygga upp sitt själv förtroende. Blondinbelleas överlevnadsguid för unga tjejer!

Ensamhet


http://fotobyolivia.blogg.se/2010/september/fototavling.html
är med i en fototävling :) Heja Emma

VAL 2010!



Vilka skulle ni rösta på?

Har feber! whohoh

Hemma från skolan i morgon. Jag har 38,7 i feber och lökar som jag vet inte vad. Ska kolla på film nu på datorn, elizbethtown och american sweethearts. Har inte sätt american sweethearts förut memen.. elizbethtown har man sätt flera gånger. :D

 


SJUK!

ingen asså fyfan, vad jag hatar mitt imunförsvar. Ska ligga hemma hela dagen och det ända jag kan äta är flytande. Kul, så det blir soppa till lunch och till middag. asså herregud. Kommer jag klara detta?

bra  bild från igår, som jag tillbringade med hedda.filip L, andreas. Gustaf c,linn,didrik &pontus

Sov gott

är sjuk!
igen! Tack gud för mitt dåliga imunförsvar. (lyckad kväll föresten) va hos jonna på fekken och sen va vi hos linn :)

pussar

See you around

utgång!

Är man inte snygg så är man vacker


Åå, mary-kate olsen är så snygg och kate winslet så oerhört vacker!

self warming



hooot!

okej hur blev texten så? aja, efter en dag med 2 världens bästa , och en skräckfilm som jag höll på att dö av. Haha mika och niki bara satt där medans jag skrek hela tiden. Men vi alla kände att vi mådde illa så mika och jag åkte hem. Så eftersom jag ska ut ikväll ska jag bada nu!

Stress mot Centrum!


kom hem för en kvart sedan och ska nu till centrum

Livet suger!

(just nu)

sov gott :D

är inte harry

+ att camp rock ägde!

är malcome i kväll ;)

Ikväll ska jag vara Harry potter

OJoj, nu har jg bestämmt mig. Ska vara harry potter i kväll. På våran harry potter kväll. vi ska se andra filmen och klä ut oss till en karaktär, kul va! Haha, geeks. Men honom ska jag vara. Jag kommer visa hur jag ser ut innan jag går. Jag kan ju inte gå här i från och inte gett er en liten bit av kvällen. jga länkar både till middagen och till camp rock plus till min kväll. Så jag är hemma runt 00.00 eller senare. Det blir mysigt.

Men ni ska väl också göra något i kväll och vilka som jag ska kolla på camp rock om en kvart. Jag har pratat om den hela dagen. Juste jag måste lägga ut den där videon när jag och med på youtube, på hannah montana spotlight, den kommer här nedan och den är värld att se. Jag är den likbleka typ tjejen som ser kines aktig ut och svart grå randig ful tröja. Asså ni kommer skratta för jag såg inte sång texten på skärmen och då kisade jag. Så jag ser helt konstig ut, och sen så ser jag sista raden typ att det är en stor jäkla bildskärm med hur stor text som helst där man såg allt. och jag som har linser kollade på den där lilla skärmen, herregud. Skratta på ni bara :D

Juste är med på stillbilden i början omb!



Längtar


ojojoj vad jag längtar, kollar på my camp rock2 nu och senare riktiga camp rock 2!
ojsan vad jag längtar.
Idag har det varit en rolig dag. Det är äntligen fredag och ikväll ska jag hem till Linn vi ska ha harry potter kväll! Bilder, kommer sen, men jag hittar inte laddaren till kameran så det blir mobilen i kväll ;)

är på väg hem

Hej är på väg hem. Har varot hos linn. Snacka om knasig dag. Hahah ni vill inte veta vad jag hedda linn niki och mika gjorde. Tro mig

sov gott!


Fixar mer med designen imorgon!

Help!

Kan nångon sötis hjälpa mig med min rubrik?

kanske

en ny design vad tycker ni. och om vilken färg på bakgrunden? :D

Måste..


Jag måste städa rummet efter idol!
Herregud what a mess

VATTEN!

Idol nu!


Hemma!

Hej bloggen ledsen att jag har bloggat så lite. Har varit på fotbollen nu, och är skit trött. Skolan suger och matten är jobbig, alltså är allting piss! jag ska ta ett seriöst snack med mina föreldrar för jag vill verkligen sluta på fotbollen.
Så jaa. Jag har haft en massa läxor och en redovisningen, sen har jag fått tillbaka alla tv-kanaler och nu tittar jag på disney channel.
En gammal bild på mig!

Mindre..

Uppdate idag, eftersom jag är på tennis efterskolan.
Kläder för idag:

Pussen!

jag säger bara att jag har din ip adress

Och din blogg snorunge? Snälla. Kom på något bättre! Ibland har man töntiga läsare när man ställer frågor inför valet. Fast jag inte får rösta på riktigt röstar jag i skolan. ZZZ SNARK PÅ ER SURA LÄSARE

Sov gott :D

God natt bloggen! Ska träna min spanska en gång till och sedan släcka. Måste vara snygg i morgon ,)


Snart om typ 2 dagar

Har jag frågestund igen. Så kom på massa med frågor men ni kan alltid börja ställa frågor innan så varsågod.
FRÅGA PÅ! Den 16 börjar frågestunden men du kan alltid förtidsfråga!
SÅ BÖRJA REDAN NU. För jag har frågestund :D

Herregud vad jag bloggar


Taggd?


om ca: 10 min :D

FOTO - HÖST 2010!

Liten bild bomd på min Höst 2010!


Ja, jag är ett bieber fan!




Kan man allt om Justin bieber, kan alla låtar! Jag älskar honom han är så jäkla söööt!!
I'm a eagerbieber!

100914


MUMS!


ojsan va god den va!

Har precis..



Mums snart äter jag kladdkaka med ett glasmjölk massa grädde och banan :)

Hemma!

Jag säger bara att det va en lång skoldag och nu ska jag ta det lungt!


min gamla kompis är..

...underbar. Jag minns allt vi gjort. Skapat en skateboard klubb med jojo som jaa inte gick så bra. Du körde på en mini skateboard asså en mini skateboard. Vi va på massa fjortis fester. (pinsamt) och vi gjorde massa bus. Vi va verkligen hur tajta som helst fyran och femman. Hur många gånger slog du dig inte när vi va tillsammans. Hur många gånger sov vi över eller när vi gick upp på din vind och det va massa kryp och jag fick panik. Saknar den tiden vi hade men. Är också glad att. Vi gled isär. För jag förendrades och du med. Men alla minnen vi skapat kommer jag bära med hela livet. Jag kommer. Att älska dig livet ut. Oavsärr vad som händer med min vän min underbara "hemliga" bästavän som vi sa i 2an. Jag verkligen saknar och älskar sig <3 I <3 E minnen för livet :-)

Er trötta arga och besvikna bloggare..

Går och lägger sig nu! Bara så ni vet så, håll hårt i kompisar för nästa dag kanske man inte har dem kvar.

Jaja :D


Ja är inte arg. ;)

Jag är normalviktig


Min älskade

Grattis sötaste underbaraste lovisa. Du betyder på jäkla mycket för mig. Du är verkligen en stor del av mig. Du betyder otroligt mycket. DU ÄR LJUSET I MÖRKRET. Jag älskar dig verkligen!

Ge er nu!

Asså sluta nu! Vad är det för mening att skriva att jag är ful! Jag tar verkligen inte åt mig för att jag såkallat ''bjuda på mig själv''.  Asså ge er nu jag tar bort alla kommentarer och från och med nu så kommer alla kommentar granskas innan!

Shit!

ehm.. jag glömde bort tiden lite. Tio minuter sa jag.. Shit. Har so i h33 första lektionen i morgon, och förhör på dem här orden. RAUW! Åhh, shiiit. Jag är stressad.

Kan ni inte kommentera något också ;)

Tog lite sov paus!


Och ja, jag vet att det stavas pause men inte  i mina feta rubriker :D

P-Panik av pluggande!



Ha så kul hörs senare :D

Huvudvärk & plugg!

Min sysselsättning för kvällen! Va och lämnade in datorn och frågade varför den va så seg. Och då sa han att min dator gör 71 saker på samma gång, och att Limewire som jag har inte är bra för datorn och ger massa virus. Bra va? Det är galet att den gör så mycket. Och att ett program drar 4g ungefär, eller massa som ligger tillsammans. herregud. Det är galen! om du vill kolla din program klicka : ctrl och alt delete. och sedan starta aktivitetshanteraren och sen typ tjänst eller något så kommer det typ. Asså herregud. Jag måste börja älska min dator isället.

men ni minns väll att ikväll är det halv åtta hos mig och biggest loser sverige. Längtar. men nu måste jag göra lite spanska. ''JOBBIGT'' Jag kan inte texten utantill och ska redovisa på måndag. Men jag gör det snart för jag måste chilla först. ;)


Vänner betyder mer än allt!



Tjejkompisar går före killar, synd att du inte visste bättre!

 


Lägg in en header :)

Du gör din bild i paint eller något och sen laddar du upp den som nummer 1. här nedan!
Sen klickar du på bilden du laddatupp innan du sparar den..
kopiera linken och den lägger du in mellan () dem i stilmallen som nummer 4:an


om du inte fattar så kommentera :D

teknik

Nu ska jag ha teknik. Kom för sent i morse bra va!;-)

Nu..

Säger jag god natt :P

Sov gott!

Nu har jag tvättat håret och ska lägga mig. Jag är en person som lägger mig tidigt. Varför vet jag inte. Dagen i sig har varit jättebra.  stora frågan är bara:


Hm... Jag tror jag kör på jeans med vad ska jag ha till. ÅÅåå PANIK med stort P!
Joo jag vet, min nya tröja!

Ni som använder..

Internet explorer kan rösta i pollarna men inte firefox (som jag använder) Eller det andra juste chrome. Det går inte. Haha, så använd internet!

EMMA HALLBERG..

Du behöver träna

http://liber.se/glosmaskin

oj vad jag bloggar!


69 inlägg på en vecka. det är typ 10 eller 9 inlägg perdag. Hihi! ojdå. Men det är väl bra? Aja, det är söndag så jag ska gå igen glosor jag har tills i morgon och sen ska jag äta tacos till middag. Gott, sen ska mamma slå in mina böcker i papper. Skolböcker alltså ;)

maila mig!



här är dem två jag fått:

tack http://beckisch.blogg.se/ världens snyggaste!


Och en från http://omandrea.blogg.se/ som är så snygg så att man vill ju bara :D

puss älskar er läsare

Vad vill ni se mer i världens bästa blogg?

Om ni inte kan rösta så skriv gärna en kommentar :D

Mot hedda

klart med plugg!
Nu kompisar :D


Bild från igår!

Har pratat med celine och sen nu med Hedda.  Har ätit frukost och idag ska jag plugga en stund. ;)

 


9/11 herregud!




9/11 en hemsk dag då en grupp körde in två flygplan i world trade center tornen. Tvillingtornen rasade ner. Det va en hemsk dag då allt bröt ihop, för new york va detta som om himlen rasat!


Jag har varit vid den här platsen där tornen rasade, det är verkligen rysningar över det stället. Man börjar gråta av hur konstigt och centralt tornen låg, att inte allt bara rasa samman alla andra byggnade runt om. När vi va där hade dem redan börjat bygga på dem nya tornen som ska visa alkaida (vet inte hur det stavas) att dem inte kan och att dem är starka och bygger upp två nya torn. Så här ser det ut idag

Nio år efter terrorattacken mot New York pågår fortfarande arbetet med att skapa nya World Trade Center.

Filmen är jättebra och värld att se, men man gråter så mycket i den :/


blondinbella på jernet

Blondinbella sitter på jernet. En restaurant på lidingö i centrum. Står utanför och hon sitter där :-)

I'm a bitch!

i'm a lover!



Japp min fråga är med på paows blogg haha!

men bild tagnen nyss

Taggad inför i kväll!!!

Tagga tagga!!!
Hemma hos emma i kväll med Ellen,eric,knut, hedda & Emma såklart. Så himla mysigt. Men nu ska jag klä på mig måste dusha!

puss, (the camera is on to night)

Måste rusa!



See ya!kommer hem senare, och då bilder på inköp :D

databloggar!

För första min bloggdesign syns bäst i internet explorer!
Och idag ska jag vara med niki och sara kanske hedda vet inte :D
Bloggar bättre inlägg senare

sov outfit :D


mobil bloggar 2 meter bort från datorn

Ligger i sängen :-) men jag är vaken!

Love U guys!




L Ö V

På söndag ska jag verkligen träna! Shit vad mycket godis jag har ätit i kväll, jag köpte godis för 86 kr, herregud. I morgon ska jag till stan shoppely shoppa, så bilder där ifrån kommer. Men nu håller jag på och somna på vi ses!

bild tagen av mig såklart! glömde texten i höger nedre hörn :D

Gäster ikväll!

Japp, rubriken lyder så rätt! Ska vara med mina underbara bästa vänner senare ikväll! Vi ska det så mysigt så. Jag längtar redan!


i skolan!

Sitter i skolan nu. Vi väntar på mika som va tvunget att springa hem för att, hon har. Glömt sina nyklar till. Skåpet och i skåpet ligger mina pengar. Jag ska köpa en macka med det går ju inte.. Va hemma och bytte kläder på lunch rasten. Nu ringde mika. She's here. Så nu ska jag gå. Älskar jonna och niki. Mest. Hihi Pussen

God morgon god morgon!

Tjenare alla bloggläsare!
Vaknade för 12 minuter sedan klar vaken, gick och la mig nio så det va inte så konsigt. Jag slutar 13.20  idag, så himla najs. Min kisse väckte mig eller han jamade för han har sovit  i mitt rum hela natten och så så, ville han ut i morse.

Det jobbiga är att jag börjar med jumpa. Svin jobbigt, men nu måste jag leta rätt på en svart kofta!

Love

Hello sexy!




Nej nu ska jag sova!
Puss på er :D


Jag hissar bloggen!


http://pinkpony.devote.se/
Oj vad hon fotar fint. Det är inte min stil på bilder eller kanske lite men hon fotar så bra! matilda mahlberg, en tjeje i min skola eller rättare sagt parrarell klass!

Planer!




Sommar utan glass?!




Hallå, asså stoppa tåget nu!
Vem har inte ätit glass i sommar. Jag förstår inte, sommarn består typ av glass. Det är en av 3 saker jag äter mest på sommaren. Det är hopplöst med er som tänker på vikten på sommaren, och inte äter glass. Man ska äta glass på sommaren, det är en av 2 saker jag tänker på när jag hör ordet sommarlov. Jag äter glass på vintern också, men om man inte äter på sommaren är man ju sjuk. Varför inte ta sin tid och käka en glass :D

foto från saras land!
Nu ska jag äta favorit maten ;)

Juste! min design syns bäst i internet explorer

Dagens mega bilder!


jojo fyllde år idag så vi va hos henne och åt tårta! Sen så köpte jag middag. Suprise att vi ska äta sushi igen.
Och nu sitter jag här. Har verkligen inte gjort något kul förutom när jag va med sara,jojo,mika & niki :D
p.s 1. dagens bilder är fotade med mobilen
2. Jag har varit ute och fotat så det kommer bilder senare ;)

Klicka f5





om du inte ser designen, just nu lyssnar jag på rappen i never say never! Älska justin bieber :D
ska sova nu!
puss

Nu ska det bli mer foto i bloggen!
gillar du det? ;)

Alla äger ju i idol!


Förutom några :)


Dissa mig och låt mig gå!

Kudden, den mysiga lilla saken när man inte mår bra. Men jag mår skit bra så varför skulle jag behöva den. Idag efter skolan va jag lite med Linn, sara, mika & niki. Men jag skulle på tennisen som va så himla rolig  idag.
Har tagit bort mitt godis förbud nu eftersom jag blir mer sugen när jag har godis förbud än när jag inte har. Jag kommer inte börja med att vräka i mig men jag har klarat 2 dagar utan godis. Haha. Men får man inte pengar äre ju ingen idé.

Nu ska jag göra lite små saker jag ska rada upp här.
♥Hoppa in i dushen & tvätta håret
♥ Jag ska sätta mig i pyjamans :D
♥ Ska göra matte och so
♥städa mitt rum
♥Lägga fram kläder tills i morgon och tabort smink osv.
♥ Sen ska jag äta middag
♥ och 19:30 är det HALV ÅTTA HOS MIG PÅ 4:AN ÄLSKAR DET PROGRAMMET

pussen!

tennis : check!


7:e inlägget idag den 7:e sep!


Blink ;)

Reigerad!


090710


Jag & hedda gick i en timma. Jag kom hem för åtta minuter sedan. Det va mysigt och nu kollar jag på någon debatt mellan sossarna och moderaterna. Hahha. Oj var (s) är dampig.

Jag va med hedda och linn idag det va skojigt, vi  räknade mina pengar, och sedan hade vi tråkigt. Haha
Snacka om aktiva & kreativa. Nu ska jag sätta på mitt örngått och sedan läsa + att jag ska sova!

Prominix!

Med hedda snart :D


Justaboutbieber

http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/
http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se
/
http://justaboutbieber.blogg.se/vhttp://justaboutbieber.blogg.se/
http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/
http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/
http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/
http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/
http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/
http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/
http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/
http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/http://justaboutbieber.blogg.se/

S U S H I

igen! Sitter vid tv:n och myser med sushi!

BILD TAGEN AV MIG :D just nu!

7:e september

Hejsan kompisar på internet. Sitter, i skolan och har hela data rummet nästan för mig själv. Mika niki benjamin och eric är här också. det är inte det roligaste men vi börjar om typ 25 minuter så det är najs. Idag har jag och niki och mika käkat en ben & jerry's det är ju nödfall och så himla gott.

Senare idag ska jag för hoppningsvis vara med någon, och då måste vi baka. Haha. Jag har verkligen behov av socker. det är inte så bra.


Oh fyfan




 


hahahahahahahahahahahahaha

skol-inköp


1. 6 mappar
2. 20 pennor
3. en pennvässare
4. boken egoboost
5. 0,9 stift
6. och pennvässare

ska sova nu :D

NATT MAJA!


ENJOY :D

Svar:

Fråga 1.

När fyller han år?

Svar: 1 mars :D



fråga 2.

När kommer Justin till sverige?

Svar:  I maj, eller april :D


Fråga 3.

Hur lång är han

svar: ca 165 :D



fråga 4.

Vart bor han?

svar: I atlanta :D


fråga 5.

Vart kommer han i från
sko stolek
vad heter mamman?och vad heter pappans fru?

svar:
Canada
40
pattie, erin


fråga 6.
Postat av: Henny

Tror DU många tjejer gillar han för hans utseende och inte för hans musik? :)<3

svar: Gud jag vet inte. Jag gillar honom för båda så..

fråga 7.

Vilken tid föddes han...?

svar: 12.56


fråga 8.

Vilken var hans första låt? :)

Svar: jag tror one time men jag vet verkligen inte vet du? .D

fråga 9.
vad har han för familjemedlemar o vad heter de??
svar:
1 mamma pattie
1. pappa jermy
3. en låtsas bror jaxon
4. en syster jasmyn ( tror jag hon stavas)
5. Och styvsyster abbie
6. låtsas mamma erin

fråga 10.
när las videoinspelningen where are you now först ut på youtube?

svar: 2007 eller senare jag är osäker ;)

fråga 11.
Favorit färg?

svar: lila & blå





Jag kunde svara på alla utan fråga 10 haha
puss

Justin bieber!


Undrar du något om justin bieber? Utmana mig och fråga mig frågor om Justin. Jag kommer svara precis det jag tror och kommer inte kolla upp din fråga..Kan jag inte svaret så skriver jag vet inte.. Ni har tills  ikväll på er!

ps den svarta rutan på bilden vet jag inte hur den kom!

Favorit i repris!



TUMMEN UPP!


:]


Hos Niki!


Den 27 februari 2010

Gjorde jag en lista på filmer jag ville se, och  nu:

Jag kollar igenom gammla inlägg:
1. Jag älskade jonas brothers och taylor lautner
2.Jag hade fula kläder
3. Jag Älskade hello kitty & foki
4.Jag hade rufsigt hår (blää)

November

Älskade denna video

2. jag var största tönten
3.Jag skrev ett inlägg som var hur lång som helst om hur kär jag vai taylor L
4.Jag va med anni mer då..

April 2010
1. Jag fixade min rislampa själv
2.Jag började gila justin bieber mer och mer
3.Jag va redan då en fan av coca cola ,)
4. Jag gjorde pariodin..

5. Jag hade forever justin bieber på min hand hela tiden

6. Jag hade glitter på baksidan av mobilen
7. Jag hade Fotat den där skidtävlingen
8.Såg massa filmer som:



DÖd snö är värd att se!


Kiss N Tell

Justin bieber ååå vad kär jag är!

Tanken har aldrig slagit mig..

Nu ska jag äta frukost och bada + att jag ska klä på mig :)
 puss

050910


Vill ni ens veta vad jag gjorde igår kväll. Jag kollade på favoritfilmen ''en galen dag i new york'' älskar den.
Sen sorterade jag mina kläder. Jag vek och skrev lappar vart dem skulle ligga så det är lappar i hela garderoben och i min byrå. Sen så va jag inne på datorn och såklart så åt jag en god middag, smsade med Linn och gick och la mig. Somnade halv 12. Så nu är jag utvilad och jag mår bättre idag :)


Blogghjälp!


Om du vill ha hjälp med något annat som du ser att jag inte bloggat om så maila mig på [email protected]

G R Å T E R


Oj vad förskyld jag e!
Haha.. I kväll ska jag va hemma. Vill inte bli mer sjuk nuoch det betyder mycket bloggning. Pst... toystory 3 är värd att se :)

100904


Tröja : weekday 40 kr
byxor : zara ingen aning
väska: gina 50 kr

Nu ska jag möta upp kompisar i centrum, vi ska fika i stan!
Puss
:D

Man dissar inte sina tjejkompisar för killar!


tro inte att bilderna är tagna med min kamera! För dem är tagna med min mobil. Därför får dem ligga i mappen övrigt för dåliga bilder! Jag vaknade för en stund sedan och vaknade typ 3 inatt för att jag behövde gå på toa. Hopplöst. Men somnade om och jag har räknat ut att det va bra för mig för jag är så förskyld. Jag har också lock för öronen. Ha en trevlig lördag, vi hörs snart igen :)

Natti!


Oj vad jag är trött. Toystory 1 ägde, i morgon är det både andra och trejde. Spännande!


M Y S K V Ä L L

Nu ska jag snart gå hem till hedda. Vi ska ta lidingö banan till gåshaga och där ifrån gå till vendela. :]
Mysigt! Vi ska se toystory 1, och kanske 2.. :}
Ring om du vill något
076******3

Moderat såklart!

okej, så jag har kommit in super mycket på det här tugget om politik. Men jag tycker det är kul. Jag står liksom för att jag är en minimoderat & mini folkpartist. Jag tycker det är två bra partier och vet vad dem vill. Dem kämpar för miljön och för dem som både tjänar mindre och mer. Att sänka skatten är ett bra sätt för oss som idag är under 15 år. Vi kommer säkert få det bättre om moderaterna och folkpartiet kan jobba för sänka skatten. Jag tycker det är onödigt att man ska betala mer skatt. Medans rött vill höja så mera pengar går till sjukhus. Dem tycker också att om man har en sjukvårdsvärksamhet ska man få pengar, fasst man inte gjort något. Medans blott vill att man ska få pengar om man har hjälp någon.

Om ni vill vänta flera timmar på att få hjälp på sjukhus rösta på rött. Om ni vill slippa köer och få mera pengar i plånboken så rösta blått. Själv om jag fick rösta skulle jag rösta blått!

Nej till vindkraftverk, skaffa andra sätt i stället för grejer, som står överallt





BLINK


Sov gott alla älsklingar!

2010-09-03

I morgon ska jag gå i skolan såklart, slutar 14.00 ha med pengar till bio biljetten. Jag och pysslingarna ska då åka till käppala (tror jag) där vi plockar upp vendela som vi senare drar med till stan. vi är där , vi vandrar upp mot sergel. Hämtar ut våra biobiljetter. Och Senare shoppar järnet! Hahha. Sen hittar vi säker på något i stan och senare middag med familjen och sen party!
Kompisar är alltid ett partaj!
Så det blir kompisar vi kanske grillar! Jaaaa. fett. Eller? men vi snackar om fredags planer i morgon jag blir så stressad av det. Min fotbolls tränare tycker det är konstigt att jag är ute på kvällen.  Vi ringer upp några killar och massa heta brudar och då hittar man alltid på något roligt. Jag har mycket jag vill göra, så vi får börja tidigt med fredags planerna!


Inne på fejjan!




I morgon har jag skolfoto! Panik. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Kul va? pluss att jag har döda ont i halsen. Livet är underbart. :]

New baby!


Vad tycker ni om den då?

R A I N


På lördag ska man se toystory med mina vänner! Alex,mika,niki,vendela,hedda&linn. Det ska bli super roligt, och det är engelsk tal i 3d. Hahha. Det fanns inget annat. Så vi ses väll i stan på lördag?
Har spelat fotboll och är typ dö trött vill bara sova, så det blir få inlägg ikväll.


Måste ha!


Och imorgon har jag både utvecklingssamtal och fotboll!

F I N A L !


Nu kollar jag på fångarna på fortet, det är final så det är super kul. Undra vilka som vinner. Jag hejar inte riktigt på något lag. Kollar på ni ikväll på fångarna på fortet?! Eller såg ni :]

10 kr till rebecka!


 


Två bilder från idag!
Okej, som jag kanske inte har berättat, så har jag ett godis löfte sen i måndags som jag brytit 3 gånger. Det går inte så bra. Men nu ska jag och min andra kompis rebecka hjälpa varandra. Jag ger 10 kr till henne när jag äter något så kallat ''sött'' och hon mig 10 kr när hon gör det. Så nu är det ändring. Lovisa, sara, alexandra och hedda har det med, tillsammans med mig. men Linn har redan haft det ett tag. Det bara alexandra som inte brytit det.

Skola snart!




RSS 2.0