Jag önskar mig tills den 14/2

Jag fyller år då. men jag önskar mig bara 4 grejer.
1. system kamera
2. namn halsband
3. tapetsera om mitt rum
4. pengar


bilder:


  Jag & becca i går :D

när jag och Linn gick i morse!



Jag och mika på H&M :)
                                                                                                     

Träffade kenza idag!




Är det bara jag som tycker att det är coolt att träffa Kenza. Hon är typ min förebild, jag älskar hennes kläder allting. Som ni ser står vi i en mataffär. Vi följde efter henne. Och sen sa hon ni behöver inte följa efter ni kan bara be om en bild. Då hade vi innan sagt att vi ville ta en bild med henne. Vi träffade henne på fältan. När mika såg henne hon höll på att smälla av, herregud.  Igår så var vi hos mig, det var kul. Erik och benjamin gick hem halv 2. Vi hade kul. Hoppas ni också hade det.
Dagens bild kommer senare. Ha en trevlig kväll så länge.
                                                                                                         


dagens bilder!






100130





hejsan idag, har jag varit med becca i stan. Jag köpte ett par lösnaglar och en annan grej men den var så koplicerad så jag drog av mig dom sen. Så nu har jag bara svart tråkiga skit fult målade naglar. Lite bilder på mina kläder får ni också.  Just nu gör jag ingenting och jag kollar på en film på disney lilla sjöjungfrun härlig film. haha. Men nu väntar jag på Linn och sen kommer på andra och kankse två andra. Hit har FF you know.
Okej nu låter det som om jag är typ 17 år och ska ha party men nej nej och nej. på den saken.  Ni får ha det mysigt i kväll. Det kommer jag ha med Linn som ska sova hos mig :)

                                                                                                   


jag ska vara med becca idag...

Idag ska jag vara med rebecca och avsluta true or false. men det får ni se sedan. Jag ska köpa lösnaglar idag, som jag ska göra svarta. Men om dom är, med franskmanikyr så får det vara det. Det blir bra. Men vi ska köpa milkshake. Mihi... Våran lilla grej. Men nu



Miley Cyrus

23 november 1992, Nashville, USA
17 år gammal

Thomas Sturges, Nicholas Jonas, Lucas Till, Justin Gaston
Miley Cyrus är en amerikansk skådis och sångerska som blivit känd genom olika TV-serier på Disney Channel. Hon kallades som liten för Smiley av sin pappa, vilket resulterade i namnet Miley. Hon älskar cheerleading och kinamat. High School Musical är en av hennes favoritfilmer. Miley Cyrus har huvudrollen i succéserien Hannah Montana. Hon har fem syskon, två helsyskon och tre halvsyskon. Miley Curys är bästa kompis med sin bakgrundsdansare Mandy Jiroux och tillsammans har de en Youtube kanal där de lägger upp nya videos lite då och då.


ha en underbar dag :)


besöks rekord!

hejsan jag kan inte blogga så mycket för att sant eller falsk är igång och ni måste rösta. Jag var med lovisa, mika & alexandra idag. Gud vad kul vi hade. Vi var hemma hos mig och vi hade as kul. Bara så ni vet. Jag hade besöks rekord igår. 93 besökare! Jag är så jäkla glad.
Skriv gärna din blogg som en länk i en komentar så komenterar jag den
ha en bra fredags kväll så hörs vi den 31!
Det känns så hemsk att inte blogga, för jag älskar det.

true or false?

Miley Cyrus

23 november 1992, Nashville, USA
17 år gammal

Thomas Sturges, Nicholas Jonas, Lucas Till, Justin Gaston
Miley Cyrus är en amerikansk skådis och sångerska som blivit känd genom olika TV-serier på Disney Channel. Hon kallades som liten för Smiley av sin pappa, vilket resulterade i namnet Miley. Hon älskar cheerleading och kinamat. High School Musical är en av hennes favoritfilmer. Miley Cyrus har huvudrollen i succéserien Hannah Montana. Hon har fem syskon, två helsyskon och tre halvsyskon. Miley Curys är bästa kompis med sin bakgrundsdansare Mandy Jiroux och tillsammans har de en Youtube kanal där de lägger upp nya videos lite då och då.




Miley Cyrus bilder och skvaller | Allt om Miley Cyrus!

sjuuuk!

Jag gick hem tidigare idag, för att jag inte mådde bra. Jag har bara suttit hemma, och latat mig dricker te med honung nu och jag ska ger er lite tips om hur man blir frisk snabbare :


1. klä dig varmt med lång ärmad och halsduk ( om du har ont i halsen)
2. ta på dig tofflor och sköna mjukis kläder
3. gosa ner dig under en filt och sätt på en bra film om du blir för varm ta av dig du får inte svettas då kan du bli ännu sjukare.
4. Koka te mosa en vitlöks klyfta, men om du inte har vitlök så kan du ta honung. Annars te med pressad citron och houng eller vitlök.
5. gå inte ut och gå aldrig ut utan jacka.
6. ät soppa eller något annat varmt.
7. Ta c- vitaminer man känner sig bättre på en gång.
8. blir du täppt i näsan?  Ta nässpray och låt det åka in luta huvudet bakåt och snyt dig inte fören snoret blivit rinnigt. fräscht ;)




saker du kan göra när du är sjuk:

1. kolla på film
2. vara inne på datorn kanske blogga eller spela spel på
http://spela.se http://spela.ws http://onlinespel.nu
3. läs en bok
4. bada det är jätte bra om du är sjuk!


saker du inte ska göra:
1. gå ut utan jacka
2. du får inte frysa
3. inte träna då svettas du och du kan du bli kallsvettig och förskyld
4. inte svettas
5. saker som dina föräldrar säger




hallon & blåbär



shopping :)


OTUR ÄR SOM EN FÖRBANNELSE!

Jag har verkligen en oturs dag idag. Först i morse så hade jag kläd panik gick till skolan som ett monster. Sen så välter jag ut pennorna i klass rummet, efter det får ja utskällning av min lärare i spanskan. Och den så spiller jag curry på min tröja. Det är inte över en, på so'n så pratade jag så hon fick säga till mig.  Sen så glömmer jag fysik boken i skolan ( har prov i morgon) Gurra tar min mobil är vi skulle byta. daffis lås går inte upp. Förutom när vi försöker öppna det på hantaget. Vilken dag, jag är så trött efter att bara ha otur hela tiden. Jag hoppas att ni hr det bättre. Nu ska jag kolla min statistik, hoppas den inte sjunkigt för då har jag OTUR! 

Lauren and whitney!





skolan skolan allting är om skolan

Efter min tråkiga dag, hoppas jag att ni hade kul. Jag har försökt att plugga  men det går inte bra. I morgon ska jag plugga hela dagen, efter skolan och jag ska verkligen kunna allting. Jag blir bara glad om jag inte får  göra provet på tis för då har jag ingen tid att träna i huvud taget.  Jag har precis skirivit på min hand : Skriv ut spanskan och no´n idag, innan spanskan på bibbliotektet..

Men om bibblan inte är öppet får jag skriva det i data rummet. Jag hoppas verkligen att jag kan spanskan....

ps : jag ska inte be er, men snälla lägg en komentar :)

Atomer är...?

vad är en ledare?
vad är bla bla bla
HERREGUD!



JAG OCH HEDDA!


No suger!

Medans ni får en härlig och underbar dag ska jag sitta inne och plugga. Vi har NO prov på Tisdag eller onsdag och jag är inte börjat träna, gud vad stressad jag är. KLockan halv ett ska jag tvätta mitt hår och stoppa in mina linsor i ögonen. Sen ska jag öppna fysik boken och dra mig in i världen om atomer. Herreminge vad tråkigt. Jag har ingen lust och att jag tycker att no är tråkigt nu är väl bara början med hur tråkigt det kommer bli nästa år, eller i 8:an. Jag är så stressad. Men dem sista 15 minutrarna ska jag ta det lungt, och så får vi se hur provet går. Jag kommer skriva mer under dagen. Om eller när jag är hemma på dagarna och inte har något för mig blir det ofta en del inlägg. Ni kommer märka det!

NU SKA JAG VERKLIGEN SLÄCKA LAMPAN...

Efter som att jag igår somnade halv två och gick upp nio så är jag väldigt trött.

Sånna här ögonfransar vill jag ha naturligt. Då skulle jag inte använda mascara, om dom inte är korta i verkligenheten.
Sov gott nu,

herregud pengar pengar pengar!




check check!


WildChild

Mina bilder kanske inte var dom bästa idag?
Idag har jag varit med Ellie och Linn. Jag var i skolan klockan, 12.14 för då hade jag varit hos doktorn. Jag har rönkat min arm och därför var jag där. Lunchen idag var inte god så jag köpte en french hotdog. mmm.. Gud vad god den var, för att maten var verkligen inte god. Ikväll ska vi äta pizza. jag längtar och sen ska jag träning cykla i en halv timma och göra strycka. Sedan ska jag dusha. Sen vet jag inte :




kläder för idag... ganska mysiga kläder...


FÄTTT COOOL! :D

CHATTAR MED NRJ ANTON!!!!!!!
JAG LÄGGER UPP SENARE EN BILD MAHHA, FETT COOL!


gud vad jag glömmer rubrik hela tiden.

NU får ni lyssna på NRJ, för jag har önskat in, men den har inte spelats en. Jag önskade break my heart. För at den är så grym. Så slå på eran radio eller vad ni nu hr för grejer jag lyssnar på min ipod högtalare. Bli kompis med NRJ Anton och så heter han typ D något. Så adda honom på fejjan och bli medlem med honom. Nu ska vi höra! Inte min låt aha, men den här är också bra rihanna :)
Hoppas ni hare riktgit gött hemma jag sak göra en ny header, säg inte igen nu!
Den är också ny ;)
l
l
l
l
l
l
l
l
v


jag glömmer alltid rubrik!

Hej alla utan riktigt halsbränna.
Jag är verkligen trött på att vara sjuk. Jag orkar inte med det. Okej igentligen sjuk och sjuk, mera som halsbränna, verkligen riktigt jäkla halsbränna.Pappa tvingar mig att gurgla i salt vatten, och det smakar inte bra. På tisdag har jag prov verkligen helt ointressant  eller onsdag. Det är konstigt. Men i morgon måste jag fråga min NO lärare om hjälp med några frågor.  Idag så trodde jag också att jag skulle ha fotboll men det skulle jag inte för att det var snö på planen så jag var med Linn och Elli i stället. Sen har jag bara pluggat och nu ska jag väl göra något . Kanske kolla på film. Jag börjar bli väldigt trött. Det är så konstigt, jag blir trött vid 20.04?
Hjälp!


Jag riktigt äcklig!

NYTT NYTT NYTT!

Jag är verkligen sämst på att blogga, det är som ett husdjur man glömmer att mata. Gud vad hemskt? Aja, i dag har jag varit i skolan (suprise) Klart man ska till skolan liksom. Annars missar man allt ;)
Eter skolan var jag med Mika,Linn & Sara. Ingen Niki she is totally sick :(. VI hade spanska idag, oc vi hade glosor, det gick bra. Tror jag. Men nu sitter jag här och lyssnar på NRJ och har inte så kul. Jag är trött jag sak sova snart annars kommer jag aldrig upp i morgon. I´m only gonna break break your heart. wohhohoo, gud vad bra den låten är. Den spelas nu och jag verkligen diggar den till hundra procent. fall from me i´m not easy. Herregud eh, ni får lyssna själva ,)
Jag har också gjort om lite saker, ni fattar nog själva.


Söndag

Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Jag har jätte ont i mitt knä och jag måste plugga. Det är söndag idag och jag har ingen lust för något. Kanske är med några kompisar senare idag, och på tisdag börjar fotbollen igen. Det ska bli super kul att äntligen få röra på mig. INte bara för att jag behöver det, men det är verkligen kul att träffa alla nya fotbolls kompisar.  Så jag ska väl bara sitta här hemma så om ni vill göra något så ring elelr smsa gärna. Mihi. JUst nu går jag på krykor.
Ha det så bra idag, och jag lovar att skriva ikväll.


16 Januari!

Förlåt, att jag börjar bli dålig på det här nu. Men jag har verkligen inte haft tid. Idag fyller min syster och jag måste vara borta klockan 2. I går var jag med alexandra och Lovisa. Vi hade verkligen kul. Vi var i stan och så var vi hemma hos alexandra och spelade vem blir prinsessa. Gud vad det var roligt. Idag vet jag inte så mycket. Jag vill vara med Linn, Mika, Niki & Sara. För det var senaste förra veckan och det är tråkigt. För dom är så roliga :D
Så vi hittar väl på något skojigt. Vad ska ni göra då?
Hoppas ni får en underbar dag. GRATTIS LIV OCH SYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN NI BETYDER MYCKET FÖR MIG <3


Grattis pappis!


Ja, det kommer inte bli mer bloggning ikväll, eftersom pappa fyller år. Igår såg jag, Avtar jag grät herrregud vad bra den, var. Det var så hemskt när dom brände upp trädet. Mahha. Idag var jag med rebecca, och i gå letade jag prestet åt pappa. Jag & becca var hemma hos henne, och det är några som busringer till oss. Och säger att dom är ebba. Det är verkligen jobbigt. Nu har dom fått mitt nummer, så jag tror det är jossan faktiskt. Jag och becca var i stan och jag köpte en väska, den var asnygg påminner lite om den på h&m men det är inte den. Jag valde mellan två st. Men till slut blev det den lite mindre.  Den har nitar också eller runda liksom. 
Aja jag avslutar med en bild på mig och becca om jag får upp den ;)<3





SOOO FALSE!


hah, det är falsk eller lite är sant men lite är falsk, därför är denna true or false riktigt false.
Jag hade 22 röster :) ;)<3

Dear diary is this true or false!




Britney Spears

 februari 1971, Kentwood, Louisiana, USA
39 år gammal

Brit, Pinkey, The Princess of Pop, sötnosen
Jason Allen Alexander, Justin Timberlake, Kevin Federline, Criss Angel, Jared Leto, Colin Farrell, Adnan Ghalib
Britney Spears är en amerikansk popstjärna och film stjärna som växte upp i den amerikanska södern. Hon slog igenom som 8-åring i TV-programmet The Mickey Mouse Club, där hon också träffade sin första pojkvän, sångaren Justin Timberlake. Britney Spears har två barn tillsammans med exmaken, hip-hoparen Kevin Federline: Sean Preston Federline och Jayden James Federline. Britney Spears har sedan skilsmässan från Kevin Federline (mars 2007) haft en personlig kris, varpå hon bröt ihop totalt efter att ha omyndigförklarats och även fråntagits vårdnaden om sina två söner. Hon har de senaste tio åren gett ut sex studioplattor, som alla har sålt i mångmiljonexemeplar. Britney Spears  är därmed en av världens största kvinnliga sångerska, genom alla tider. Hon har också bott i Austrailien när hon var tillsammans med sitt ex Criss Angel.
Britney Spears bilder och skvaller | Allt om Britney Spears!



Were are you?!


I am a computer freak!


G O D N A T T !

Herregud, jag har suttit framför dator aldeless förlänge nu! Jag har gjort om headern MEN nu ska jag hålla fast till den, till maj något. Jag är inte den bästa på designer så ja. Den här får duga Picnick och paint. För jag har inte vad det nu heter, nu
kommer jag inte på det :S
Jag avslutar min dag med en bild av mig och niki idag.





Hoho!

Hoho, idag började skolan, och jag hade verkligen inge riktigt lust för det. Skolan nej tack. Men det är bara kompisar som jag går upp för att träffa, skolan ja den är viktigt men den är så tråkig. Man  har ingen lust att vakna halv sju/sju på morgonen, det är jätte jobbigt. Man kravlar sig upp för sängen och man försöker gå upp men den varma sängen kastar två armar om en och drar ner en i sängen och man somnar om. Sen så vaknar man runt halv åtta ,och kan man bara kasta sig upp helt plötsligt, och springa till skolan. Det är konstigt det, men aja. Hur mår ni då? Själv mår jag riktigt bra, jag har huvud värk men det har jag hela tiden så det är inte något nytt direkt. Jag var med niki idag, det var kul. Jag skulle varit med mika också men hon, skulle to the tandläkare. Haha, hoppas det gick bra, sen måste jag be er kolla in värdensrandom blogg jag kom in på : http://enprinsessansdagbok.fashionblogg.se
Haha

MIn favvo låt evvva!


Replay!!!!!!!!!!!!!!!!!
Äntligen :)

Vart är mina kläd-bilder

Idag var jag med emma i stan, vi skulle fikat med en kille men han kom aldrig. Så jag köpte lite saker bla: en ring, och ett Linne. Jag hade också fotat bilder på mina kläder men dom försvann dom bilderna. Jag ska leta. Men vi var inne i stan och hade kul. Det kommer bilder nu från våran dag. Juste jag såg skorna kenza designat också.


Emma & emma i webben



Linnet

Ringen

Och en bild från nyårs afton. Kläderna hittade jag inte!




Det är härligt att vakna upp i sin egen säng

I går så var jag i bilen till klockan ett. för att komma hem. Jag gick sedan och kollade på bio med mika och niki. Alvin och gänget 2. Den var riktigt gullig. Men hemsk tycket jag, haha. Dem är så söta. Och så skaffade mika och niki facebook. Idag så ska jag fika med några kompisar. Emma kommer hit innan.

foto : jag , landet

bild och foto : Jag, californien (san fransico) i höstas!


Bild i skolan
foto själv utlösare på mig, niki & mika!


HEMMA, OCH NU BILDER!



Bild : landet
foto: jag

foto: Andra landet i sommras
Bild : Jag

foto: samma träd som på första bilden
Bild : Jag

I LOVE NEW YORK PANTS!



Coola bilder va. Jag köpte byxorna eller pyjamas byxorna på en flygplats, vi skulle åka till san fransico. Jag såg dom och köpte dom, jag avänder dom alltid. (Förutom när dom tvättas).

Hemma i morgon!

Jaaaa, äntligen eller det känns verkligen hemskt att säga det med gud vad skönt! Att få komma hem, jag saknar kompisar och jag ska vara med mika och niki på Lördag. På kvällen ska jag vara med becca. Jag saknar Linn också, hon är i Thailand som foki :) Och hon ringde i morse, och sa att hon skulle köpa glitter grejer till min mobil. Jag längtar, och sen i det här testet jag gjorde så råkade jag glömma att ta bort en grej, så det stod att jag var 166,6 lång. Jag är bara 160. Så ni vet, haha. Inte för att det är sådan stor sak. Som dessie säger : hur som haver, så är jag jätte trött nu, och jag bara gör om min desig hela tiden, men nu ska jag a den här tills den 7 mars, det kommer aldrig gå men jag sak försöka.
Jag är hemma klockan 13.00

När jag kommer hem ska jag köpa:



hungrig...hungrig...hungrig!





<3







Jag tror att jag skippar rubrik!

Rubriker, det är riktigt jobbigt iblad. Som att det är verkligen typ hundra minus. Nej jag tror inte det är så intressant att veta om hur kallt det är(.Bara för er som bryr er): Men det var 26 minus för er som verkligen bryr er. Men ni som inte gör det kan hoppa meningen. Därför gör jag den tjock. *gör*, såddär du va det fixat också. Idag har jag verkligen inte åkt mycket skidor. Fem åk om man sak vara exakt. Vi åt i kanske 3 timmar, vi ville inte gå ut. Det var su4per G tävling i dag i backen. så en av backarna var såklart avstäng- Det är den bästa backen så det är synd.Jag längtar heeem. Varför måste vi åka hem så sent, hela tiden?


Jag har tråkigt

Fråågor

SENASTE:
1. Dryck
: Vatten
2. Telefonsamtalet: Jasmine
3. SMS: Hedda
4. Sång du lyssnade på: Replay
5. Gången du grät: Vet inte, ett tag sedan :)

OM DIG:
6. Vad är ditt namn: Emma
7. Singel/upptagen: Snigel -.-
8. Stjärntecken: vattenman
9. Kille eller tjej: Tjej
10. Grundskola:  Torsvik
11. Gymnasie: Inte än
12. Högskola: -
13. Hårfärg: Blond brun
14. Långt eller kort: Långt (men ska bli längre )
15. Längd: 160 cm oj förlåt jag tog den från en annan och då stog det 166,5 (jag har ändrat nu)
16. Vad gillar du gällande dig själv: -
17. Piercings: Öronen
18. Tattoos: ALDRIG
19. Höger eller vänster: Höger & vänster

DIN FÖRSTA:
21. Operation: Armen
22. Piercing: Öronen
23. Tatueringen: no oneneeee
24. Bästa vän: becca, linn, mika niki .)
25. Sporten du spelade: ehm..
26. Husdjur: Katt
27. Vaccination du minns: svinis
28. Konsert: nej tack
29. Förälskelse: en kanske
30. Alkohol du drack: `----




Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
em, eller emma -.-

Hur var du som barn?
pratade hela tiden inte alls blyg

Vad tycker du om fildelning?
?

Varför bloggar du?
Älsakr att skriva

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Vänner går förekillar that's it

Vad kan man leva utan?
mattor ;)

Vilket är viktigast hos din partner?
Skitrolig snäll, inte blyg.

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
aa ^^


Hur ofta lagar du mat ?
Innan fotbollen

Vad skulle du göra med ett friår?
Shoppa vara med kompisar njuta

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Italienskt

Hur svarar du i telefonen?
Hallå, Hej det är emma :D

Är du pinsam på fyllan?
-

Människa som gör dig enbart ledsen?
Jag väljer mina vänner så ingen.

Människa som gör dig enbart glad?
KOMPISARRR

Värsta känslan?
Osynlig :S

Favorit tv-program?
hmm.. jag vet inte riktigt

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Soovmorgon, inga läxor på hela veckan vara med kompisar och ha mycket pengar så man kan shoppa :)

När grät du senast?
länge sedan

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Jag skulle inte ändra något, eftersom att jag lär av mina misstag.

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Aldrig

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
hopa från 5:an på fågelöudde :)

Vart går din drömresa?
Hmm.. Cypern

När blir man vuxen?
18 år

Vill du säga förlåt till någon?
Nej, jooo

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig,

Vilka personer beundrar du?
folk som tror på sig själv, och inte är fjortisar, och agnes karlsson :) wow på henne

Vem har makten i ditt liv?
Haha, de du!

Vilket djur skulle du vilja vara?
Inget

Har du någon fobi?
Små utrymmen, att bli inlåst. Kryp! sånna som äter med öppen mun ;)

Vad är det pinsammaste du gjort ?
Jag ramlade vid sittlyftenoch kom under den, hela lyftkön kolla ;)<3



In my red shoes

Hola, que tal?
Bara bra tack, idag har vi inte åkt mycket skidor, och det var så kallt så jag nästan blev till is, typ. Som alla andra dagar häre så åker vi bara skidor.Vi ska ha after ski med mammas bästa kompis. Det blir väl kul, fdörutom att jag inte känner barnen. Jag har tagit lite bilder idag igen, som jag inte kan ladda upp. Det börjar bli väldigt iriterande nu att jag inte har en sladd. Tur att man har webb. Jag ska börja en ny kategori nu som heter true or false in my diary. Det kommer vara att jag antligen säger något som är sant eller falsk och så får ni rösta. Kul va :) Det blir det säkert.Nu kommer bilderna.
 Det här är gammla bilder pga, att jag inte hittar dom dem är väck! :O


Jan. 4, 2010




Ajaa, det svider

Jag har precis varit ute och gått. Jag vet inte hur långt men det tog 40 minuter. Jag är hemma idag, jag orkade inte åka skidor. Det är så kallt om mina ben efter som jag har gått i tights, så mina ben svider. Jag kommer inte skriva så mycket mer för att det har inte hänt så mycket. Ska kolla på tv nu.

MUSIKA!




mörk blå - Party in the usa med miley cirus
rosa - falling down selina gomez
ljusblå - fly on the walls miley cirus
lila - all the above Maino ft T pain
gul - tik tok kesha
grön - evacuate the dancefloor cascada
röd - Hit the floor big ali & dollarman


NOBODY IS PERFECT.. RIGHT?

Idag har vi åkt skior igen, och jag tröttnar aldrig, men att läsa om det är någ riktigt trött samt. Men det hände mig en sådan pinsam sak idag. Vi stod i lyft kön, och jag tänkte knäppa av skidan på min kusin, och så öppnas den där saken in till lyften och jag trycker ner, saken på skidan så han står där och försöker få på sig den, och säger till mig - Asså ååå emma. Men jag bara skrattar. Mina två andra kusiner står där och min syster och kollar på oss, och väntar på att lyften ska komma. Men jag säger eller roppar - jag väntar här på dig jakob. Då rammlar jag och ligger med skidor och lyften kommer över mig. Då stannar hela lyften och alla precis alla kollar på mig. Det var inte kul, jag skämdes riktigt mycket. Vi har  varit på after ski hos pappas kusin, och nu ska jag gå in på facebook. Det här är det hundrade inlägget. Bara så ni vet.





KISSES :*

 


Gud förlåt,

Hejsan nu sitter jag här och förbereder mig för en skräckfilm vi ska se snart. Jag är totalt taggad, men jag kommer ändå flippa ut när den börjar. Nu kollar vi på taking the stage som går, på mtv nu. Det är så bra, men jag älskar tjejen som sjunger. Hon sjunger som en gud. Jag är ledsen för att, mitt inlägg blev  dåligt innan. Men det ringde, och jag kan inte skriva samtidigt, nu ska jag kolla in min bästa blogg. Asså jag älskar den. hotgossips.blogg.se skvaller blogg, som skriver allt om alla bloggar. Jag älskar det verklingen.


Hahha :)


TAKING THE STAGE .)

V E M D A L E N !

Ida var vi i vemdalen, och det var kallt. Jag hade halsduk, tur det!
nu ringer det,
puss <3

Det finns inte så mycket att säga faktiskt.

NU har nya året kommit då. Igår va det verkligen party. Men mest med vuxna. Det var jätte roligt men ikväll, vill jag hyra en skräckfilm och kolla på, men det vill typ ingen annan. Så jag får hoppas och vara snabb med  mittg val av film.  Idag sov alla ut och vi var i backen klockan ett ungefär. Det är väldigt sent, men alla gick och la sig vid halv tre- tre, och att vi var verkligen tvungna. Så vi åkte lite, sen åt vi. Men det var verkligen kallt idag, inte dirket, 26- Men det var väldigt bålsigt,och då blir det kallt. Det var -14 tror jag och det är inte kallt men om inte solen ligger på så är det kallt. Jag upprepar samma saker hela tiden typ. Aja, jag ska gå. Juste vi såg Mean girls igår. ''igen'' , menden är också en riktigt tjej film som ala senaste filmer har varit som gått. Leagely blond,  Cinderella story, och något annat. Men jag har fottat as fina bilder på fyverkerierna, men dom får jag ladda upp när jag kommer hem.
LOVEU!

2010!

Ja, asså jag kan verkligen tycka att tiden rinneri väg. Som i ett timmglas allting bara rinner förbi. Jag är  verkligen trött, jag ska bara önska er ett gott nytt år :)


RSS 2.0