Haha gud vad jag gick på denna

Småsanningar:
Sanning 1. Du kan inte nå alla tänder med tungan.
Sanning 2. Alla idiotersom läste första frågan kommer att prova.
Sanning 3. De upptäcker att sanning 1 är en lögn.
Sanning 4. Du ler nu för att du är en idiot.
Sanning 5. Snart kopierar du detta så att alla.. andra idioter kan testa

Har precis ätit middag typ. Nu ska se hajen 4 om 20 min!
puss

Bild tagen idag!

Ikväll smäller det .)

LUUNCHH

Canon eos 1000D
Hej bloggen. Sitter i backen nu, och ska äta lunch. Det är verkligen as bra i backen och inte så jätte kallt. Tur att man har ny jacka, så man klarar sig. Kolla vilken söt bild på min kisse.
Ha det så bra, bloggar när jag kommer hem!

Rise and shine!

canon eos 1000D
Morgon, måste klä på mig nu :)

Svar till dig

1. Förlåt förlåt, men jag var så trött idag. Ska verkligen göra det mycket i morgon
2. SJälvklart. Gjorde det väldigt mycket en termin och sen orkade jag inte. Jag ska börja med det igen när jag kommer hem.
3. Jag följer inte modet. Jag går absolut med det jag tycker är snyggt. jag har aldrig varit mode galning.
4. Vissa av mina kompisar gör det. Som http://justvendela.blogg.se Http://ballixandra.blogg.se http://lisaamari.blogg.se http.//truefulltrust.blogg.se http://daphna.blogg.se/
Puss :)

VICTORIA SECRET'S FASHION SHOW 2010

Dem är perfekta

Klart för idag!

Så nu har jag åkt skidor så det räcker för idag! Är trött och ska försöka sova nu :)

2011 HÄR KOMMER JAG!

7an Är lite överdriven ,jag hatar inte  jag bara ogillar typ, fast det kanske inte kommer gå men men. Hatar kanske var ett starkt ord

Nya favorit låten!

I'd Rather Be With You - Joshua Radin


Jag vill hem till er!

...och Emma jonsson ochlinn håwi!
Saknar er för mycket nu..

Middag om en timma

Såhär ser jag ut nu. Ska stoppa i mina linser, nu. Tog ut dem för jag hade så ont i huvudet. Vi kanske hörs senare. Annars får ni ha det kul ikväll.
min ända tanke är att jag vill hem! Jag vill inte vara här länge. Jag börjar nästan gråta för jag vill hem.

NATT MYYYS!


gästerna har gått

Så nu har gästerna eller kusinerna rättare sagt gått. Ska nu läsa min underbara bok .)

FRÅGA FRÅN IGÅR 2

vilken är din favorit bok? - Min favorit bok heter
inspärrad. En hemsk bok om misshandel och droger. Det är en sann historia!
Teresa Coopers historia är hjärtskärande från första början. Hennes mor var psykiskt sjuk och hennes far var alkoholist, och Teresa omhändertogs redan som bebis. 

Efter att ha tillbringat sin barndom i diverse hem, skickades hon till Kendall House i Kent. Det var innanför dessa fängelsemurar som hennes mardröm började. Inom tjugofyra timmar blev Teresa utsatt för den ökända inspärrningsmetoden, under vilken hon blev injicerad med farligt höga doser av sinnesförändrande droger och isolerad i kvarsittningsrummet om hon kämpade emot. Det var inte långt efter detta som det sexuella utnyttjandet tog sin början. 

Detta är berättelsen om en ung flicka som blir utnyttjad och misshandlad på alla tänkbara sätt, och hur samma flicka slogs tillbaka till att bli den överlevare hon är idag.

B A D A T


Fråga från igår


EL BREAKFAST

Sitter här med frukost, och glasögon på. Ska inte åka skidor i dag för jag är verkligen förskyld. Tur att jag inte gjorde hoppa naken i snön saken (MIKA OCH NIKI)
Vi hörs snart :)

SVAR TILL ER :

När började du blogga? - Jag började blogga i November 2009, vilken datum vet jag ej bara sådär
Började bloggen som en fotoblogg? - Min blogg började som en töntig, foki inspererad blogg. Jag visste typ inte va en kamera var
Är canon kameran svår att hantera? - Nej,det är en simpel kamera, men jag tyckte det va svårt att fatta hur man tog av blixten!
Vad hade du för kamera innan du fick din systemkamera i julklapp? - Canon s90 :)
hur fick du skugga bakom bloggen? - http://bloggstyle.se/2010/december/skugga-runt-bloggen-wrappern.html#comment
hur lång är du? - Frågade mig själv samma fråga idag , men jag är runt 1.65
har du många vänner? - Jag  umgås bara med dem jag verkligen litar på, och älskar. Jag har vänner så jag klarar mig. Jag vet inte var gränsen för få vänner går ;)
Är du ute och festar på kvällen!? -Kanske inte festar, men jag är ute varje helg :)
Röker du?  - nej det gör jag inte
gillar du dig själv och ditt utseende? -Ibland kan jag verkligen hata mitt utseende och ibland älska. Jag är verkligen gråt färdig för hur ful jag är för det ska man inte. Men jag är heller inte jessica alba ;)
vad lyssnar du på för musik? - Det som går på radion ;)
tröst äter du? - Nej det gör jag inte, men jag är ett matvrak
Har du pojkvän - Nej :(
Flörtar du mycket med killar - Inte så värst jag är 13
Umgås du mycket med killar - Galet mycket
Har du Mens, och hur lång tid tog det innan du fick andra efter första. -jag har mens eller inte just nu!
Fattade du att mensen var på väg? - Ja det gjorde jag, hade magont hela sommaren
hur många besökare har du per dag? 5000- 10.000 per dag. haha kanske inte, runt 60-70
Hoppas ni har fått svar på allt :)

Dagar då jag har tråkigt:

Men snark, vad trött jag är. Jag har verkligen tagit det lugnt hela dagen och jag har verkligen inte ansträngt mig i huvudtaget. Har säkert suttit i denna fåtölj i över 4 timmar med dator i handen... Nyttigt. Det känns verkligen fräscht. men vad ska man göra när man sitter låst på landet, 6 timmar bort från Stockholm och har inte ens en riktigt mobil, eftersom sin egna dåliga fula mobil som man köpte för 3000:- egna kronor har slutat fungera.

Den kände helt enkelt för att sluta laddas och ligger hellre och skräpar på ett bord i 3 veckor.  Så typiskt mig, jag tipsar verkligen inte om xperia mini pro, för  den suger. Touchen är väldigt skön och det är ett plus. men touchen lägger också av och mobilen kan bara sluta fungera. Jag har haft den sen den 20 augusti och jag va trött på den efter en månad. Inte för att den hade tangentbord utan för att den rent ut av suger.

En sån dag när man inte har något att göra, man har kollat bloggar 45 gånger om och tv har man inte och mobilen är död. Då är det bästa jag vet att läsa. När jag läser på kvällen läser jag 2 sidor och sen somnar jag. Men nu läser jag harry potter och de vise stenen, och man kan inte sluta läsa. På min'' bucketlist'' eller min lista innan jag dör ska jag ha läst dem böckerna.

Jag har alltid gett upp eftersom en bok har ungefär femhundra sidor. men jag tycker att det har gått så fort att läsa så jag har inte tänkt på hur mycket boken faktiskt väger och hur tjock den är. Då är det mysigt att sitta, i sköna kläder  i en fåtölj och läsa. den är super omodernt nu förtiden att läsa, och det är verkligen tråkigt när man har en riktigt dålig bok. Men man vet ju vad man gillar .Och jag gillar böcker om misshandel, och om sånt som faktiskt hänt. Medans andra gillar riktiga tjej böcker, som elsas mode, eller gossip girl.
Och jag förstår verkligen att tipsen man kan göra när man har tråkigt är att läsa är töntigt, men då har jag massa andra bra tips. Saker som jag gör eller saker som jag inte gör men vill eftersom jag har så lite talang. Men En annan rolig sak är: Playstation, eller att rita, åå vilka tråkiga saker.. Men om ni har bra tips på saker man kan göra när man har riktigt tråkigt som jag ofta har, kan ni ju höra av er. Ni kanske kan göra en cool video och skicka in. Eller så kan man hitta på världens bästa blogginlägg som kommer upp på första sidan av blogg.se Fast det händer aldrig mig. Varför inte skriva en bok, och lägg ut den på bloggen.

Bli berömd och tjäna massa pengar. Varför inte pengar är bra?!. Eller gör en galet snygg bloggdesign och sälj den på bloggdesign.nu....


Sen julklapp från kusinerna - VÄRMEFILT

Google bild såklart

Ruta runt inläggen

border: 1px solid #ebebeb;

Ändra färg på linjen på #ebebeb;
Ändra tjockleken på linjen på 1px
Ändra utseende på linjen på solid


GHOST WISPERER NÄSTA!

Kolla vad mysigt det är här på landet. Bara väldigt öde och kanske inte så mycket kompisar. Tur att jag har datorn annars skulle jag nog inte klarat mig. Jag ska vara på era frågor ikväll klockan 21.00 då får ni svar på allting. Så fråga på, jag svarar på allt!

Frågestund under dagen!

Så att ni får något att göra under dagen!

Skidor idag

Kolla bebisen!
Hej bloggen, ledsen för en ganska oklar och dålig uppdatering igår. Men Jag hade annat för mig. Efter skidorna idag, ska jag se 1 ghost wisperer avsnitt och 2 av vampire diaries som jag inte hunnit se. Men det blir 3. Så jag har mycket att kolla på. Annars ska jag inte göra mycket idag. Hoppas ni får en underbar dag :)

9 CRIMES

Emma HallbergEmma HallbergEmma Hallberg
Underbar låt som skär sig in i mig. Jag tänker på allt, försöker ta det lungt. Försöker tänka igenom allt som jag gjort detta år. Allt vi gjort tillsammans...Ska se ghost wispere avsnitt nu!

Jag har missat 4 eller fler avsnitt av säsong 5 så jag ska kolla på det nu. Är helt beroende. Så himla bra, jag ryser av varje avsnitt. Det har verkligen inte hänt mycket här uppe!
Ska ringa mika och niki snart :)
puss

skidkläder idag

En morgon puss till er läsare!
Ska köpa skidkläder idag.
Puss

Nu håller min statistik på igen!

Asså,ååååååååååååååååååååååå, Jag hatar blogg.se just nu. Varför kronglar alltid satisktiken, kan inte se för idag eller igår -.-

Har precis ätit middag!Stooooooopp! Har jag precis ätit middag. Sjuk familj jag befinner mig i. Klockan är några minuter i tolv. Men inte så konstigt vi var här klockan 23 något och vi skulle göra mat och sådär. Men nu är jag här, i norrland med världens bästa täckning. Tack tele2 3GS.
För världens bästa täckning, förutom nere i västkusten, där suger du. Ska sova tidigt ikväll, för sak köpa, skidkläder i morgon, jag undrar verkligen vad för några byxor och vad för jacka jag ska ha. Det blir najs. Ska vara galet snygg i backen i år!

Vann en gratis bloggdesign i värde 400 :-

Min motiveringl:

Miin dröm design, är den jag aldrig skulle byta ut. Alla mina bilder jag fotat en riktig fotoblogg design, den gråa bakgrunden med stora inläggsrutor. Som sannasrum.blogg.se och ohstlin.blogg.se
Så ser min dröm design ut fast med mina bilder :)

 


Mår redan illa..

5 timmar bil, det kan bli 7 :(

DAGENS RESEOUTFIT


Landet idag

Idag åker jag upp till norrland, där jag ska spendera lovet. Jag vet faktiskt inte vad jag tycker. Det känns bra, så jag bara kan komma bort från allt och bara njuta med kusinerna. Ska börja packa nu. Bilder snart :)

101224


BÄSTA JULEN NÅGONSIN!


Jul kläder


MIN KAMERA!

Canon eos 1000D
Som kostade ungefär 4500 :- plus minneskort och andra saker.
Jag har haft kameran i 3 timmar och tycker den är grym. Lätt att fokusera med och med olika objektiv går det super fort att få en bra när bild på långt eller kort håll. Den är en kamera jag verkligen rekommenderar!
Saker till:


Ett 18-55mm objektiv
två cd skivor
ett batteri
laddare
data sladdar
och ett band för att kunna hålla upp kameran och hänga runt halsen!

VÄRLDENS NÄST BÄSTA KAMERA :D


God jul medCanon 1000D

Shit vad bra den är, springer runt som en galning och fotar! Har fått en plattång, kamera, en blus än så länge sen har jag presenter kvar. jag är så himla glad just nu. Kameran är grym och jag har fått pengar att lägga i kosing.
God jul :)

Pratar med Gustaf & Björn!

På skaajp!


Hehe, ledsen för att jag inte har bloggat idag men jag har inte hunnit, hoppas ni förlåter mig! har åkt pulka med mika och niki. Haha, galet som vanligt :)
Imorgon är det julafton så då kommer jag inte blogga och det tror jag nog ni förstår!

Knight and day!

stress bilder för att ha något att visa upp.
Har precis sett filmen knight and day, ahha den var riktigt rolig :)

FRÅGA :)

Väskan är köpt i kreta eller va det cypern ,)

Stan snart

Med Hedda, Mika & Niki, tror jag iallafall Hedda :)
Puss

Med andra ord:


Avslutnings kläder


Miley är din förebild och hon är skit tuff!

Gud vad härligt att du säger det! Jag har inte Miley som förebild, och jag tycker att dem som tycker att hon är töntig och sådär bara för att hon är med i Disney channel, för att hon tjänar pengar. Jag tycker att Selena Gomez är helt underbar mot sina fans och magic on waverly place hhaha! Jag älskar vissa av hennes låtar. Jag blev retad för att jag förut var helt galen i Justin Bieber. Den känslan och om hur underbar han var har verkligen gått ner enormt mycket för mig. Men När jag hör hans låtar så ryser jag fortfarande.
Men jag gillar mer du vet graft i låtarna, Justin Bieber har väldigt mesiga låtar och det är synd för han är verkligen begåvad :)
Jag tycker att du ska vara stolt över att ha en förebild, man ska verkligen ha en :)
Puss på dig

Åååååååååååh arg på mig själv!

I sånna här lägen blir jag så arg! Jag ligger i sängen och tänker nu ska jag gå upp skriva världens bästa inlägg med bilder osv. Men såklart har man städerska, och såklart har man mag tröja på sig, och själv fallet så ligget kameran nere i hallen. Asså jag blir så arg!

Bild från i sommras

Jag älskar den här bilden. Den är så himla härligt. Massa färger som inte bryter utan matttar ut varandra. Nu sitter vi och kollar på matilda, en stor slagen film, ni har väll läst boken? Boken är bättre än filmen, eller.. Nu sitter vi i alla fall här. Det är snö ute, mysigt, ska på teater med klassen i kväll. Klockan 6 eller något, så det blir så där med uppdatering ikväll. Jag ger er ett till innan jag åker iväg.
Vi ska se karlsson på taket och innan dess måste jag äta så jag ska gå här i från 15.00 Vi ska vara vid islinge 16.30
puss

Hedda gästbloggar del 1

Tjena tjena mitt bena!
Hedda som skriver här.
Idag har både jag och Emma varit i skolan och slutat skolan. WIHA! Just nu sitter jag, Emma, Niki och Mika framför tv:en och kollar på film, med lunch i magen som vi nyss gjorde.
Det går verkligen inte och beskriva hur härligt det känns med jullov, så många prov och läxor och nu tre hela veckor med inget, INGET! I'm free!
Ikväll vet jag inte än vad som händer... Vi får se.
Pöss!'

Vad är det här? Har det här hänt er?


Galet snygg tjej!

Fashions NightOutMis fotos - FashionMileyMis fotos - FashionMiley162907_1576821178464_1173647261_31363776_3622753_n_large
Shit vilka snygga klääder!

FAAN

JAG RÅKADE ELLER SKULLE KOLLA PÅ TYRA.COM OCH SÅG ATT KRISTA VANN!

VICTORIA SECRET'S FASHION SHOW 2010

kanal 3, 30 December! Katy perry kommer uppträda på mode visningen.

Tv kväll!

Reklam i top modell så jag passar på att slänga in ett inlägg eftersom att jag vet att ni gillar det. Idag va vi ju i gamla stan. Jag hade jätte många små tjejer som stirrade på mig hela tiden. Jag tänkte oohh nej ni kan inte läsa min blogg så populär är den inte. Haha, men sen hade vi tråkigt så vi började ragga, och för att få kontakt med några på frågade vi var kyrkan låg och där började allt. Asså dem började skämta och vi undrade vart dem gick i skolan och vad dem bodde osv.
Paniken var ju ganska stor eftersom att jag fick ragg på ryggen och han va i början okej snygg men sen ändrade jag mig helt. Så nu sitter jag och kollar igenom hans fjortis bilder. Så jag va liksom tvungen att dissa honom ,)

TOP MODELL FINAL!

Vem hejar du på?
Jag hoppas att raina vinner om hon fixar ögonbrynen :)

ÄR MED TJEJERNA!

Efter en dag i gamla stan så har vi nu anlänt hos mig.  Ska nog kolla på film nu! ;)
I dag sprang vi runt och raggade på massa dt pojkar. Det blev en utmaning på slutet, Mer om det i kväll!
xoxoxo♥

Nu drar jag .]

Snygga fötter ;) FYfan!

Har en tova!

Den här sprayen är inte för tovor. Men den är verkligen bra. Jag får sällan tovor och när jag har en så sprayar jag detta på tovan och kammar. Jag tycker alltid att det gör ont, men den försvinner. Den ger glans och gör det fylligt. Man ska inte skölja ut håret med vatten när man tagit det. Jag brukar spruta på det när jag har tvättat håret. Köp den på : Kicks för 55 kr.
Det värsta med den att håret känns ibland fettigt av sprayen. Det är dissen!

Det har gått för fooort!

Det känns som om tiden bara rinner förbi. För 19 dagar sedan sa jag åå varför kan det inte vara den 19. Vilken dag är det idag? 19!
Jag har verkligen tyckt att detta år har gått så himla fort. Jag minns typ inget jag har gjort. För allting har bara rusat förbi. Idag är det redan 4 advent och det är 5 dagar kvar till julafton. Det känns lite omöjligt just nu.
Idag ska jag till farmor och farfar. Farfar har fyllt 84 så vi ska dit och fira. Han bor i örebro så jag ska sitta i bilen ett tag. Tur att jag har uppdaterat min mobil så jag kan ladda ner massa spel!


I L L A, J A G M Å R I L L A

Går och lägger mig nu!
P U S S E N !

Knorre orre snorre

Spelar hotell gyllene orren: http://media.svt.se/download/flash/fiktion/Gyllene_Knorren/JK_popup.html

LOVE CAN BRING U THAT!

Älskar redigeringen!

Vatten blir is


promenad på hem väg!

Nu har man sett sammys äventyr. Snacka om en bra film. Haha, Den var så himla söt och att benjamin dubbade första minuterna fick mig att skratta. Att höra sin kompis röst på film är lite underligt. Jag är så himla trött så jag ska nog bara ta det lungt timmarna framöver :)

Mika gästbloggar del - 3

Hej Emmas fiiina läsare!
Nu sitter vi här hos Niki och har "kul"
Emma plågar Niki... Niki äter godis, Jag
... bloggar för er!
nej nu ska vi ta lite bilder...!

JUL HOS OSS!

Nu har vi gett varandra julklapparna! Myys

Choklad mouse på menyn!

Canon s90 ( än så länge)
Okej så nu sitter vi töntar här i soffan och chillar. Har upptaterat min mobil.  Vi har tjockat oss, och ska vara vakna hela natten!
Puss

Hotell gyllene (kn)orren

Har hållt på med designen ett bra tag nu. Men är äntligen klar Det känns verkligen bra nu!

Sista avsnittet!

Åå panik, jag vill ha mer!

GHOST WISPERER


Man blir ju rädd


Jag är liv rädd för att åka in till stan. Med allt om den här bomben och vad dem ska göra här näst mår jag bara dåligt av. Om Ni vill se eller höra mer så är det lilla aktuellt på barnkanalen om en kvart, där det kommer pratas om bomben och det. Jag är verkligen rädd! Det ända dem vill är att skrämma oss. Jag tror inte att dem kommer bomba hela europa men man blir ju ändå rädd, och det är precis vad dem vill att vi ska vara.  Allt snack om detta gör faktiskt folk oroliga. Kan dem inte bara lägga ner!

Sover med Mika och Niki i morgon!

Lite mer om vad jag gjort idag:
Idag har jag haft prov. Jag får alltid sådan press när man sitter där. Jag börjar oftast skratta och kolla på alla som sitter super fokuserade. När jag är klar med provet brukar jag inte kolla igenom det på en gång utan väntar gärna ett tag. Om jag har mycket tid kvar kan det ta 10 minuter innan jag kollar igenom det, men är det kort tid kvar kollar jag provet fort och lämnar det.
Sen var jag med Hedda och dem. Man kan inte riktigt säga vad vi gjorde.
Nu kollar jag på 16 and pregnant och hon föder! Hhaa


HEJ

Har varit med Niki och Hedda idag. Vi såg på film och ghost wisperer! Nu väntar jag på julkalendern. Hoppas ni har haft en bra dag :)

Var är mina kommentarer


2 h pluggande


Klockan är redan 5

Oj herregud vad tiden går fort. Jag kan allting nu. Ska bara plugga verben och sen är jag klar. Det känns på naaajs!


Plugga english in the matsal!

Hade No prov  idag. Det gick väldigt bra!
Har engelska prov i morgon så jag måste fokuser på det. Bättre bloggning i morgon! LOVAR

Vad ska jag göööra

Min kommentar till bilden är att jag var stressad i morse och hade inte tid att hitta kläder på det bästa sättet för mig är att kasta ut allting. Nu ska jag äta mellis och sedan ska jag plugga no. Fick låna en vinter viken av skolan efter som min är borta...

CHECKSTRYKACHECKCHECKSTYRKSTRYK


Dagens kläder


Lucia!

Jag har pluggat sen jag kom hem klockan 2. Jag håller på att somna för att jag är så trött. Jag har tappat bort min bok vinterviken som jag måste leta rätt på. Jag håller på att reparera norton 360 i min dator. Och att plugga No är inte min grej. Jag kommer snart domna på golvet, för att jag är så trött. Hade inte smink i skolan i dag. Snacka om det va skönt. Ska ladda upp bilder i datorn snart.
puss

pppllluuuggg


Hörde ni om bomben

En man sprängde sig själv mitt i julruschen i centrala Stockholm. Med några minuters mellanrum inträffade två explosioner i city. En bil i korsningen Olof Palmes gata och Drottninggatan började brinna kraftigt. Kort därefter small det på Bryggargatan.

Först gick människorna som rörde sig på gatan upp mot smällen. Sen började de springa därifrån.

– Polisen sa att det var risk att det skulle smälla en gång till.

– Det var väldigt oroligt. Folk bara väntade på att det skulle smälla igen. Jag såg en kvinna med barnvagn som sprang därifrån.

En man sprang fram till mannen som låg i snön.

– Han försökte ruska liv i honom.

Direkt efter smällen ringde Bianca till sin mamma Camilla Naurin som satt och väntade på henne på ett hotell på Drottninggatan 71. Utanför hennes fönster hade just en bil fattat eld.

– Det small bara till nedanför mitt fönster. Jag såg en vit kombibil som brann jättemycket. Bilen var helt övertänd.

Först trodde de att det var samma händelse de bevittnade. Men snart insåg de att det var två separata.

– Jag blev rädd. Man tänker ju att det är ett terrordåd när det händer så tätt. Och det var ju inte länge sedan det fanns hotbilder mot alla stora städer, säger Camilla Naurin.

De tycker båda att det är märkligt att de blivit vittnen på varsitt håll.

– Det är jätteknäppt och skitkonstigt att vi båda har blivit vittne till detta, säger Bianca.http://www.svd.se/nyheter/webbtv/webb-tv-sjalvmordsbombare-i-stockholm_5803191.svd
Allt är från  svd.se

Vetemjöl


Superspeeed

Vill du ha tips för att få fram en superspeed bild.
välj en lampa flera lampor och ställ in eller se till att det är mörkt ute. Sen bara drar du bara kameran fort medans du håller in fotoknappen!

Drar till stan!

Dagens outfit!

Wake up in the morning!

Hej bloggen. Sitter och kollar på bolibompa. Vaknade kvart i 8. Ska se julkalendern 8.45 den e inte så dållig.

El partaj bien!

å herre vad trött jag är. Ligger i vardagsrummet och kollar på disney channel. Ska smyga in och lägga mig hos mamma när jag har sminkat av mig osv. Det va en rolig kväll. Snacka om många bilder på facebook ;)

Vilken profilbild ska jag ha?


Dagens kvälls kläder!

Tröja:vila Byxor:bikbok nya!

Människor bakom snö!


SPRING-SUMMER 2011

FIRST LOOK, TOM FORD SPRING-SUMMER 2011 COLLECTION DEBUT IN VOGUE


Vad tycker ni.Själv tycker jag att bilden är väldigt dålig och man kanske inte ser så bra vad dem vill få ut av bilderna. Men det det kan nog bli en snygg collecion!

Natalie Portman

Natalie Portman pryder nya numret av Elle UK.
åå snygging!

Tom Munro

bilder tagna av Tom Munro

ehm.. vem är du din flörtare

Han har skrivit till mig i 4 veckor och om hur snygg jag är. Asså pedofil nästa ;)
Men han fick mitt nummer hih!
Haff..

Skärm släckare

Sööt

Neee jag vill inte byta blogg

hahaha!

Glosor nu! blää


Hejhej


Lyckan kärleken och meningen med livet

Bio med mamma och efter middag. Mys!

Byter blogg!

Hej bloggen efter att ha haft denna blogg ett tag, och ja har vänt väldigt mycket på namnet. Så jag kommer byta blog innan julen eller efter. http://emmabilder.blogg.se/ Kommer det bli. Mer foto och sådant. Precis samma som denna fast mer bilder. Videoinlägg och bilder dagens kläder men verkligen mindre mode :)

dusha sen ska jag plugga

Oj vad jag klagar men gud vad jag känner mig tryckt av böcker. Dags för plugga efter att dusha!

Nu kommer min buss!

Hejsan ska hoppa på bussen till tennisen .)
Hörs

Morgon!

Ju är det  8 avsnitten.. Hihi

Trött som vanligt!

Så typiskt att jag alltid är trött. Skolan är krävande är det en anledning? Jag tror att alla mina kompisar också är det. För vi dör av trötthet. När vi kommer hem från skolan måste vi igentligen plugga. Men vi sätter oss vi dator och sen tickar klockan. Det hände mig idag. Jag kollade på klockan skulle läsa engelska klockan 6. Jaaa, och sen var klockan 8. Hade inte ätit middag eller ingenting. Har 2 prov nästa vecka och jag verkligen dör av stress. Ingen lärare förstår heller. Dem undrar varför vi inte skiter i att plugga och ägnar oss åt det som är viktigt.
Vår skolsyster fattar ingenting heller, och lärarna uppmuntrar oss alltid med kommentaren: - Det kommer bara bli värre.
Då säger man ju tack kära du! Suckar och går där ifrån. Så i morgon efter tennisen ska jag plugga hela kvällen och det ska jag verkligen för jag har inte tid med dator eller tv i morgon. Så jag kommer göra tidsinställda inlägg till er :)
Snällt va?

17 Dagar kvar till jul!


Jag har en men den är på landet

Å herregud, jag smäler av dessa mössor. Eller dem andra ni vet. Men den här är galet snygg. Jag fall pladask när jag hittade denna bild på google. Snacka om en bra bild på tjejen. Dem här mössorna är inne nu i vinter och jag skulle vilja ha min här hämma så jag skulle vara lite fashion score över det hela.
Denna fast i annan liksom

Svar på fråga:

Mjukis dressen är från gina tricot. Jag älskar den så himla mycket. Den finns i lila, rosa osv.. Men jag vill ha den från ohio vid sergelstorg. En blå tror jag. Eller denna från gina .)


JESSICA ÅKTE UT!

skjorta cubus jeans bikbok armband leksaksaffären och punktshop
Amen skojar du. Hha, Du är det 4 tjejer kvar, och det är final nästa vecka. Dem är fyra men två kommer åka ut + att det kommer vara final.Hoppas den rätta vinner..

Top modell 14

Hejar på jessica. The girl in yellow :)

mums jordgubb & vanilj

Den här glassen är så himla god. Mums, igen!


PARIS STREETSTYLE

Kamelfärgade kappor under Paris Fashion Week, A/W 2010.Modellen och sångerskan Karen Elson i kamelfärgad kappa.Blommiga plagg under Paris Fashion Week, A/W 2010.Blommiga plagg under Paris Fashion Week, A/W 2010.Blommiga plagg under Paris Fashion Week, A/W 2010.

18 DAGAR TILL JUL

Åh herregud vad jag längtar till den typ 23 eller något. Då är spänningen som mest. Det ska verkligen bli mysigt och att öppna alla presenter. Jag, mika och Niki har mini jul nästa helg. Så himla mysigt. Med Små julklappar till varandra osv. Men vad står högst upp på er önskelista?


canon s90


Bilder från i Lördags


illa mående

Å boy nu börjas det igen, med alla mina sjukproblem.. Pratar med mamma om bilderna till hemsidan. Det ska bli så himla roligt! Ska gå ner och göra lite lunch nu.
Jag ska tipsa er om en blogg:

Denna tjej ägde rikauteliggare.devote.se som var en av mina favorit bloggar. Nu har hon kommit med en ny underbart inspererande och närvarande blogg. Som handlar om mode!

Black, white and some other colours

Fort farande Veronica Larsson.. Bilder från hennes blogg [http://vivienne.blogg.se/category/platningar.html]

VERONICA LARSSON

Veronica Vivienne Larsson av Niklas SöderlundVeronica Vivienne Larsson av Niklas Söderlund
http://vivienne.blogg.se/
ÅÅåh herregud, vilken snygg brud. Hon har en mode blogg som är grym och hennes plåtningar är gudomliga!

Trött

Gud vilken chill dag det har varit. Jag har kollat på tv, pluggat lite. Varit inne på datorn. Pratat med pappa om min julklapp så nu vet jag att jag kommer få den. Är överlycklig. Pappa hade kollat på en annan också men sen så fick jag välja och då valde jag den. Gud vad jag längtar tills i jul!

Saker jag måste göra:
1. Köpa ett iphone 4 skal: Lila
2. Köpa tofflor & 2 lexington handukar + en olivbodybutter från bodyshop
3. slå in mika och nikis julklappar
4. Plugga glosor samt texter..

on the phone with NIKI


13.37


Tappat rösten från igår:


Pratar med Hedda


Trash and flash

we go together like milk goes with cookies...we go together like milk goes with cookies...Fashion Societywe go together like milk goes with cookies...Fashion SocietyCha-Cha-Charlie♥ ♥ ♥ ♥ BlushMeLoveSLIP INTO REVERIE♥ ♥ ♥ ♥ BlushMeLoveSLIP INTO REVERIE♥ ♥ ♥ ♥ BlushMeLoveDLSW
Ååh, vilken insperation man får av we heart it. [weheartit]. Ser ni västen, as snygg, och ringarna är liksom wow. Kolla väskorna.. Ögongodis.Weheartit är verkligen en as bra hemsida.. I Love inte

Everybody is like wow

Sitter och kollar på disney channel. Det går galet länge på kvällarna, nu för tiden. Jag har haft en jätte rolig kväll och har nu kollat runt på kläder osv. Jag kollar runt lite på julklappar osv.
puss

Ååå vilken lyckad kväll!!!

Nu slutade kvällen. Fan!
Den blev så himla lyckad. Maten, efterrätten, festen allt. Åå.. Guud vad glad jag är

Ha det grymt ikväll!


Roliga armband..

Nu har jag gjort efterrätten till min middag ikväll. Jag säger bara mums! Jag har verkligen haft roligt idag i stan med Niki. Vi har köpt klockrena armband som är i olika former har käkat på mc och gjort galet med saker. Vi passade på att gå in på BR leksaker när Mika inte var med ;)
Ska sätta på ett bad nu. Innan Niki kommer klockan 6 som ska vara min hjälp för kvällen. Så himla snällt av henne :)

STAN MED NIKI!

Vi hörs lite senare :)
Jag kommer nog göra ett videoinlägg när jag gör efterrätten tills ikväll

Det har aldrig tagit mig så här lång tid..

Some pictures from this winter
att bli klar med en design. Är inte klar än. Ska nog fixa headern lite tror jag. I morgon ska jag till stan med Niki, jag tror mika ska med också. Niki skulle köpa några saker tror jag.
Jaja, ska sova nu men hoppas att ni gillar designen..

Winter 2010


Vampire diaries

Jag har längtat i 3 veckor!

@ heddas place tonight!


Bild tagen i går!
Hej bloggen jag har världens nyheter!
1. Några av mina vinterbilder ska komma upp på worldtrade center stockholms hemsida
2. Mina bilder ska varainbjudan till lucian på world trade center.
3. I morgon har jag tjej middag.
Hej bloggen, gud vilka nyheter. Jag har hållt tjej middagen hemlig för att inte få något bråk eller så. Men nu kan jag avslöja att i morgon har jag det. Jag har tagit alla närmaste vänner, en maskerad hihi. Ska till hedda ikväll, så mysigt :)
Hör av dig


Pray - Latin girlSå här börjar jag min morgon!

Åh, U smile- acoustic version är grymt bra. Men riktiga är bättre. Igår hade vi ju studiedag och det var så himla härligt. Nu börjar jag på iform och har benträning typ. Det kommer bli galet jobbigt.
Om 25 min ska jag se jul kalendern och äta frukost :)

F R O S T


Ååh! Jag vill till Danmark 1/4

Justin bieber har konsert då och jag vill dit. 1.400 typ för en sittplats inga stå platser kvar. Jag vill!
Så sjukt..
Bilder från idag:

En videohälsning som skulle upp för 3 dagar sedan


Oh snapp!

God morgon, bloggen. Lite mer exakt har jag studiedag idag och ska vara med hedda, alexandra, Lovisa, sara och Linn! Såå mysigt. Ska äta något lunch/frukost liknande nu och sen ska jag byta om.
Dagenskläder innan jag går och så tar jag med mig kameran dit.
puss

Tjeena


U are my sweetiii piieeeee


Destroy what destroys you.

Tumblr_lcrcvz6ccz1qdpvfyo1_500_large

Sova över!

Heeej snyggingar. Ikväll sover jag med Niki,Hedda,Linn och Ellie. Såå myys! Vi har studiedag i morgon, så det är galet najs. Hoppas ni haft en underbart bra dag. Det har jag .)

Jag är stolt gick upp halv 7

Hahha, jag är så grymt taggad inför julkalendern! Om 15 minuter i svt 1. Missa inte det nu. Annars ikväll 17.15. Nej nu måste jag sminka mig så jag blir klar.  Har tennis i dag också så det blir bloggning senare..
Puss

RSS 2.0