klockrena

den med kassan är ju bäst

Trött brud

Pussen♥

Oj vad jag bjuder på denna!

Den är inte klar utan måste bearbetas ;)
Nej det är fel på den haaahah

P L U G G


Dagens superfula outfit!

Koft abikbok jeans bikbok linne jc
Hej bloggen, Mika sjunger och spelar massa jäkla jullåtar. Men nu laddar jag med mina.hahha!
Idag i skolan har jag varit ett jäkla pucko. Slog pingis bloggen i Tores huvud och sen kastade jag racket rakt i väggen. Herregud! Efter att ha laddat min mobil  i 3 dagar och det har inte hänt ett skit så har jag bytt nu till min rosa W595 som har uppdragna knappar. Men vad gör man igentligen.
Ska ta den till expert på torsdag och försöka förstå vad som händer med min mobil. Men en annan sak, i morgon är det första advent. Första luckan i julkalendern och första avsnittet av JULKALENDERN. Hotell gyllene knorren here we come! Nej men klart man måste se lite av den i alla fall :)
pussen


Spanska med mika på skype!

Mina skor:
Herregud. Det här funkar inte. ahahah!
Nya skor iför sig. Lämnade tillbaka dem andra. Nu måste jag plugga

Sov gott

Nu har jag verkligen kollat på tv. Pappa kom hem med dem nya skorna också. Jag kunde inte ha kvar dem svarta. Bilder i morgon.

2008-01-13


Ni ser bara hur vi ser ut ;)

Sitter inne på datorn jag hade för 2 år sedan


Asså herregud är det ända jag kan säga!
jag har hur många fjortis bilder som helst på denna dator. Jag stoppade in mitt bredband eftersom jag verkligen ville använda denna dator för att ladda upp bilder och videos från 2008. Jag säger bara att jag var galen och att jag och hedda gjort så sjuka filmer tillsammans :)

Har precis lottat

ut dagens blogg...
Från början skulle jag välja men det blev så himla svårt så jag lottade..
Och det blev Linn håwi som får kamma hem priset för dagens blogg!
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg
http://truefulltrust.blogg.se

Nya skor men jag vet inte

vad tycker du? För jag är osäker och annars måste jag köpa:
fast ljusare..

Anmäl dig till dagens blogg!


Http://em*******.blogg.se


På denna sida håller jag på att mixra med min design. Jag tänker mig en riktigt ljus design. Den kommer bli galet mysig. Nya bilder i menyn och ny header bakgrund osv. Ni kommer få se en bild. Denna design kanske kommer upp i veckan. Då det faktiskt är december.


Kameran jag vill ha heter canon eos 1000D. Den finns i 2 olika med samma namn men jag vill ha den som kostar 4.500 kr. Den är verkligen hur bra som helst eller om jag förstår rätt, har josefin en tjej den och hon fotar grymt bra med den. Så det är hennes skills eller kameran..
:)

Heeet

Wake up in the morning feeling like p-diddy!
Hej bebisar sötnosar osv. Har precis pratat med pappa om min julklapp. Han blev inte arg.. konstigt!
I går kväll va jag, niki och emma här och hade skoj. Vi tog det lungt och bara pratade och typ kollade in allas profilbilder och hur vissa verkligen överdriver med saker. Hhaa. Det är verkligen töntigt att inte vara sig själv, pratade vi också om. Och sen massa andra saker.
Ska köpa skor med pappa idag hur ska det gå..

hm..


Like a g6

Hej bloggen,Emma och Niki gick precis. Mysig kväll med mycket dator. Ska sitta vid datorn nu..

We wish U a mery christmas and a happy new year

Längtar så mycket till jul!

4 Dagens bilder

Mysig dag istan. Julklappar mycket folk, iskkalllt!
Nu ligger det julklappar på sängen, så himla mysigt. Jag ska ut ikväll vara med mina tjejkompisar och mysa. Det ska bli underbart mysigt. Och i morgon ska jag plugga och ta det lungt.

Dagens frukost!

Mums!

LANVIN FOR H&M

Jag tycker själv att det är lite överdrivet. En klänning kostar ca 1500 kr och allt är inte super snyggt. Alla grejer på hemsidan är sold out så det verkar ha gått bra för hm. Det är väldigt mycket puff och färg som jag säkert tror att många tycker är snyggt men jag tvekar starkt på det. Om det kom en person på gatan skulle jag inte tveka på att de va lanvin for h&m hon hade på sig eftersom det verkligen står ut ifrån mängden, och det kanske är det som är det så himla populär..

saknar

Emma HallbergEmma HallbergEmma Hallberg
Åh vad jag älskar dem där jeansen!

Jag har aldrig vaknat så här tidigt..

På flera år. Jag vaknade 8.49 precis och pang så va man uppe ur sängen. Jag stoppade i linserna och gick ner till tv:n men den kronglade så jag gick upp och gjorde ett blogginlägg nej dåå ska datorn krongla så man fick stänga av och sätta på den. Så det här är igentligen andra inlägget i dag fast nu första. Ska ringa mika och niki om 2 timmar ungefär skoj, vad ska jag göra så länge. Vi ska jul handla mysigt.
Har ni börjat handla julklappar eller har ni ens tänkt tanken på julen :)

Canon s90
Bilder jag tog i somras.

Jag ogillar sverige det är som en liten håla i norrland!

Varför ska sverige vara den lilla hålan ingen jäkla kändis vill komma till. Varför Danmark mend inte Sverige!

JULHANDLA IMORGON!

..och nu täcker ni jäklar redan! men jag måste börja i tid i år. Förra året sa jag det skit tidigt och så blev det typ den 17:e, alla julklappar blev helt kaos typ lagerhouse 6 kr liksom. Så i år ska jag börja tidigt och köpa grymma saker..
Ska in med Mika och Niki, vi hade planerat klockan 12 på ropsten men jag kommer aldrig orka gå upp så tidigt. Så vi ska sova ut. Helt underbart med helg eller vad säger ni? Har ni några planer inför morgon dagen :)

Dagens saker:

Efter skolan tjockade jag och mika och niki oss som planerat. Vi har bestämt vad vi ska göra ikväll och jag vill igentligen inte vara här menmen. Man får hålla ut för gruppen. Har precis dushat och att det har varit dålig uppdatering är för att jag har varit hos niki och känner inte för att ta med mig dator eller sitta vid datorn då vi satt och kollade på remember me. Njaa, den va sådär ingen film jag rekomenderar direkt. :)
puss

Bild som bakgrund!


Min statistik mätare buggar sig

Den har sagt helt fel statistik det här hade jag igentligen igår. Jag har 18 enligt blogg.se och enligt en annan sida jag har registrerat mig i sa 42 och i genom snitt har jag 50 perdag..
Vatusanblogg.se har så fel
antal besökare för igår är 24/11-10 och idag 51
+ att månads visningen är för att jag skapade den konton den 23 så ,)
HAHHA, den kör för två dagar just nu

En timmas konversation med neil!

Ont i nacken!
profil bild på fejjan!

Olika


hur får jag in min kodmall

Aj då, jag har råkat radera hela kategorin. fan! Är det ett skämt.. Om ni behöver hjälp med något så kan ni bara höra av er, jag gör en ny kategori och gör fort nya inlägg med det viktiga:
Rubrik
kommentarslinken
klocka i menyn,bloglovin
ta bort sträcket vid menyn

O my good!

hej bloggen, bloggningen har gått ner och statistiken hallå! Vafan hände. Det känns inte så kul. hha..Till helgen blir det mer bloggning eftersom jag har varit i skolan nu osv. Men det kommer inte bli så mycket men jag kämpar..

Är det bara jag som är galet sugen på julen nu. Asså jag skämtar inte julen är bara en månad borta. Och jag kan knappt bärja mig, det bästa med julen är paketen. Förutom maten som är typ UNDERBAR!
Vad har ni gjort idag?Hur mår ni? Hur äre i skolan? Är det stress? Kämpar du som en galning?

Glöm inte att fråga frågor på www.bloggsvar.se/betweens
och om ni har frågor om något bloggdesign eller något så maila eller kommentera. Jag ska göra ett inlägg om hur man lägger in kodmallar som man tagit från tex:bloggdesign.nu

Från teatern


Dagen outfit!

'
jeans:Bikbok Spetströja:cubus Linne:bikbok
Kom hem från Linn teatervisning för en stundsedan. Har laddat in bilder i datorn osv. I morgon efterskolan ska jag vara med Mika & Niki och vi ska tjocka oss. Bilderna va kläderna jag hade idag. De var riktigt kallt i dag ussh!

Skopanik?!

Herregud. Det här slog mig nu... Vad ska man ha för skor i vinter. Jag är ute och leta. Och känner mig så trött och säger, ska jag bara inte köpa ett par uggs? Men herregud nej. Lite klass tack. Jag tycker verkligen inte att det är fel på uggs men jag hade det förra året då snön bara kom och kom, och jag fick stora hål.. + Att jag faktiskt blev genomvåt inne i skon. Eftersom uggs inte tål kyla eller vätska. Great! Så Jag letar nog vidare men vad förskor ska man ha?!
Denna jacka har jag fast mörk av all smuts..
Vilka skor passar till dessa? Det börjar bli lite panik. Vill mina läsare hjälpa mig leta?

Vilka hemsidor besöker jag mest?


klar med matten!

Hade inte sjalen ;)

Pluggar matte

Har 3 kolaburkar kvar. Yey!

Kläder för i morgon

Jeans: Bikbok Linne: Lyseskil
Jag har valt kläder städat rummet läst vinterviken osv. Ska sova 21:00 så jag ska göra mig redo för sängen snart :)
puss VI HÖRS I MORGON EFTERSKOLAN

SKOLAN I MORGON

hoppas jag.. Jag ska försöka svettas nu. Tusan att jag inte har en bastu. Då skulle jag sitta där hela dagarna. Ska krypa under täcket nu, och hoppas att jag börjar svettas. Och sen dusha.
Jag har liksom en vecka på mig att sälja 9 kola burkar. Har inte orkat har haft kolorna i snart 4 veckor och har 9 kvar. Hade 14. I morgon måste jag verkligen sälja!


Har precis badat

Har precis badat och tvättat håret. Gud vad skönt det är. Tagit det lungt osv. Nu ska jag göra klart spanska läxan. Och sen ska jag pressa apelsiner och städa lite :)

Mums!

Sias choklad glass. Guud vad goott. Jag älskar sia glass :)

16 wishes

Jag har precis, satt på te kokaren och kollar på ännu en inspelning. 16 wishes.Jag har spelat sims och så har jag spelat piano. Hoppas ni får en underbar dag .)

Små snöar igen

Bilder tagna nyss :)
Hejsan hoppsan. Sitter och kollar på bolibompa.. Det finns inget att se. Förutom kvart över 11 då det är tyra show. Så länge får jag hålla ut, och sen ska jag nog sova och kanske sätta på en film i mitt rum. Så jag blir varm.  Hedda och jag har pratat i telefonen. Eftersom vi båda är sjuka, hon ligger hemma med influensan. Nu fick han på tv:n damp. hahaha
Nu är det byggare bob. Yey!

Hellokitty...

Likes | Tumblr♥ ♥ ♥ ♥ BlushMeLovevictoria rose__♡CHLOE likes coconut curry.
[Bildkälla]

101123 - Tisdag


Frukost


Hemma

God morgon. Har hela morgonen försökt dämpa min hosta, och gjort så att halsen ska bli varm. Men det går inte så bra. Jag är gal1 hungrig och har ont i magen. Jag är hemma idag också, men jag hoppas att jag kan gå i morgon. Man vill ju inte missa för mycket  iskolan.
puss så länge

Mamma kom med en suprise

Haha, vad gulligt..

Löven på hösten?


Dricker te

Har precis varit ute och fotat i trädgården och har verkligen tagit fina bilder. Kollar på camp rock, spelade in den när den gick och ser den nu. Har gjort det ett tag.
Ser ni skillnad, att jag lägger in bilder hela tiden, japp. Jag ska ha med mig kameran överallt nu. Så det blir bilder hela tiden. Bra va? Jag känner mig redan piggare. Ska dricka te hela tiden nu.
Puss

You are different!

Host host!
Så låter jag hela tiden, när snön vräker ner och jag ligger inne. Jag har ätit precis,och har sett ett avsnitt av välkommen åter. Jag ska nog börja kolla på en ny serie på datorn. Men jag har ingen aning om vilken. Har läst massor, av bloggar. Hahaa, ha det så bra så länge :)

Lördags fikat i stan


Har ni prövat?!

Inte good, ush! Marabou sommar va så mycket bättre!
Den här chokladen smakar ush.

S J U K !


work on

PrettyMajor♡Heartbreak ♥ Introspectjust another style blogTumblr

Whow, dude press f5

''I love the London style over this''
Jag hostar som en galning just nu. Ska inte bada i skolan i morgon, eftersom jag håller på att eller är sjuk. Har käkat kolor idag ,och jag skulle sälja men jag orkade inte. Jag ska sälja i morgon. Då ska jag verkligen göra det också. Jag sålde en i går, till rebeckas kompis .)

We heart it är den mest inspererande hemsidan..

Catch a falling star..Catch a falling star..OH! Crash ThingsFashion and fun.be be your loveSAMUEL PRITZKER
Click click, turn, click, nice. Good, awesome. CLick!
Det härliga med fota är att man inte behöver vara bra. Dem här bilderna är grymma. Jag bara avgudar och sitter och tänker. Om det ändå va jag som tog dem bilderna, om jag hade en sådan kamera..

London♥


Frost överallt!


GOD NATT HALV FEM PÅ MORGONEN!

SOOV GOOOOTT

Natten är lång :)

Yey!

LINN SYR!

Snygga jeans va! Köpte dem idag 500 :- och blusen 49 :-
Mer kläder i morgon. Har datorn med mig :)

stan idag :)

plus att jag sover hos Linn ikväll :)

Snart är det jul!

Bilder jag tog här om dagen :)

Jag tipsar om Harry potter

Så himla bra!


Före/efter

Tada :)

Bio idag 15:00

Det känns inte bra att det bara är 2 filmer kvar. Jag minns liksom dem stora spindlarna, och schackpjäserna. Eller när dem är i laburinten och jag trodde att harry skulle dö. Jag tycker tiden går för fort!

Klädpanik!


Natti :)

Sov gott  O.o

Ny duschad Emma

Så för en stund sedan dushade jag, och hedda har vräkt i sig lkolor som jag ska sälja till skolresan. Har sålt 2 stycken, har inte hunnit. Men på lördag ska jag sälja, undra hur det ska gå. Hade no prov i dag och det gick verkligen inte bra. :)
klart slut!

Med hedda!

Hej bloggen, jag är så ledsen för att jag inte bloggat men hade No prov idag så nu är proven över. Än så länge!

Dagens fråga :)

¨
Svar: Jag har twitter men det är inget jag faktiskt använder. Jag skriver aldrig på den. Jag bara har den så jag kan se när Jb har skrivit. Men i stortsätt inte :)

Ledsen, men har precis skrivit klart en sammanfattning på 3 sidor

Hej bloggen, har spenderat dagen efterskolan i min källare. Under en filt och en kemi bok. Har aldrig varit så trött på skolan som jag är just nu. Har No prov på torsdag, så jag har skrivit en sammanfattning om det som står i boken så jag inte behöver läsa. Ska också läsa ut min bok ikväll för att kunna med skolboken. På fredag förmiddag ska jag och några kompisar gå och se Harry Potter 7 Del 1. Längtar. Och på söndag ska jag PLUGGA. Suprise?!

Ååå ta hand om mig själv nu!

Hej bloggen, efter denna vecka ska jag ta det så lungt. Det är så mycket i skolan men allt börjar försvinna nu. Det känns verkligen skönt! Idag har jag pluggat med mika och Niki på bibblan och det gick väll helt OK liksom inte överdrivet bra gick det. Nu håller jag på och sorterar jag papper och annat. Har läst no men det går inte så bra. Jag ska bada nu och sen ska jag läsa vinter viken och sist historia. Jag ska läsa ut min andra bok i helgen också. Stress!

Monday!

SKa springa hem nu och plugga! :)
-slutar nämligen nu..

Natti

Första inlägget i Foto- Superspeed

Insperation!

time is eternity by *lpdragonflyMind of a 16-year-old
NGU | Flickr - Photo Sharing!midnight tea party

Kläder som jag ska ha på mig i morgon

Visst har bloggat mycket idag :)

Back to life

Osminkad person sitter med musik i öronen och orkar inte plugga!
Ärligt har jag bara gjort engelska glosor

Make a wish

''Can you feel the love tonight''
Så sitter jag och sjunger nu, eftersom den låten är så himla bra. Jag har verkligen nördat den låten, medans jag gör spanska arbete och glosor osv. Det är segt. Men men. skola du vet. Ska skriva in alla glosor på datorn och sen ska jag nörda spanska och engelska glosor. Om jag är stressad.. Det kan jag inte påstå. Eller? Men no provet är det sista provet vi kommer ha fram tills lovet hoppas jag, eller engelska prov också men det är ganska långt kvar till dess. Vecka 49 och 50 är det spanska redovisningar och engelska prov men det är lungt. Jag kämpar.

signebelfiore.blogg.se


PLUGG


Mysigt

Ingen bild jag igentligen är stolt över att jag tagit, så den får inge copyright text :)

MORNING


Åååå

Dagens planer: 
sälja kolor och plugga

Kläderna jag hade på mig i går kväll


Svarta naglar

- är snyggt!

Natt blogg kvart i 3. Jag sitter uppe eftersom mamma och pappa har fest och mitt cola glas flyttar sig hela tiden. Och min tejp rulle hållare darrar. Sen har jag grisigt på rummet och ska sova snart, om jag kommer kunna sova. Herregud dem har dansat och tjoat i snart 3 timmar. snälla. Give it a rest, jag ska sälja kolor i morgon och plugga no. Ta hänsynt! Ska oxå plugga engelska glosor och spanska. Kul liv. Sälja plugga vila..
Ska iallafall sova ut i morgon, verkligen försöka för att få andas, få lite space. Har några för inställda inlägg så det är lungt.
Ska hoppa i säng och läsa a child called it eftersom jag får en bok som jag ska läsa med skolan på tisdag. Tråkigt nog, så måste alla elever i min svenska grupp läsa den så det blir segt. Jag ska inte behöva, för jag har läst 600 sidor. Varför inte bara ge oss filmen?
På fredag ska jag också se harry potter 7 första delen med kompisar. Så det blir trevligt.

The Relationship

Naaaw

Det blev för mycket

Men han är fortfarande i mitt hjärta :)

R O C K


SNÖN BORTA

Pratar med Mika, och ska byta om nu!

Winter


NY FAVORITEN


Hos niki

linns egopics :)
skiiit söööt

Yey!

Jag får den näst äldsta odd molly jackan av min syster. Jag tycker detta är den snyggaste odd molly jackan om jag får säga vad jag tycker. 2010 modell är inte så fin, och det är vacker...
Ska åka och kolla på tapet nu, och sen ska jag vara med Linn, Niki, och hedda :)

''Heaven is a place on earth''


Welcome to London

Kom hem för ett tag sedan, och har pratat med mamma och pappa. Sen kollade jag klart på 16 wishes. Sådär va det. Mysig film som jag lätt kan se igen. Den va rolig, och hade en bra handling.
Ikväll har jag varit med Emma J, Gustaf, björn, fredrik, erik, Niki,Linn och Hedda. Super kul! Galet kul rättare sagt. Jag glömde kameran så smart som jag är. Så det är tyvärr inga bilder. Men vi gick en promenad och snackat sov. T O P P E N K V Ä L L !
och idag efter skolan så va jag med, Niki, Linn, Hedda och ellie. jag hade lite utbrott så jag va arg hela tiden. Inte konstigt. Hormoner :)
Vi spelade kort, och typ spelade piano hahha

Bra på tv...

Jaa, på disney. hehhe. Först är det hannah montana 18.00 1 timma långt och sen en film :)
Idag var men kompisar. naaajs, ikväll ska jag vara med 9 stycken sötnosar och vi ska göra något ehm..
Förlåt är helt inne i tv:n

sitter i skolan

Väntar på hedda och det är ganska segt! Tur att man har ipod och. Internet ii mobiilen

On my nails... but I don't know!

hej bloggen, ledsen men jag åt middag hos hedda och sen så masserade hon mig. Det va så mysigt. Hade matten prov idag. Det gick verkligen as dåligt. Jag ska hoppa i säng om 30 minuter för då ska jag läsa min bok :)

Jag har inte tid längre

Jag är stressad i skolan, jag hinner inte blogga och jag vill bara leva. Jag tror inte jag orkar blogga mer. Men utan bloggning känns mitt liv tomt. Men det känns som om jag inte kommer komma någon vart. Att jag vill ha mer foto i bloggen men då kommer det bli typ 1 inlägg. VAd tycker du att jag ska göra!?

Vinter outfit?

Jag har planerat att ha detta som vinter ute kläder. Jag har ju 4 olika Hunter stövlar, och ska köpa en oddmolly i helgen tror jag. Så jag försöker lista ut vilken oddmolly, och vilken färg. Jag älskar den näst äldsta modellen som vi har här hemma, men det är min systers och hon kommer troligtvis använda den i vinter. *suck*
Så jag ska få en jag med, men då måste jag ha den i kanske 2 år, och då vill jag ha en jag gillar. Jag gillar den på bilden, den beige rosa, är jättefin :) Bara att jag inte gillar det på armarna.. Vad tycker du, jag har lite panik.

SNÖÖ

Andra riktiga snöstormen som kommit in i stockholm. Mitt internet har laggat hela dagen så därför har jag inte bloggat. Imorgon har jag matte prov. Yey! kuuuul

He was GREAT in csi

Yes he was. Justin Bieber va son till en död man och lillebror til en bombman. Han spelade riktigt bra :)

KKKALLLLT

Shiit vad kallt det är i mitt rum

One way!

Hej bloggen, idag va jag i skolan, och som alltid va det super kul -.-'
Jag somnade 1 tror jag så jag va ganska trött när jag vaknade, och kom såklart försent. Eftersom bilen hade frost på sig. Sen efter skolan så pluggade jag mika och niki och nu ska jag ladda ner låtar till Ipoden .)

JUSTIN BIEBER VANN BÄSTA MANLIGA ARTIST


Jag är så jä**a glad nu .Jag fick gåshud....
Han vann!!!!!!!!
WHohohhohohohohohohohoooooohohohoho
ÅÅååååååååååååååååååååååååååååå såååå glaaaaaaaaaad

Älskar mitt hår nu..

Åh, jag tvättade det i morse och det är så fint. Det glänser och det är helt lent och känns tjockt.

Älskar bloggar med egoboost

Jag läste precis kissies blogg. Och det känns som om jag börjar ändra mina åsikter. Visst hon är riktigt vidrig, med sina spydiga kommentarer. Men att hon äskar sig själv gör bloggen underhållande. Att hon vågar säga att hon är snygg, eller att hon kan få 456 klagomål om sina bröst men tar inte åt sig. Jag gillar egoboost i bloggar.
Att man man säga shit jag ser ganska snygg ut utan att skämmas det gillar jag. Och bara för att man tycker det behöver man inte vara elak och bitchig. Man kan vara skit snäll och gilla sig själv.
Att ha själv känsla är skit kul att läsa om. Det tycker i alla fall jag :D

Börjar bli nervös

Ska chatta med justin bieber ikväll..

Börjar bli nervös

Ska chatta med justin bieber ikväll..

FotoTävling hos FotobyOliva

''The point of life is the happiness in me''

 


Va?!


Vaaaaa?!

Min plånbok är hittad

Vilken tur man har. Jag har vänt upp och ner på hela huset, och har nu hittat den. Eller hedda hittade den hemma hos henne!
Idag ska jag kolla lite matte, och städa mitt rum osv :)


Bubba hubba!

Hej bloggen. vad gör ni då?!
Själv gör man ingenting igentligen. kuul

Kom precis hem .)

Mysig och misslyckad kväll ;)

Kusiner här!

På planet till London:)


Ska byta om nu :)

Sometime everthing goes bad, but if U trust your self U know the truth...


FIIKA IDAG ÅÅ LÄNGTAR


I vintras!

God morgon bloggen.  vaknade för 10 minuter sedan, och då slog jag på datorn. Min mobil går inte att sätta på för er som undrar, för att den vill inte ladda. Bra mobil eller hur? När man trycker på den blinkar den rött som ett bevis på att det inte har något batteri. Men den har laddat hela natten. Det konstiga va att jag hade 49% sen 1 timma senare 21% så laddaren är inte riktigt frisk. Det blir t700 idag, får så ut med den.

Idag ska jag fika med några tjej kompisar. Det ska bli mysigt, och vi ska snacka om allting. Det är det vi tjejer är bäst på, right? sen kommer mina kusiner och på kvällen ska jag vara med kompisar.

NÖRDAT HELA KVÄLLEN!


då & nu!
Har skypat och kollat på vampire diaries. Är helt beroende. Imorgon ska jag fika med mina underbara vänner och sedan kommer kusinerna. Efter det kompisar och då är det ppaartty .)

GRATTIS BLOGGEN SAMMA TID SOM..

mitt första inlägg :)
Här kommer alla mina headers jag har haft på ett år

första till den jag har idag :) och så en rankning på dem snyggaste enligt mig!

JAG ÄR BEROENDE NU!


Nu är det vampire diaries som gäller hela kvällen!
:)

HERE IT COMES!


NJUUT .D

Älskar dem här 2 bilderna



Hedda efter jag ätit


Dagens kläder
stickadtröja : primark
byxor: cubs ;)
ringar: olika
strumpor : HM!

FOTADE BILDER JAG INTE VISAT I BLOGGEN




©Bilder tagna av mig, med canon s90


Bild i menyn

<img src="">
sätt in bild koden mellan '' och ''  Sen så sätter du bara den i kodmallen <img src="bildkodenhär"> med bild koden, och sen får du sätta den där du vill ha den. innan <ul>  som typ kategorier. Då ska du sätta den efter all text men innan <ul>
.
jag har satt mina i sök saken, men tagit bort sök och skrivit foto istället. Det är super lätt. Alla bilder brukar man ha i 200px men större funkar .)
om det inte funkar hjälper jag gärna till.

Har skaffat höger klicksskydd nu. det kan du också. Kolla i mina gamla blogghjälp inlägg!

London 2010. Big ben, London eye och starbucks choklad. Alla bilder är alltid tagna av mig

Bilder från igår kväll ^^


Det va så himla mysigt igår. Det va jag Hedda,Niki, Emma och Mika.  Först så skulle alla berätta en historia som va på hittad, och hedda gjorde bakgrunds musik på pianot. Mika berättade om en afganistan, och emma om något och niki om en mörk natt. Jag  berättade om mördaren som blev känd. Hhaha.. Sen så åt vi glass eller mika emma och niki gjorde. Jag och Emma drack också redbull som alla fick smaka av. Sedan satt vi och pratade och vi ville inte gå hem sen. Ush, vad roligt och mysigt vi hade det.
''-LYCKAD KVÄLL!''

HAPPY BIRTHDAY TO BLOGGEN

BLOGGEN ETT ÅR :)


KLADDKAKA!


Nu har jag mixrat ihop en ny design, som jag hoppas att ni gillar? Eftersom  min blogg är ett år nu, firar jag med en stor suprise. Senare idag. Ska sova nu, har så ont i axlarna efter min väska som väger 3 ton.

5 BRUDAR HADE GALET KUL I KVÄLL


bilder i morgon!
xoxo

MITT 1000:E INLÄGG :)



pussen, ska äta nu!
xoxoxoxo

Natur på vägen


TODAY


''-har du klippt dig?''


Har du klippt dig?

svar:
Nej har inte klippt mig. Det är bara,  att håret är i ryggen, men det ser ganska bra ut right? :D

3 böcker kom med hem!


Sweden-London London - Sweden

London eye och big ben :)


London ( sista kvällen)

Panik, vill inte åka hem.

Åker hem i morgon



Åh denna resa har varit super rolig. Jag vill verkligen inte åka hem. Jag har njutit så mycket av denna resa, jag vill inte åka hem. Har så mycket bilder i kameran också. Den är typ överfull :D

N-J-U-T-E-R

jag kommer tillbaka hit jag lovar!

Nu börjar jag längta hem lite också, men dagarna har gått så himla fort det känns som om det va igår jag satte mig på planet för att åka hit. Det känns verkligen hemsk. Allt jag gjort, sett. Det bevarar jag verkligen. Åh, höstlovet är snart över också, vilken panik jag har. Sen börjar skolan och då har jag prov på onsdagen :(


Red lips, dirty hips! ( dag två london)

klockren google bild.

Nu ska vi se på sevärdigheter och shoppa. Åhh vilken härlig dag i den söta staden LoNdOn :D


Blää blodpuddig ;)

 


RSS 2.0